Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Freeij

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

2 följare

Om Freeij

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1993-03-07

Kontaktinformation

 • MSN
  danne_boy007@hotmail.com
 • Skype
  freeij_93

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Bromölla

Senaste profilbesöken

4 597 profilvisningar
 1. Nej, jag har anslutit när datorn varit på. Igår hittade jag skivan till att installera drivrutinen för skärmen, den installerades korrekt och namnet på skärmen syns men bilden är fortfarande kvar på tvn
 2. Blir inte klok på it grejer snart åker allt ut har suttit här i timmar och försökt fixa detta!
 3. Det verkar inte så, men när jag för första gången startade datorn då använde jag en tv. Jag konfigurerade inställningarna på media center anpassat efter att jag hade en tv inkopplad via s-video.. kan detta ha någon med det hela att göra? Jag skulle vara riktigt tacksam för svar! Detta är ju trots allt Sveriges största it forum..ni kan lösa detta till mig
 4. Hej! Jag skulle vilja koppla in mina två skärmar men jag vet inte hur. Man kan säga att jag är total värdelös på sånt här. Och jag har faktiskt googlat runt men jag har dock inte fått några riktiga svar. Jag har en tv-skärm som är inkopplad nu och funkar med S-video, men det är ju sjukt suddigt och jobbigt att sitta vid datorn nu! Tv skärmen ska jag bara använda för att kolla på film. Ingångarna på datorn är en s-video och en DVI. LCD skärmen som jag med vill koppla in har VGA. Så självklart har jag köpt div VGA kabel och en DVI adapter. När jag har kopplat in DVI kabeln och sen ska aktivera LCD skärmen får jag plötsligt blåskärm! Vilket är väldigt irriterande. Exakt vilka inställningar behöver jag ändra? Jag har fått blåskärm varje gång jag har testat. Dator skyddet står på "okänslig läge" Operativsystem: Windows XP media center edition Grafikkort? RADEON X2000/X550 serues Dator: Spectra, Intel Pentium Hoppas det finns någon vänlig själ där ute som vill hjälpa till!
 5. Själv är jag supernöjd med min HTC legend, en lapp dyrare än hero men den har allt som är bäst från heron och mycket mer. Den har bra kamera med 5mixp och blixt. Denna telefon rekommenderas, välgjord och snygg
 6. Det funkade att koppla in sladden utan problem när jag hade ändrat i prestandaalternativ. Men efter jag hade stängt av datorn och sedan startat den igen så fick jag varken bild på datorskärmen eller tv-skärmen. För att få bild igen fick dra ut sladden till datorskärmen och behålla S-video kabeln till tv-skärmen. sen fick jag bild igen på tv-skärmen. Är det inga inställningar som ska ändras eller drivrutiner som ska installeras? Är det ens bra för datorn att hålla på så här??
 7. Har gjort detta nu och lyckades koppla in Monitor sladden från skärmen utan att det kom fram något meddelande. Men vad ska jag nu göra för att få bild?
 8. Windows XP Kan vara det ja, (Det kom upp en blå skärm där det stod att datorn hade stängts av pga av säkerhet. Detta jände så fort jag kopplade in kablen från skärmen till datorn. LCD platt (LG) På tvn är jag tvungen att ha 800x600 för att kunna se något. Uppdateringsfrekvens vad menas? om detta kan vara till någon hjälp vet jag ej. Stod i alla fall på system info. Intel ® Pentium ® 4 CPU 320GHz 320GHz 1.50 Gb RAM PAE På datorn står det SPECTRA antagligen märket på datorn. det är en så kallad "tv dator" liknar en liten dvd.
 9. vad jag vet ska black edition ha rätt mycket bättre känsla!
 10. Hej! Jag har en dator som är inkopplad till tv:n via S-Video som jag oftast använder för att kolla film på. men jag vill gärna ha en datorskärm bredvid där jag kan se texten tydligare. Men när jag skulle koppla in datorskärmen via RGB-Monitor kabel en dag så fick jag ett felmeddelande där det stod att datorn stängts av automatiskt pga. allvarliga säkerhetsrisker.. vad beror detta på och vad ska jag göra för att få det att funka? Just nu kan jag bara använda datorn till tv:n..
 11. trött som f*n

 12. Finns så kallade demos (; men är dock ny här så ber om ursäkt om detta bryter mot något avtal.
×
×
 • Skapa nytt...