Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

soffie

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om soffie

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1981-06-11

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Mitt i Glasriket
 • Intressen
  Glinen, datorn, sommar, cruising, dansa, läsa tex illustrerad vetenskap , historia mm.. gravera, måla och ta en öl om man har tur att va ledig en dag eller två.
 1. Vad tog solen vägen.... suck.

 2. Det där med ett eget konto för internethandel är ju toppen. Borde kanske fixat det först. Man får väl hålla tummarna... hittade lite barnkläder till de små från en sida på familjeliv som verka väldigt reko! hittade inget negativt i vartfall..
 3. Jag antar att det var en värvningslänk eller en länk där trådstartaren tjänar pengar.. suck de är hopplöst överallt finns de där inläggen tur att moderatorerna är uppmärksamma här :-)
 4. Toppen!! Dax att kolla runt lite då och hoppas på lite roliga fynd :-)
 5. Hur går man tillväga om man vill handla från en butik på nätet i utlandet? Om jag vill betala med kort? Frakt? Vilka butiker kan man lita på och inte? finns det nån reksida om det? Är helt oskuld på detta--- Är lite sugen på lite roliga kläder till barnen som inte alla andra har. Kanske lite cruisingkläder till sommaren eller vart tusan man hittar..
 6. http://www.ofhs.ltkalmar.se/oka/konst/konst.htm Här är några konstnärer från öland.. det är ju dock inte säkert han är från öland utan bara målat av... kan ju kolla med min gubbe som är fd antikhandlare.
 7. Åh titta exakt samma problem som jag har med min ju. (skrev ett inlägg om detta i förgår) har inte kunnat få det att funka och nu krabbar donken så jag kopplar upp mig mot min mobil. Samma dator och samma modem fast jag har dock telia. Blir galen. Va inne på packarbells sida men fattar nada hittar inget till detta problem.
 8. Jag håller med hemsidan var inte alls tilltalande. Ser billig och simpel ut. När sidor ser ut så kan man lätt bli skeptisk. Om hemsidan ser ut så är deras kvallitet likasinnad? så kan jag tänka i vartfall.. som är helt okunnig när det gäller båtar. Det jag uppskattar på en hemsida är att den är enkel att navigera på, tydlig och med vackra bilder som tilltalar.
 9. jag ska kolla upp det i kväll. Tack för tipset. Ska iväg och jobba nu :-)
 10. Fick bara en instruktionsbok till när jag köpte datorn. Typiskt.. och en stor låda som min farsa snodde att ha blivande julklappar i...
 11. Hejsan. (Hoppas nu ja har detta i rätt kategori annas få ni säga till) Jag har haft fel på mina Usb utgångar en längre tid. Nu ha tre av fyra lagt av helt. Den enda som funkar har jag till donken. (den har med jävlats lite då och då men är snäll just nu) Har en laptop packard bell med vista, en billig krafsdator, för jag blev snål när den skulle inhandlas. Har ni några tips på hur jag ska göra för att kicka igång de? Är ju ganska nollad när det gäller krabbande datorer så mitt alternativ är att köpa en ny :-)
 12. Har samma problem på jobbet. Företagsdatorn där vi har scannar in varorna och tar betalt stannar och runtime error kommer upp,, mitt i ett köp. Sen stannar allt och sidan kopplas ner och man får logga in igen. Detta händer inte jätte ofta men tillräckligt för att det ska ställa till det.
 13. soffie

  Mail lurad

  hehe..ok en annan fattar ju inte nått om sådant.
 14. soffie

  Mail lurad

  Jag minns en gång för några årsedan en lurig grej. Tror jag hade chattat med en på nätet,, tror det va på aftonbladet. Efter någon timme fick jag e-post. Grejen var att det va från mitt egena mailkonto (har två e-post adresser) Det stod, Nu blev du överraskad!! Så nån filur hade lyckats sno min mail och skickat till min andra. Har ni varit med om nått liknande? Kan ju tillägga att jag inte gett ut min mail till någon när jag chattade.
 15. Har med samma problem i bland.. det säger bara blupp.. surt. Fast ibland startas den om av sig självt.Ja si dessa datorer de lever sitt eget liv.
×
×
 • Skapa nytt...