Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Eric_E

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Eric_E

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 1. Är en .msi fil som startar genom windows installer, så har inte den möjligheten.
 2. Det är en arbetsdator i mitt eget företag. Dvs finns ingen IT avd som varken ställer till problem eller löser problem.
 3. Försöker installerat ett program, (har med industri automation att göra). Får meddelandet "systemadministratören har angett principer som hindrar den här installationen" Det är en lokaldator ej nätverksansluten och jag är administratör på det, har satt UAC till lägsta nivå och stängt av Windows smartScreen tillfälligt men kommer inte förbi det. Installationsfilen är en .msi fil. Någon som har förslag på det?
 4. Givetvis kommer det från samma transformator, men det ska igenom två elmätare. "Elmätare och långa ledningssträckor kan försvaga signalen kraftigt." Med hänsyn till detta så känns en nätverkskabel som bästa alternativ.
 5. Homeplug är inte ett alternativ pga delningar mellan elcentraler.
 6. Har nästan exakt samma scenario som trådskaparen, ska flytta ut kontoret i ett annat hus på tomten. Har kabelrör i marken där elen går ut med plats till nätverket, Men vad ska man välja för kabel? Är det meningsfullt att lägga pengarna på en "utomhuskabel" eller ska man nöja sig med en vanlig skärmad Cat 5e?
 7. Det såg intressant ut, Ska titta närmre på detta.
 8. En fråga = en tråd, det köper jag Men det är väldigt olika hur det hanteras på olika forum. Har egentligen inte att göra med om det är en truck-pc eller inte. Det väsentliga är, hur gör man för att komma runt automat inloggningen i Win NT4.
 9. Vet faktiskt inte hur jag ska tolka dit svar.. Sökte på forumet efter liknande problem, och detta var det närmsta jag hittade. Om det är en truck PC eller annan PC är ju egentligen oväsentligt, åldern likaså. Men operativsystemet är NT4.
 10. Har ett liknande problem som trådskaparen. Med en Intermec truck-pc. Med skillnaden att jag har inloggningsinformationen för admin, men PC är inställd så att när man väljer logoff så loggar den ut och sen in igen direkt.. Något bra tips?
×
×
 • Skapa nytt...