Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jenkan86

Medlem
 • Antal inlägg

  116
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Jenkan86 vann dagen: 30 oktober 2014

Jenkan86 hade det mest gillade innehållet!

Om Jenkan86

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna
 1. Vill bara tacka er för att ni försökt hjälpa mig, och berätta att det är löst nu! Kontaktade supporten hos windows , som fjärrstyrde datorn. Först kände den inte av något grafikkort alls. Han körde något kommando "cleanup-image/ restorehealth" Efter det lyckades han på något sätt att installer Nvidia igen, så nu fungerar det!
 2. Måste bara tacka för att ni försöker hjälpa mig, väldigt bussigt av er! Provade först att installera enligt Flyfishermans instruktioner, men det gick inte. Får åter felmeddelande.
 3. Flyfisherman: Absolut, förstår det. Det var mest en fråga ifall jag inte kommer lösa det här.
 4. Min dator är redan lite halvfull på C: , och jag har funderat på att ändra om partitionerna. Ska man passa på nu när jag ändå har problem med grafikkortet (om det löser även grafikkortsproblemet)?
 5. Jag hittar inte systemåterställning till återställningspunkt 22 september. Det fanns en den 26 sept som jag provade med, men det kom upp ett felmeddelande (se bild). Provade länken med grafikkortsdrivrutin från Asus, men fick felmeddelande (se bild). Ska jag alltså öppna själva burken och se hur sladdarna sitter? Angående enhetshanteraren så ser jag bara grafikkortet om jag klickar på "visa dolda enheter". Vågar jag flytta grafikkortskontakten själv, eller kan jag ställa till med ytterligare problem?
 6. Hej Cecilia! Ja, jag har startat om datorn. Hur vet jag vem som tillverkat grafikkortet? Sladdarna sitter i som dom alltid gjort, har inte rört någonting. Jag tror att problemet kom efter uppdateringen av NVIDIA för några dagar sedan.
 7. Hej allihopa! Har fått ett problem med grafikkortet som jag själv inte kan lösa. Det började med att photoshop inte fungerade som det brukar göra. Det stod "Graphic hardware acceleration is unavaible. You will need to upgrade your video driver and possibly your video card". Jag försökte att uppdatera drivrutinerna via NVIDIA's hemsida, men misslyckades varje gång, då med texten: "NVIDIA GeForce Experience requires an NVIDIA GPU. Refer to the systemkrav". Jag försökte sedan att avinstallera allt som har med NVIDIA att göra, och därefter att installera det igen, men det går inte. Det står "NVIDIA Products Not Found. We could not find any NVIDIA products within your system. Please try again or use manual search". Vad ska jag göra?? Väldigt tacksam för hjälp, har ingen aning om vad jag ska göra! /J
 8. Aww....okej, synd... Om man jämför E-post appen i Windows 10, med exempelvis Thunderbird, Em Client, eller någon annan, vilken tycker ni då är bäst?
 9. Tune, du är ju kanon!!!! Jo, dom fanns i ena sent-mappen i Windows Live Mail! Jag har testat att skicka från min iPad och dom dyker ny även upp i WLM och iPhone. I ipad och iPhone: ligger dom i Skickat, inte Sent. Dator: ligger dom i den ena Sent mappen - Varför är det så och varför har jag fått så många nya mappar? - När jag loggar in på outlook.com, ska det vara inställt på IMAP alltså?
 10. Jag har ju fått massa nya mappar som jag skrev först. Nu upptäckte att jag att dom mail som dyker upp under "skickat" i både Windows live mail @ Thunderbird, är de som i ipaden ligger under "sent" och inte under "skickat".. Alltså verkar inte "skickat" synkas... Den där mappen sent dök upp efter att windowssupporten var igång... Hoppas jag inte blir rörig nu!
×
×
 • Skapa nytt...