Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jenkan86

Medlem
 • Antal inlägg

  120
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Jenkan86 vann dagen: 30 oktober 2014

Jenkan86 hade det mest gillade innehållet!

Om Jenkan86

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna
 1. Cecilia: ja precis, menar Microsofts support!
 2. Vertpre: Ja, det gick faktiskt! Hade kontakt med windowssupporten innan som sa att det inte skulle gå, men jag testade ändå, och det verkar ha fungerat!
 3. Hej allihopa! Försökte mig på konsten att utöka C: ,då den nästan var full. Tog utrymmet från D: . Efter detta fick jag något som kallas för "allokerat minne" . Hur får jag bort den? Kan den föras tillbaka till D: ? Hoppas jag inte ställt till med något nu! Tacksam för hjälp! Bifogar en bild /Jennifer
 4. Vill bara tacka er för att ni försökt hjälpa mig, och berätta att det är löst nu! Kontaktade supporten hos windows , som fjärrstyrde datorn. Först kände den inte av något grafikkort alls. Han körde något kommando "cleanup-image/ restorehealth" Efter det lyckades han på något sätt att installer Nvidia igen, så nu fungerar det!
 5. Måste bara tacka för att ni försöker hjälpa mig, väldigt bussigt av er! Provade först att installera enligt Flyfishermans instruktioner, men det gick inte. Får åter felmeddelande.
 6. Flyfisherman: Absolut, förstår det. Det var mest en fråga ifall jag inte kommer lösa det här.
 7. Min dator är redan lite halvfull på C: , och jag har funderat på att ändra om partitionerna. Ska man passa på nu när jag ändå har problem med grafikkortet (om det löser även grafikkortsproblemet)?
 8. Jag hittar inte systemåterställning till återställningspunkt 22 september. Det fanns en den 26 sept som jag provade med, men det kom upp ett felmeddelande (se bild). Provade länken med grafikkortsdrivrutin från Asus, men fick felmeddelande (se bild). Ska jag alltså öppna själva burken och se hur sladdarna sitter? Angående enhetshanteraren så ser jag bara grafikkortet om jag klickar på "visa dolda enheter". Vågar jag flytta grafikkortskontakten själv, eller kan jag ställa till med ytterligare problem?
 9. Hej Cecilia! Ja, jag har startat om datorn. Hur vet jag vem som tillverkat grafikkortet? Sladdarna sitter i som dom alltid gjort, har inte rört någonting. Jag tror att problemet kom efter uppdateringen av NVIDIA för några dagar sedan.
×
×
 • Skapa nytt...