Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

grodan09

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Bättre sent än aldrig. Tack för era svar! (Det blev gmail tills vidare.)
 2. Hej! Om jag vill skaffa en mailadress som går att använda i lite seriösare sammanhang, där jag vill bli "tagen på allvar" tex i kontakt med arbetsgivare, myndigheter... Jag tänker på perspektiv som integritet, säkerhet, rykte om mailtypen... mm Gmail? Hotmail?... Tacksam för alla kloka svar.
 3. Hej alla! Någon som vet hur jag kan få till en framsida/titel i OpenOffice utan sidnummer, eller hur jag alternativt kan få sidnumret nere på mitten på endast framsidan. Glada hälsningar!
 4. Hej alla glada... eller i vilket tillstånd ni nu befinner er i... Frustration här! Jag vill skapa en procedure i sql som tar emot en lista, eventuellt med kommaseparerade strängar typ: strang1,strang2,strang3... Sedan vill jag på något vis stycka upp strängen och spara ner varje sträng som en egen post i en tabell. Tack på förhand till alla kloka huvuden här ute som vill dela med sig!
 5. Tack för snabbt svar! Frågan hamnade lite på is för mig... nu är den dock aktuell igen. Naturligtvis är det som du skriver, jag är ovan arrayer och blev förvirrad... : ) Nu sitter jag istället och kämpar med att hantera en array i en sqlprocedure... så det kanske blir fortsättning följer. Julefrid!
 6. Hej alla! Fick strålande hjälp förra gången jag gav mig ut här i forumet så jag försöker igen. Jag fick hjälp med koden jag klistrar in nedan. Nu vill jag utöka den men jag får inte till det. Jag vill att det i scriptet även ska sparas ner värdena från arrayerna till min databas i sql. Jag har en sparaprocedur i sql som jag vill anropa från scriptet och skicka med värdena till den. Går det? Väntar med iver och en aning desperation... <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="sv" xml:lang="sv"> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=utf-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="sv" /> <title>Untitled</title> <style type="text/css"> #rubrikNamn,#rubrikKostnad,#rubrikPeriod { float:left; width:150px; margin:30px 15px 0 0; } #tom { clear:left; } #AreaNamn,#AreaKostnad,#AreaPeriod { float:left; width:150px; margin:30px 15px 0 0; } </style> <script type="text/javascript"> var arrNamn = new Array(); var arrKostnad = new Array(); var arrPeriod = new Array(); function AddValuesToArray() { var strNamn = document.getElementById("namn").value; var strKostnad = document.getElementById("kostnad").value; var strPeriod = document.getElementById("period").value; if(strNamn && strKostnad && strPeriod) { arrNamn.push(strNamn); arrKostnad.push(strKostnad); arrPeriod.push(strPeriod); document.getElementById("AreaNamn").innerHTML =""; document.getElementById("AreaKostnad").innerHTML = ""; document.getElementById("AreaPeriod").innerHTML = ""; for (i=0;i<arrNamn.push();i++) { document.getElementById("AreaNamn").innerHTML += arrNamn[i]+"<br />"; document.getElementById("AreaKostnad").innerHTML += arrKostnad[i]+"<br />"; document.getElementById("AreaPeriod").innerHTML += arrPeriod[i]+"<br />"; } } } </script> </head> <body> <input type="Text" id="namn" /> <input type="Text" id="kostnad" /> <input type="Text" id="period" /> <input type="button" id="btnAddValues" value="Add" onclick="AddValuesToArray();" /> <div id="rubrikNamn"><h3>ServerNamn</h3></div> <div id="rubrikKostnad"><h3>Kostnad</h3></div> <div id="rubrikPeriod"><h3>Period</h3></div> <div id="tom"></div> <div id="AreaNamn"></div> <div id="AreaKostnad"></div> <div id="AreaPeriod"></div> </body> </html>
 7. Tack och bock!!! Jag har bara kastat ett snabbt getöga ännu... men det ser ut att fungera precis som jag vill. Lysande! Ska sätta tänderna i det nu direkt innan trista möten kallar... återkommer om jag får funderingar.
 8. Jag väntar så gärna ett tag... den som väntar på något gott...
 9. Hej proffs och alla andra! Jag vill kunna skriva ut värden i en array till en lista med fler kolumner i ett javascript på en aspsida. Det ska fungera så här: En person matar in värden i några textrutor t ex namn, antal, kostnad. Personen klickar sedan på knappen Lägg till. Då ska inmatningen genast visas på samma sida i en lista med fler kolumner. Personen kanske matar in värden för ytterligare en post och klickar på knappen igen, då ska dessa värden genast visas i listan på raden under den första. Hur gör jag detta??? MYCKET tacksam för hjälp.
 10. UNDERBART! Precis ett sådant svar jag ville ha, och fort gick det. Bra liknelse... ketchupflaskan... jag instämmer och lägger till, av alkohol och ur barnamun. (Fast jag har upptäckt genom mina att de senare kan blåljuga.) Många tack!
 11. Hej alla latinkunniga! Ska gravera våra vigselringar med ett latinskt citat. Vill att det ska stå: i sanning. Latinska ordet för sanning verkar vara: veritas. Jag har fått för mig att det kan gå att skriva in veritate. eller är in veritas mer korrekt? Alltså hur översätter jag i sanning till latin? Mycket tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...