Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Aja

Medlem
 • Antal inlägg

  669
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Aja vann dagen: 24 september 2018

Aja hade det mest gillade innehållet!

Om Aja

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1944-08-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  STOCKHOLM

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. TACK för snabbt och bra svar!
 2. Jag vet inte om denna fråga har hamnat i rätt tråd. För många år sedan ställde jag in Google kalender så att jag varje morgon får ett e-postmeddelande med dagens händelser. Nu har jag letat och letat i Google kalenders inställningar men kan inte hitta var denna inställning finns. Jag har letat i första hand på datorversionen av Google kalender där jag en gång ställde in detta, men även i mobilversionen. Tacksam för tips på hur jag når denna inställning.
 3. Jag har en androidmobil med gmail-adress och i den finns massa kontakter, kanske inte exakt samma som i Office Outlook i den stationära datorn. När jag i Office Outlook i laptoppen börjar att skriva en e-postadress i adressraden så dyker olika alternativ upp - men de tycks inte komma från Kontaktlistan i Outlook för där finns endast tre kontakter. Undrar var dessa adresser hämtas? Kanske är det gmail-adresser??
 4. Nej, det gör det inte. Men det är betydligt fler kontakter än dem jag har i outlook i laptoppen. Jag kan hanka mig fram utan att detta funkar tills jag får tillgång till min stationära dator troligen om några veckor då jag kan exportera kontakterna därifrån.
 5. Filen finns i laptoppen Den här datorn>Windows (C:)>Användare>Mitt namn>Kontakter
 6. Jag kommer inte åt den kontaktlista jag har i den stationära datorn via webmail outlook.com.
 7. Filen hittar jag under C:/. Kanske det kan vara Google-kontakter som ligger där? Jag får väl klara mig utan dessa, eller gå in i hårddisk-filen om jag söker en kontakt. Allting är ju så annorlunda nu så man har ju fått lära om med både det en a och det andra 🙂
 8. Jo, det förstår jag, MEN problemet är att jag inte har tillgång till min stationära dator i min coronaisolering och tänkte jag skulle kunna lura in dessa kontakter via den fil jag hittat i hårddisken som slutar på .contacts.
 9. I min stationära dator har jag massor av kontakter. Har nu upptäckt att de inte finns i min laptop. Har Office 2019 i båda. I filträdet har jag hittat en fil Kontakter där alla kontakter slutar med .contact. Jag skulle vilja importera dessa i outlook i min laptop men vet inte hur man får in en sådan fil. Tacksam för tips.
 10. Tack, jag är helt nöjd med alla svar jag fått.
 11. Det går troligen, men jag börjar med att godkänna skrivningen på de stället linjerna dyker upp, i första hand så det går att skriva siffror typ födelsenummer utan att strecken kommer. Förhoppningsvis går det att lära rättstavningen vad jag godkänner.
 12. Denna stavningskontroll eller språkkontroll måste ha utökats enormt från tidigare versioner där jag också fick en blå linje någon gång emellanåt. Nu reagerar den på ett vanligt födelsenummer som inte kan skrivas 123456-7890 utan ska skrivas 1 234 567 890.
 13. Sedan jag uppdaterade Officeprogrammet till version 2019 har jag problem i Word med att framför allt siffror, typ datum, personnummer m.m. samt ibland även ord får två blå streck under sig. Det han handla om nyskrivna dokument eller gamla dokument som jag öppnar i version 2019. Det hände aldrig i tidigare version av Word. Jag får ta bort det som är understruket med dessa blå streck och skriva om det på nytt för att bli av med strecken. Vad handlar detta om? Hur blir jag kvitt detta irriterande moment?
 14. Tack för tipset, men detta tillägg till Google Chrome verkar vara till Office 365 och inte för Standarsversionen som inte öppnas i webbläsaren.
 15. Det är massa luft i spalten så den skulle kunna minskas och det skulle ändå kunna vara läsbart, men i version 2919 finns en minimibredd inställd som gör att jag inte kan anpassa bredden vilket fungerade utmärkt i version 2013.
×
×
 • Skapa nytt...