Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

uffe_hudik

Medlem
 • Antal inlägg

  501
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

uffe_hudik vann dagen: 16 september 2011

uffe_hudik hade det mest gillade innehållet!

Om uffe_hudik

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1966-04-09

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Iggesund

Senaste profilbesöken

9 187 profilvisningar
 1. Fast grejen är att kanalerna inte ens söks in, tror mej löst det,, tv tar inte in HD kanalerna, den är helt enkelt för gammal, så nu är en ny tv på väg hem och hoppas det löser sej, men tack för ditt engageman.
 2. Har denna tv som beter sej lite underligt vid kanalinställning. Har Boxer abb Får in följande kanaler som ligger på sändaren = 29,23,34 men får ej in 31,39,44. Samtliga kanaler funkar klanderfritt på en box och en tv som normalt finns i husvagnen om jag kör dessa på samma kabel. Signalstyrka och signalkvalite är bra. Har gjort flera ominstallationer på tv,n. Finns det nån själ som har nån ide ?
 3. Prova sätt dit en lapp med texten * OBS Inga gratis tidningar* Ska respekteras av Svensk Direktreklam och även Posten.
 4. Så här ser det ut nu * Webbplatsen kan inte nås idlogin.spray.se avvisade anslutningen. Sök efter idlogin spray se mail på Google ERR_CONNECTION_REFUSED
 5. Ute i god tid, oftast klar redan i September,, varför dra ut på det hela när man vet att julen kommer på samma datum varje år.
 6. Det är bluff,, bara kasta,, en enkel googling ger svar. Tyvärr så anser väldigt många att man ska sprida sån skit vidare utan att va en gnutta källkritisk
 7. Vore intressant att veta vad han gjort, eller inte borde ha gjort så kanske andra inte gör samma sak. Men men den som lever får se,,
 8. jag kopierade inloggningsnamnet från ett annat ställe och klistrade in,, det funka för mej
 9. Visst, Jag har haft 3 st reggade på 1 bankid, man väljer vilken person som ska logga in.. naturligtvis med egna lösenord.
 10. Låter som vi har samma.. kanonmaskin med win 10, ff orginal konfig,
 11. Eller också gör man som på våran, vrider lite på själv golvsilen och lyfter upp. beror ju på vad det är för modell
 12. Finns inte en chans att man kan vända detta fel,,220volt kontakten spelar ingen roll hur man sätter den.. lyckas man sätta fel i plattan, ja då ha man lyckas med en bedrift å bör sluta använd den, däremot kan man missa att sätta in den helt i plattan så den inte laddas.
 13. Fast grejen är ju det att den aldrig vart i kryssad.. men gjorde om förfarandet iaf så vi får väl se hur det går efter omstart. EDIT: Allt va avmarkerat.. men markerade och avmarkerade, skrev in lösenord och sen godkänna,, hmm verkar funka
 14. Helt plötsligt efter senaste uppdateringen i Fredags så kräver Windows 10 lösenord vid start. Har aldrig behövs tidigare. Hur får jag bort det ?
 15. Att du får mail om olästa inlägg är en inställning i Facebook, Inget som dom sitter och skickar ut manuellt. Och NEJ du behöver INTE skriva nya inlägg regelbundet. har du inget behov av Facebook då är det väl bara ta bort ditt konto,, dvs begär ett nytt lösenord,, logga in och ta bort ditt konto.
×
×
 • Skapa nytt...