Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Morgankane

Medlem
 • Antal inlägg

  99
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Morgankane

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det var ett år sedan jag hade det problemet. Kul att bli påmint Skall se om jag löser det denna gång också .
 2. Hur tusan blir jag av med förstoringsglaset som förföljer mig över allt. Det poppar upp framför muspekaren, och förstorar eller förminskar allt eftersom. Försöker olika browsers, men icke. Har varit i kontrolpanel och bockat av där så detta är ett ovanligt plågsamt problem. Ser uppe i addresfältet att förstoringen eller förminskningen ändrar sig där i procent. Lösningen är säkert så enkel som att jag inte ser skogen för alla träd.
 3. Bill Gates säger att jag inte har något ställe att installera Scan på, men fattar han inte att jag har tre datorer???
 4. Tackar alla för svar på mina funderingar. Jo jag har besökt Brothers sida, och där skriver de att Windows har drivrutin inbyggd, så jag gjorde två installationer från Windows. Någon fristående drivrutin hittade jag inte, innan jag skrev till er. Innan trodda jag det var USB-portarna som inte fungerade, men lutar nu mera över till att det är mjukvaran som inte har det helt bra. Kommunikationsvårigheter så att säga :) Har alltid använt kabel mellan skrivarna, på alla tre datorer. På min stora dator med endast win7, har jag controlcenter3 till scanning. Försökte installera den på min fru's laptop, men fick meddelande att det inte stöds av win8.1 Finns det nyare? Skall prova lasta ner Scan från Microsoft och se om jag får den till att fungera. Återkommer.
 5. Hej Polken; Den fungerar utmärkt från min laptop som har win 8.1 Den är nog för gammal till att köra trådlöst Startade scanning från datorn som jag skrev, och då skannar den en bit av sidan, sen stannar den. Jo, det kan vara dgas att skaffa ny skrivare, men den fungerar på två av tre maskiner så denfår leva en stund till Vi använder den inte så mycket, så det är nästan inte lönt att skaffa bara för det lilla.
 6. Min hustru's laptop med win8.1 hittar inte eller skriver inte ut på vår Brother DCP115C skrivare med scanner. Min laptop med samma Win har inga problem, ej heller min stationära stor dator som har många år på nacken/ryggen. Jag har försökt avinstallera USB portarna i enehteshanteraren och startat om, jag har försökt installera drivrutin via Windows update utan att lyckats. Jag ser skrivaren installerad, den är även markerad som standard skrivare och USB port är 001: Försökte scanna en bild, och två gånger påbörjde den scanningen, men stannade efter 1/5 av sidans längd och blev stående med scanning lamorrna på tills jag stängde ned den. En gång scannade hela sidan, men inget hände efteråt. Når ett dokument skickas till skrivaren så syns det en kort stund i utskriftsfönstret, men försvinner snabbt. Ingen reaktion på skrivaren, så jag vet ej vart det försvinner. Någon som har kännedom om detta problem?
 7. Hej. Jag får upp samma ruta som du visar, men sidan förblir blank. /Morgan
 8. Jag använder Last Pass. När jag vill öppna valvet där jag har en webbsidas passord lagrad, kommer det upp en blank sida och ett meddelande om "You have not granted this site ans special permission". Och hur gör jag det? Har letat men hittar ingen vettig information. Någon med samma problem? Hur ger jag sidan permission?
 9. Hej igen. Detta programmet löste inloggningsproblemet. Tog litet tid för jag gjorde allt rätt, men så är det med allt nytt. Men nu kan jag köra det utan tveksamheter. Sparar det i fall det skulle behövas igen. Hade en återställningskiva, men windows ville inte boota från den. Jag tackar er för hjälpen, det var roligt att kunna köra från den rätta hårddisken igen. Nu får jag börja jobba
 10. Tack igen för tips. Lastar nu ned Rescatux på USB minne. Har bytt namn på cmd och utilman, men när jag klickar på iconet, så bara blinkar det, och inget hender. Hoppas detta program löser problemet nu då Berättar sen.
 11. Hej Cecilia och Mikael. Jobbar med saken. Jag ändrade cmd och utilman i sys32, men upptäckte att samma finns under sys 64. Har just ändrat dessa nu, och skall försöka omstart Rescatux är också intressant, men hur kör man det när man inte kan komma in på hdd'n Jag har två HD på datorn, och kör nu från den andra HD'n Så jag ändrade då cmd och utilman från den hd, får se om det fungerar.
 12. Hej. Jag har de två senaste dagar försökt denna lösning med att ändra utilman och cmd, men jag kom inte i mål. Lösningen var rätt avancerad, men ändå rätt bra. Får söka vidare och se om jag kan få tag på nåt program som löser detta. Vet ej varför windows plötsligt kräver inloggning, har använt maskinen i många år utan, men nu begär den det.......
 13. https://www.theverge.com/2017/11/10/16632724/scam-chatbot-ai-email-rescam-netsafe
 14. Jag fick en mail som faktisk var rätt nyttig. Kolla in denna sidan: https://www.rescam.org/ När du får ett spam mail, så forward det till me@rescam.org. Datorn där skickar brev till avsändaren och gör allt för att förstöra deras ti med att svara. Men läs själv hur det går till, rätt fiffigt, men något extra arbete för oss som skall skicka spammet vidare. Om stort nog antal gör detta, så kanske det blir olönsamt för några att fortsätta? Finns säkert flera andra sidor som har liknande funktion.
 15. Hej igen. Har kollat IR dioden och jämförde med fjärrkontrollen till A/C'n. Musen har inget ljus, så den har säkert gett upp och vandrat vidare till andra marken eller kanske mushimmeln? Tack ni som kom med förslag. Har en mus med kabel som fungerar nu, så jag klarar mig
×
×
 • Skapa nytt...