Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Villaforever

Medlem
 • Antal inlägg

  308
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Villaforever

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1982-12-10

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Lidköping
 1. Villaforever

  Byta företagsnamn på Facebook

  Har en företagssida på Facebook. Nu byter jag namn på företaget. Kan jag byta namn på sidan eller måste jag lägga till en ny sida och därmed förlora alla som gillar och följer min sida? Det är alltså en företagssida som jag har på min privata Facebook konto.
 2. Villaforever

  Dörrklocka funkar inte.

  När vi flyttade in i vårat hus så fungerade inte dörrklockan. Det ska väl ändå vara såna batterier som är på bild? Men ändå funkar det inte. Jag kan inte direkt hitta någon på/av knapp. Vad kan det vara för fel?
 3. Villaforever

  HD kvalité utan hdtv

  Kan man få HD kvalité utan att ha hdtv men en hd-box? Om ja, vad är vitsen då med att köpa sig en en tv med hdfunktion? Svärmor har HD Box och kan se HD kanalerna med bättre bild jämfört med andra kanaler. Men hon påstår att hon inte har någon HD tv.
 4. Villaforever

  Routertips

  okej, men jag har bestämt att jag ska köpa en av pcforalla testet hade kört. Så får vi se hur den funkar. Jag lär återkomma Tack för hjälp som varit hittills!
 5. Villaforever

  Routertips

  Tackar!
 6. Villaforever

  Routertips

  Vad är det för skillnad på 2,4 ghz och 5 ghz?
 7. Villaforever

  Routertips

  För Apple tv:n skull kommer det vara stort sett vara vägg till vägg. Sen ska man ju inte surfa innan läggdags men sånt gör man ju ändå och sovrummet sett till "fågelvägen" är det bara två ytterväggar, så sett är det ju nära, men det ska ju genom två ytterväggar bara då. Innevägen är det ju lite längre känns det som. Men vad kostar det att köpa en accespunkt?
 8. Villaforever

  Routertips

  Okej, men det låter ju bra. Men vad är betäckningen för räckvidd om man kollar på t ex prisjakt?
 9. Villaforever

  Routertips

  Mm, känns ju okej men minus var att räckvidden inte var den bästa. Kan tillägga att vi kommer att ha apple tv som vi förmodligen kommer se vår tv genom. Då kanske man måste tänka på något, att den ska klara av flera tunga saker samtidigt kanske?
 10. Villaforever

  Routertips

  Denna t ex, skulle den funka för en som har fiber (100/100) med villa 6 rum 130 kvm, med gipsväggar. Huvudsaken är ju att den klarar av hastigheten och räckvidden funkar överallt i huset, altanen som är precis utanför rummet där routern kommer att vara kan ju vara ett plus också http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3000165
 11. Villaforever

  Routertips

  Ja, det får väl bli så med nästa router jag köper för jag har lämnat tillbaka routern nu. Den verkar ju ha gått sönder eller något dessutom när jag försökte installera den för strömlampan slutade ju o lysa, hjälpte inte att starta om den och så. Så nu ska jag försöka hitta en ny router då och det snabbt för vi börjar bli otåliga här hemma. Vad ska man tänka på, täckning, snabbhet m.m? Hur ser man vad som är vad? Får helst inte vara för dyrt heller. Och det dära med usb ingång eller vad det var förstod jag ju inte ens mig på så det behöver ju inte finnas då kanske.
 12. Villaforever

  Routertips

  Men var detta med svensk support, känns inte som det när man går in på asus hemsida. ja det där med usb förstår jag inte riktigt, den som jag köpte hade också det.
 13. Villaforever

  Routertips

  Tack för länk, men när jag går vidare så kommer jag ändå bara till engelska sidor, och jag får inte fram hur jag får fram ett nummer, så tveksam att det blir ett svenskt i slutändan. Men kan ni hitta det så vore det tacksamt. Serial Number: 3WB155BP0095B
 14. Villaforever

  Routertips

 15. Villaforever

  Routertips

  Gigabit genexis är vad jag hittar. Vet ngn om det finns ngn svensk support till Netgear? Nummer dit isåfall?
×