Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Chong

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Chong

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1989-05-16

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Avesta
 • Intressen
  Bygga datorer, spela,skateboard och skruva bil
 1. Hejsan, jag har en lite fråga jag undrar om de är nån som vet nått program där man kan övervaka volten på sitt nättagg och som registrerar om man får spänningsförlust ? Det är nämligen så att när jag börjar lira lite tyngre spel så slår datorn utan förvarning av sig själv och när den gjort det går det inte att starta datorn fören man har stängt av huvudströmbrytaren på nätagget och låtit den vara av ca 10 sek. Det roliga är att när jag körde med ett klenare grafikkort så funkade de alla spel bra men sen satt jag i mitt ati radeon XFX 4890 igen och då började han igen, satt då skickade jag i väg grafikkortet för att jag tänkte att jag hade fel på det, men de kunde inte hitta nått fel och det enda som inte är nytt nu är mitt nättagg, för både grafikkortet och nätagget har även setat i en annan dator där det gjorde likadant. Så nu innan jag köper nytt nätagg så skulle jag väldigt gärna villa se om det verkligen är det, så det inte är grafiken i alla fall. Nättagget är föresten ett AXP 630watt var rätt billigt dessutom så man får väl lite vad man betalar för men det ska endå funka har en kompis med i stort sett lika prylar, lika nätagg och grafik men han har turen att de funkar och tänkte nämna också att datorn inte blir för varm min Cpu ligger på ca 50 grader under belastning och grafiken på ca 60. Hoppas nån kan komma med nått bra tipps. Tack på förhand
 2. Det är inget antivirusprogram du fått i datorn utan de är ett virus som kommer i formen utav ett antivirus program och ställer till med massa trubbel. Det hindrar dig bland annat från att använda internet och att söka igenom datorn med andra virusprogram så vad du en gör så köp det inte. Det jag skulle rekommendera är att du startar datorn i felsäkert läge genom att starta om datorn så trycker du F8 under uppstarten, välj felsäkert läge med nätverk så att du får tillgång till internet. Ladda sedan hem Malwarebytes från: http://www.malwarebytes.org Installera och kör en fullständig skanning. När den är klar ta bort de infekterade filerna, sedan kommer du bli ombedd att starta om datorn och då ska du göra de sedan bör det vara borta. Kör även malwarebytes en gång till för att kontrollera att de inte är nått mera, kör även dit egna virusprogram en gång. Skulle det vara så illa att viruset även går in och blockar i felsäkert läge, så om du kan ladda hem malwarebytes från en annan dator och lägg in det på ett usb minne eller nått liknande. Starta sedan din dator i felsäkert läge igen fast utan nätverk och gör samma sak som jag skrev tidigare.
 3. Jag lovar du kan fortfarande få virus genom att bara sätta i internet kabeln vet utav egen erfarenhet. När jag Installerade min dator jag har nu för första gången la jag in Vista + virus program stoppa i internetkabeln gick och käka i 20min när jag kom tillbaka hade jag en virus varning. Och spelar du online spel kan du får virus medan du spelar sen hur vanligt de är kan man ju diskutera. Enda gången man inte kan få virus egentligen är om du aldrig ansluter datorn till internet om du inte lyckats få nån program vara som är saboterad redan från fabriken.
 4. Testa även dra ur Usb kablar till chassit osv om du har nå sådana med
 5. verkar väldans skumt ditt problem men kom på en grejj till som kan vara fel, jag hjälpte en kompis för några veckor sedan med att bygga ihop en helt ny dator och då kom de inge bild och ingenting alls precis som för dig, då börja jag som vanligt med att testa dra ut lite olika saker för att se vad som händer och kontrollera att allt sitter rätt. När jag drog ur kabeln för reset knappen då börja datorn fungera som den skulle, så ett tips till då är testa med att dra ur olika kablar som t ex restart sladden eller hdd lampkabeln osv och kolla en extra gång att de sitter rätt.
 6. Kan vara massor av saker som är fel Testa med annat grafikkort om du har möjlighet, om du inte har sätt på högtalarna och försök lyssna om Windows startar, för startar Windows men du inte får nån bild är de med största sannolikhet grafikkortet.
 7. Du får inte virus medan du spelar ett spel. Det är precis det du kan få, det räcker med att man har internetkabeln i stoppad i dagens läge så kan du få virus eller datorn hackad så stänga av virusprogrammen/brandväggen är väl kanske inte de smartaste man kan göra men har man en seg dator och vill spela kan de ju tyvärr vara enda utvägen i bland och i cs finns de fullt med servrar som ger dig virus när du laddar hem vissa mappar. Men tillbaka till ämnet. Om datorn blir seg när du börjar spela testa installera nyaste direct x och uppdatera alla drivrutiner. Kolla så du inte ha nå virus sök med lite olika program: Malwarebytes har hitta många elakingar som inte andra program hittat i min dator. Kolla så den inte är full med damm och att alla fläktar snurrar blir den för varm blir den riktigt seg och kan även börja stänga av sig eller starta om sig. Sista tipset installera om datorn ibland är de det bästa när de börjar sega sig.
 8. Chong

  Windows 7

  Om du har ett grafikkort med ljudenhet så kan de hoppa in och störa när du installerar Win7 eller vista gå in i på kontrollpanelen och gå till hantera ljudenheter och kolla så de verkligen är rätt ljudkort som ligger där, kolla även på ljudet i enhetshanteran jag behövde inaktivera ljudet på mitt garfikkort för att mitt vanliga ljudkort skulle hittas. Annars rekommenderar jag också att du kontaktar Hp
 9. Håller med om att det verkar vara nått skumt med hårddisken men den behöver inte vara trasig utan att det kan vara så att du fått ett virus som gör att du inte kan starta ditt operativsystem. Mina tips är: Testa installera om den eller reparera. Fungerar inte det så om du har fler platser för hårddiskar testa sätt den i nån utav dem då eller testa hårddisken i en annan dator om du har möjlighet, så märker du om den packat ihop. Annars är det med största sannolikget nått vajjsing med dit moderkortet testa nollställa det.
 10. Den här datorn skulle passa mig perfekt då jag ständigt pendlar i mellan där jag bor och flickvännen och den skulle göra både mig själv och hon enormt glada efter som hon inte har någon dator. Jag/Vi skulle använda den till photoshop, skriva Cv:n, jobbsökningar, spela, hålla kontakt med vänner & familj och den skulle bli favoriten till myskvällarna med hjälp utav voddler och koppla in den i tv:n.
 11. hejsan. ja du ska nog kunna spela på medium till och med och de inte laggar, möjligvis i dalaran att de kan bli lite små ryck men de är de på de flesta datorer, men allt annat kommer flyta på kanon =) och kryssa inte i reduce input lag för de tar massvis utav din frame rates
×
×
 • Skapa nytt...