Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pelle Penna

Medlem
 • Antal inlägg

  1 027
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  38

Pelle Penna vann dagen: 19 juli

Pelle Penna hade det mest gillade innehållet!

Om Pelle Penna

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Katrineholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kan du inte bara logga ut från det "gamla" så att du då inte har något konto och sedan loggar du in på ditt nya.
 2. Du kan flytta de sk. biblioteken, dvs. Bilder, Musik, Dokument mm. Starta utforskaren Högerklicka på ett av biblioteken, ex Dokument. Välj sedan EGENSKAPER. Klicka på fliken Plats och blädddra till hårddisken D och spara. Upprepa för varje bibliotek. Klart.
 3. Du måste mena ett batteri till biosinställningarna, för något annat batteri finns väl inte? Ett detta sitter i så fall på moderkortet någonstans och är bara en vanlig sk. knappcellsbatteri.
 4. Har du provat att nollställa chromcasten?? Det finns väl en liten tryckknapp på sidan som man håller in någon sekund och då startar den om. Sedan måste du byta wifinätverk på din mobil eller platta så att du kör på chromcastens nätverk. När den sedan är klar så byter du till ditt riktiga nätverk.
 5. Du måste gå in i gmails inställningar och tillåta mindre säkra appar.
 6. Normalt så finns det något program för detta installerat från början. Har själv en gammal laptop som är ominstallerad ett antal gånger och originalprogammet är inte kvar, men när jag använder ex. Skype eller Zoom så fungerar videokameran utan problem.
 7. Att stänga av realtidsskyddet i Malewarebytes, löste problemet. Tack
 8. Ja jag har tänkt den möjligheten med ominstallation. Ska kolla din länk också,. Tack så länge
 9. Efter sista uppdateringen till 1903 av Win10, så kan jag inte aktivera realtidsskyddet på Defender. Jag har även Malewarebytes installerat och de har körts parallellt tidigare utan problem, men nu när jag kollar Defenders inställningar så står det att realtidsskyddet Malewarebytes är installerat och att realtidsskyddet inte är aktiverat. När jag går till inställningen för att försöka så är reglaget grått och går ej att aktivera. Är det någon som vet om man kan gå förbi den inställningen och få igång realtidsskyddet. Jag vill gärna ha båda programmen då de jobbar lite olika
 10. Prova att starta i felsäkert läge Fungerar det då så är det sannolikt drivrutinen till grafikkortet som spökar p.s. Ser du något när datorn startar, dvs. bios inställningar osv.
 11. Skriv ut pdf brukar väl betyda att det skapas ett pdf som du då sparar någonstans och därefter kan skriva ut
 12. Yes box allright. Precis som Hanse skriver. Du får en helt ny Windowsinstallation.
 13. Fattar nada. Vad är det för trams
 14. Jag har en stationär dator som i stort sett fungerar perfekt, MEN, ibland när datorn vaknar från viloläge så blir skärmen konstig. Det ser ut som en sämre 256 färgersbild och det går inte att se något. Enda chansen för mig är att göra en sk. norsk reset, dvs hålla inne strömbrytaren och så småningom starta om datorn. Då fungerar allt perfekt. Det här händer kanske en gång på 40-50 så problemet är inte så stort. Har någon en vettig tanke?
 15. Torparn Du måste låna någon dator och ladda en en ny windowsinstallation. Du behöver usb minne på minst 8 GB. Därefter kan du surfa till Microsofts sida där du laddar ned först ett installtionsverktyg och därefter själva windows. Sedan när du kommit så långt så får du starta datorn och direkt gå in i Biosinställningarna och se till att datorn "bootar" från usb. Stoppa sedan in usbminnet och starta om datorn
×
×
 • Skapa nytt...