Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ohlsson_emil

Medlem
 • Antal inlägg

  76
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. SNÄLLA HJÄLP MIG.... Jag kör WinRoute jag har en server med två nätverkskort, och en klient. Nätverkskortet som sitter ut mot internet natas till resten av korten. Jag har en ftp på servern, när jag har klient datorn på så fungerar allt fint det går att ansluta till den både internt och externt, men när jag stänger av klient datorn så dör kopplingen externt. Men jag kan fortfarande ladda ned saker med servern så internet kopplingen dör inte, men folk utifrån kan inte komma åt mig. Finns det någon inställning i WinRoute eller windows som kan motverka denna efekt? Snälla hjälp mig jag blir toookig ;(
 2. Är det någon som har haft problem med winroute att den är lite "instabil", det går att connecta till burken utifrån men sen helt plötsligt så går det inte längre..
 3. Hur gör jag om jag vill att alla portar ska vara öppna på dom lokala adresserna i winroute ? Har provat att göra en port-mappning på alla portar men det hjälper inte... Helst av allt skulle jag vilja öppna allt i winroute både externt och internt, eftersom winroute inte kan tjänna av automatiskt vilka portar som "vill" användas. Men det kan juh vissa andra mjukvarubrandväggar göra.
 4. ohlsson_emil

  WinRoute

  Hej! Kan man ställa in winroute så den släpper igenom all trafik och bara routar, och köra med en annan mjukvaro brandvägg som kan tjänna av vilka portar den ska tilåta själv ?
 5. Är det någon annan som har haft den här buggen ?
 6. Nej, när man trycker på close(krysset) så ska Messenger minimera sig nere vid klockan men det gör den inte, utan den stänger sig. Då undrar jag om någon har fått den buggen?
 7. Var det ingen som hade nått förslag att komma med ?
 8. Hej! När jag uppgraderade MSN Messenger så vill skiten inte minimera sig när jag trycker på close, utan den stänger sig istället. Är det någon som vet hur man ska lössa denna "bugg"?
 9. Hej! Finns det nått program som tar bort Outlook express från datorn ?
 10. Hej! Jag undrar om det finns någon färdig funktion som kan tabort en hel katalog med under-kataloger och filer, även om dom är dolda och skriv-skyddade?
 11. Hej! Om jag har en string variabel vid namn test och inehållet: "Jorden är rund * eller hur" Och sen vill jag lägga in informationen från test variabeln i en ny variabel, test2 men bara fram till *:an så att den får värdet: "Jorden är rund" Hur gör jag det ?
 12. Hej! Har kolla runt lite på eforum efter information om hur lång tid det tar att bränna en 4,7 Gb DVD skiva. Har inte hittat något svar som verkar vara helt säkert, är det någon som har en DVD-Brännare som vet hur lång tid det tar att bränna en 4,7Gb dvd-skiva?
 13. Är det någon som är riktigt bra på Nvidias drivar som kan dom utan och innan? Jag blir snart tokig, När jag byter till tv-ut så saknas det ca 2cm på varje sido-kant som blir svart. Finns det nån inställning som bestämer hur bred bilden ska vara? Saken är den att det har funckat fint förr. Men nu måste antligen Tvtool eller Nvidia Refresh Rate Fix som jag testade strulat till nån inställning så att bilden på Tv-ut har blivit smalare. Snälla snälla är det någon som har nått att komma med?
 14. När jag kör Nvidias tv ut nu så blir bilden för smal på bredden, finns det nått sätt att dra ut bilden på bredden??
×
×
 • Skapa nytt...