Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

CPU

Medlem
 • Antal inlägg

  78
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Det går inte att göra kapitäler i Illustrator på det vis du gör i Indesign, du får i så fall använda ett kapitäl-typsnitt. Läste nyss (adobe.se) att nya Illustrator som snart släpps kommer att ha samma avanserade typografi som Indesign. Jag lyckas i alla fall bra att öppna Eps:er exporterade från Indesign (gäller text som gjorts till banor)
 2. I stället för att spy galla över en massa effekter och ett UI i 3d så kanske vi skulle komma med några önskemål. (En snäll- och inte OSX är bättre tråd) Jag kan bidra med: 1. Snabbkommando för att skapa "Ny mapp" (ett måste) 2. Fullt skalbara iconer och symboler (som Wey. var inne på), -vektorbaserade iconer med stöd för transparens. kanske nåt mer ?...
 3. Ja du har fel :-) Du kan exportera till andra format tex eps
 4. CPU

  Fonts XP

  Kontrollpanelen/Teckensnitt -> Arkiv/Installera nytt...
 5. Ja det var ett tag sedan det var aktuellt att bygga ihop en burk, så jag har inte mycket att komma med. Det enda jag kan se är att du borde ha ett kraftigare nätaggregat, speciellt för grafikkortets skull, jag skulle tro att runt 450W borde räcka. Ps. Rätta mig gärna om jag har fel...
 6. sätt en "stop" action på den frame som du vill att filmen ska atanna på.
 7. Gå in på www.rage3d.com där finns det svar på din fråga, lycka till.
 8. CPU

  Layout Indesign

  Normalt när man gör uppslag har man ju en vänstersida och en högersida, går det att få så att man har en toppsida och en bottensida som uppslag ? Alltså som man bläddrar som en almanacka. Frågan är alltså om det går att få till sådana uppslag i Indesign (2) ?
 9. Det finns Pantone-metallicfärger som Mr Andersson säger, annars kan man foliera (metallfolie) men det blir förståss dyrare, -hör med ditt tryckeri!
 10. har du testat med andra örat ?
 11. CPU

  byta mapp

  Om installationsprogrammet föreslår C:/Program så är ju det ganska normalt, om du vill ha det till D:/Program så är det ju bara att välja att det skall installeras dit när du får frågan var det ska installeras !!!!
 12. Aaaa nu funkar det ! Avinstallerade Nimo Codec Pack och installerade utan ffdshow och vips så fungerade det. Tack Monshi för att du ledde mig in på rätt spår, det blir en poäng.
 13. Skumt det här ! Båda filmernas 1:a fil körs med DivX-codec. Båda filmernas 2:a fil körs med ffdshow MPEG-4 Video decoder. Hur hindrar jag att de körs med ffdshow ??? Jag har testat med fyra olika spelare...
 14. jag har kört Gspot och den säger att filerna är "färdiga". (en av filmernas 2:a fil har jag tankat hem tre ggr) Jag har också kört divfix - rebuild index men det hjälpte inte. ???
 15. Här är mitt problem: Jag har två filmer XviD-kodade, båda filmerna är i sin tur delade i två delar (typ: film_1a.avi och film_1b.avi), jag kan utan problem spela upp filmernas 1:a fil, men inte någon av filmernas 2:a fil, VARFÖR ? Jag har kört Gspot och filerna är ok. Jag har provat med olika mediaspelare (Wmp8, PowerDVD, DivX-player och BSplayer. Har jag missat nåt ? tacksam för svar //
×
×
 • Skapa nytt...