Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Villaforever

Medlem
 • Antal inlägg

  316
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Villaforever

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1982-12-10

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Lidköping
 1. Funkar till Iphone? heter program appar även på stationära datorer nuförtiden?
 2. Nej, när jag tryckte i att jag ville ha denna logga så var inte texten med när fb ändrade bilden, så då tolkade jag som att jag var tvungen att ändra storlek.
 3. Ja, det kanske heter app på en stationär dator också men jag syftade mer till iphone?
 4. Tror nog att det gick. Tack. Finns photoshop som gratis app, eller finns det någon annan bra app som man kan ändra bilstorlek på bilder på svenska?
 5. Jag har googlat till mig att en profilbild eller logotype i mitt fall ska vara 180 x 180 pixlar på Facebook. Men hur gör jag för att få det i Photoshop, är det rätt ruta överhuvudtaget jag har fått fram i photoshop, se bild? Tack för svar
 6. Jag ska lägga ut nya produktbilder för de produkter jag säljer. Jag har laddat ner bilder från en bildbank. Problemet är att bilderna är för stora för instagram. Varför blir dom det? Jag har försökt googla lite och vill förstå mig på att en bild ska vara 1080*1080, så jag ladda ner dem i ett mindre format, funkade om man bara skulle ladda upp den bilden, men ville man ha den som andrabild så gick det inget vidare. Någon som kan förklara varför det blir så? Sen undrar jag om det finns en bra app som man lätt på svenska kan ändra storlekar på bilder och även kanske få flera bilder till en bild. Tack för svar
 7. Tack. Då var det en IPhone 7 alltså. Vad kan man göra som sagt? om det har gått mindre än 2 år så har man väl rätt att lämna tillbaka telefonen om det blir något fel?
 8. jag har en vad jag tror är en iphone 6, (hur ser man vad man har för version?) Många av de appar jag har har börjat säga till att jag måste uppdatera ios, vilket jag har varit skeptiskt till eftersom jag har hört att mobilen bara blir seg av att uppdatera till för nya ios. Men eftersom vissa appar krävde att jag var tvungen att uppdatera så gjorde jag det. Alldeles riktigt, mobilen är nu helt knäpp. Kan inte logga in på instagram eller facebook eller komma in på app store. När jag ska fabriksominstallera mobilen så måste jag stänga av hitta min iphone i icloud och där kommer jag inte in för mobilen hakar upp sig när jag trycker på "på knappen" vad ska jag göra åt detta?
 9. Har en företagssida på Facebook. Nu byter jag namn på företaget. Kan jag byta namn på sidan eller måste jag lägga till en ny sida och därmed förlora alla som gillar och följer min sida? Det är alltså en företagssida som jag har på min privata Facebook konto.
 10. När vi flyttade in i vårat hus så fungerade inte dörrklockan. Det ska väl ändå vara såna batterier som är på bild? Men ändå funkar det inte. Jag kan inte direkt hitta någon på/av knapp. Vad kan det vara för fel?
 11. Kan man få HD kvalité utan att ha hdtv men en hd-box? Om ja, vad är vitsen då med att köpa sig en en tv med hdfunktion? Svärmor har HD Box och kan se HD kanalerna med bättre bild jämfört med andra kanaler. Men hon påstår att hon inte har någon HD tv.
 12. okej, men jag har bestämt att jag ska köpa en av pcforalla testet hade kört. Så får vi se hur den funkar. Jag lär återkomma Tack för hjälp som varit hittills!
 13. Vad är det för skillnad på 2,4 ghz och 5 ghz?
 14. För Apple tv:n skull kommer det vara stort sett vara vägg till vägg. Sen ska man ju inte surfa innan läggdags men sånt gör man ju ändå och sovrummet sett till "fågelvägen" är det bara två ytterväggar, så sett är det ju nära, men det ska ju genom två ytterväggar bara då. Innevägen är det ju lite längre känns det som. Men vad kostar det att köpa en accespunkt?
×
×
 • Skapa nytt...