Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sehnsucht

Medlem
 • Antal inlägg

  139
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Sehnsucht vann dagen: 8 mars 2010

Sehnsucht hade det mest gillade innehållet!

Om Sehnsucht

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • MSN
  mikaelhansson@live.se

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

7 855 profilvisningar
 1. sant iofs.jag hade ju redan hört dessa högtalare i fråga,så jag visste att jag hade rätt just i detta fallet
 2. här är det lugnt iaf,blir bara så trött på folk som skall kommentera utan att veta vad de pratar om
 3. wow,häftigt.du måste vara ensam i världen om att kunna veta hur något låter utan att veta hur det låter.du kanske skall anmäla dig till Guiness Rekordbok? du har förstått att det handlar om datorhögtalare och inte datorhögtalare jämfört med hifi-högtalare? har nu provlyssnat ovanstående högtalare,och jag kan lungt berätta att om ni någon gång får möjlighet att lyssna på dem tycker jag att ni skall göra det.ni kommer bli förvånade hur mycket det kan låta och hur bra med tanke på storleken. @Tomas Tydal; Tycker du man skall jämföra en 911 Turbo mot en Fiat,och se vilken som tar sig till 100 km/h snabbast.....?
 4. oki,då kör jag på som vanligt
 5. ja,det kan jag misstänka stämmer med att butikerna använder demoinställningarna.men senaste besöket på Siba,så trodde jag att en lcd var en led för att bilden var så klar och fin är det något märke som man skall akta sig för? vad är ett bra pris för en 42" lcd?
 6. nja,vill inte hålla med riktigt,kan bli svårare än så. personen som har ip-numret kan ju använda en vpn-tjänst. då blir det nästintill omöjligt beroende på vilken tjänst han använder. ip-adressen går då antingen till ett annat land,eller till vpn-leverantörer. där tar det stopp,eftersom resten av uppkopplingen är krypterad fram till den verkliga personen.finns för och nackdelar med detta som du säkert förstår. får man fråga vad det rör sig om?
 7. ja,den verkar bra på papperet,och den är bra i verkligheten också.skall se om jag hinner åka till Media Markt i helgen och kolla vad som finns i deras utbud innan jag bestämmer mig.men det lutar som sagt åt denna.smaken är ju som baken,men vad skall man tänka på när man köper en ny lcd?
 8. har du hört högtalarna i fråga....?
 9. ok,såg nu att den modellen som jag kollade på först hade något som hette "true cinema",och skulle motverka hack och eftersläpningar i filmer. så det kommer nog att bli denna iaf,sedan kommer ju det totala priset att stiga eftersom det tillkommer stativ för montering m.m....
 10. Läs gärna tråden innan du svarar tack Tråden och min fråga gällde ovanstående modell, så hade jag behövt tips om vanliga musikhögtalare hade jag väl frågat om det. någon som kan ge råd om ovanstående högtalare?
 11. Ok,känner att det går att klara sig utan,det är ju mer ett i-landsproblem Men vill ha en lcd,100 hz och 42". Vilken skall man satsa på då?
 12. Är på jakt efter nya datorhögtalare,då mina nuvarande inte ger ett tillräckligt bra ljud. Det är ett par Logitech stereohögtalare,minns inte modellbeteckningen tyvärr. Vill ha mer kräm och tryck samt mer bas,då jag lyssnar på musik via datorn. Har kikat på dessa,som har fått bra recensioner: http://www.harmannordic.com/se/products/Harman+Kardon/Multimedia+speakers/Sound+Sticks+II http://www.prisjakt....ukt.php?p=44556 Lite saftiga i priset,men vad tror ni om dessa? finns det några likvärdiga?
 13. tja,kollade på plasma med,men gillade inte riktigt bilden på dem.säkert en smaksak,men för mig är det inget att ha.sedan drar de väl mer ström om jag minns rätt.inte så bra i dagens miljö/energisamhälle. vill ha dlna på lcd:n med,vilka modeller skall man satsa på då?
 14. Ok,om inget annat tillkommer så kör jag på som vanligt då
 15. Tack för alla svaren. Det har nu tillkommit ett "problem" Såg att den tv:n jag först kollat på "bara" var i 50hz, och efter att ha sett skillnaden mellan 50 och 100 hz så vill man ju inte ha 50 hz. vad är egentligen skillnaden mellan 50 och 100 hz? kommer man ångra sig om man köper en lcd med 50hz? vill helst handla på Komplett,eftersom jag haft bra erfarenhet av dem tidigare. Men jag hittar ingen lcd med 100 hz där. Kan någon hjälpa mig? anledningen till att jag helst vill ha en lcd med 100 hz,är att vi kollar mycket på film.då vill man ju inte att det uppdaterar sig och håller på att rycker. hade säljaren inte visat mig skillnaden,så hade jag nog aldrig tänkt på detta. men nu när man vet om det så vill man ju inte längre ha 50 hz tips och råd inför köp?
×
×
 • Skapa nytt...