Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ufo Mongo

Medlem
 • Antal inlägg

  292
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Ufo Mongo

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1974-01-19

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Hej, Jag blir fan tokig. Mitt inbyggda ljudkort c-media 9880 bara vägrar funka. Ingen driver från vare sig c-media eller asus för det aktuella ljudkortet funkar. Förra installationen funkade, men då körde jag audio-CD:n som kom med moderkortet, och den har jag ju kvar.... Finns det nån som har en CD för Asus p5ad2-e deluxe, eller bara c-media 9880? Deras förbannade konfigurationsprogram verkar inte heller finnas för nedladdning på internet. Sjukt. stolp@home.se Mangen tack!
 2. Tjena, Har fler än jag problem med att göra resume på runt 4.3 gb iso-filer? Det slutar alltid med att filen blir runt 5.7. Skoj va? -Two wrongs make a right, Lisa.
 3. Mors mors, För ett tag sedan hittade jag ett skitbra program som sökte enligt principen "peka på en server, ange en user eller grupp så letar jag upp var den usern eller gruppen finns i ACL för katalog eller fil" Nu har jag supit bort det programmet. Någon som vet något sådant, var man kan hitta det? Ungefär som klassikern DumpACL fast tvärtom -Two wrongs make a right, Lisa.
 4. Tack det funkade! Men, nu när jag sparar det som single-webpage, så får jag bara med översta hälften av diagrammet. Och det är liksom en förstorad bild. Men i sidled ser det bra ut. Undrar vad jag ställt till med... -Two wrongs make a right, Lisa.
 5. Hej, Jag vill göra ett låååångt diagram i excel. Dvs ett linjediagram, där den som ska se diagrammet, måste skrolla i sidled för att följa hela linjen. Detta beroende på att antalet värden är så många att det blir så plottrigt om man inte skrollar. Frågan är: hur gör man? -Two wrongs make a right, Lisa.
 6. Jag har ett html "skript" på en server. Sidan kopplar sig mot andra servrar för att hämta info och då kärvs det att den som kör skriptet är domain admin. Dock vill jag inte ge dom som ska använda skriptet domain admin rättigheter utan köra en variant av Run As... (det räcker inte med Server OP) Hur gör jag det utan att lösenordet (mitt) skrivs ut i klartext? -Two wrongs make a right, Lisa.
 7. Oj oj, det gick undan Tyvärr är jag sådan newbie så jag vet inte hur jag ska applicera den där raden på en katalogs filer t ex d:\filer\fil "mellanrum".log Dock vill jag förstås byta tecken på alla filnamn i hela katalogen. -Two wrongs make a right, Lisa.
 8. Ufo Mongo

  Byta ut

  Hej, Hur kan jag i VB byta ut en speciell "character" hos många filnamn? Jag har en katalog med massa filer som ska tas bort via DOS (del), och den klarar inte mellanrum. Jag vill byta ut mellanrummet mot underscore eller streck eller nåt. Det funkar inte heller med "", för vilken fil det handlar om ligger som variabel. tackar, -Two wrongs make a right, Lisa.
 9. Hej, Nu kommer ytterligare en fråga som ingen säkert kan svara på Jag har en server som vägrar ta min boot.ini. Jag har i default raden lagt till växeln /basevideo, Men windows gör en egen rad allra sist som den kallar "Windows 2000 (default)" och som såklart saknar /basevideo, sen bootar den i från den. Om jag manuellt väljer den "andra" original default så funkar växeln. Nån som sett något liknande? -Two wrongs make a right, Lisa.
 10. Kolla win2k resource kit. där finns "forfiles" som kan ta bort innan/efter vissa datum -Two wrongs make a right, Lisa.
 11. Hej, Här kommer en fin nöt att knäcka! Vi känner ju alla till den fina workaround:en med att lägga upp lokala konton hos klienter som har svårt att autenticera sig mot DCs. Man skapar ett likadant konto med likandant lösen som i domänen så brukar det funka fint. Brukar. Jag har en NT4 domän och XP/2000 klient. Jag kan gå direkt via en UNC till alla memberservar som är NT4, men när jag ska mappa en memberserver som är win2k, så frågar den efter ytterligare autenticering, med en fin liten pop-up ruta med inloggning. jag har ett lokalt konto med samma namn och lösen som mitt domänkonto, och det funkar som sagt perfa mot alla NT4 servrar. Någon som sett något liknande? Detta innebär nämligen att en OLAP variant via Excel inte funkar eftersom a) servern är win2k användaren kan inte logga in på domänen, utan har som ovan ett likadant lokalt konto. -Two wrongs make a right, Lisa.
 12. Tjena, Nån TSM-guru i närheten? Jag får nämnligen inte dsm.opt att fungera. Då framförallt exclude-statement som den blankt struntar i. -Two wrongs make a right, Lisa.
 13. Hej, Om jag har en "master" Exchange på site A. Kan jag spegla den i realtid till site B, motsvarande hårdvara? I ett katastrofläge ska site B´s exchange helt enkelt kunna bli "master" och ta över rollen så fort DNS är omstyrd. -Two wrongs make a right, Lisa.
 14. Gå till www.download.com och sök på rename alt AFS rename. Ett gratisprogram som kickar ass! -Two wrongs make a right, Lisa.
 15. Hej, Någon som har några bra filmtips vad gäller filmer i stil med den lysande The Andromeda Strain?
×
×
 • Skapa nytt...