Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Aja

Medlem
 • Antal inlägg

  590
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Aja vann dagen: 24 september

Aja hade det mest gillade innehållet!

Om Aja

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1944-08-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  STOCKHOLM
 1. Jag aktiverade 2-stegsverifiering av mitt gmail-konto och det fungerade bra i mobilen och surfplattan och såvitt jag förstår även i Windows email-app. Men jag är lite konservativ och använder fortfarande Office Outlook i datorn och det programmet vägrade att ta hem mina gmail efter 2-stegsverifieringen. Jag har tidigare haft liknande problem när jag i mejl från Google stimulerats att klicka på "Säkra appar" eller något liknande och då har det inte heller fungerat att ta hem gmail till Office Outlookprogrammet. Det är uppenbart att Google inte anser att Microsofts Officepaket är säkert!!! Förmodligen är det därför som 2-stegsverifieringen inte fungerar i Office-Outlook. Finns det någon som fått 2-stegsverifiering tillsammans med Office Outlook att fungera?
 2. Aja

  Mobilabonnemang

  Jo, jag vet att man ideligen möts av argument som saknar sanningshalt när man är konsument.
 3. Aja

  Mobilabonnemang

  Ett annat argument Tele2-killen hade var att Tele2 har support, men det finns inte när det gäller billighetsabonnemangen.
 4. Aja

  Mobilabonnemang

  Äldre personer som vill ha larm kanske inte kan få det om GSM inte funkar???
 5. Aja

  Mobilabonnemang

  Då kanske det är sant som Tele2 sa: Att t.ex. Hallon inte har GSM och därför skulle vara en klart sämre variant än Tele2:s standardabonnemang som kostar betydligt mer.
 6. Aja

  Mobilabonnemang

  God idé! /Gunilla
 7. Aja

  Mobilabonnemang

  Täckningskartorna är inte alltid rättvisande. Där jag bor ska det vara god täckning enligt dessa kartor men ändå kan man tvingas gå upp på ett berg för att använda mobilen. Jag antar att det bästa är att lösa ett billighetsabonnemang och testa och därefter avbeställa om det inte funkar tillfredsställande.
 8. Aja

  Mobilabonnemang

  De stora leverantörerna av mobilabonnemang har lågprisvarianter. De använder moderbolagens mobilnät. Men erbjuder de 3G, 4G och GSM? Moderbolag Lågprisvariant Använder mobilnät Telia Halebop Telia Tele2 Comviq Tele2, Telenor Telenor Vimla, My Beat Telenor, Tele2 Tre (3) Hallon Tre Jag antar att det är 4G som ger bäst uppkoppling och vad jag förstår har lågprisvarianterna även 4G. Men när jag diskuterade med en person från Tele2 var deras motivering att använda Tele2 abonnemang att lågprisvarianterna inte har GSM. Används fortfarande GSM? Såvitt jag förstå fungerar alla abonnemang bra i tätbebyggt område, men hur är det på landet där mottagningsförhållandena inte är lika goda? Undrar Gunilla
 9. Aja

  LÖST Bluetooth-anslutning

  Tack, nu har jag utforskat högtalaren närmare och upptäckt att man måste trycka två gånger på en av knapparna så nu funkar det.
 10. Jag har en bluetooth-högtalare Libratone T00. När den var ny för ett par år sedan anslöt jag den till en surfplatta Samsung Galaxy Tab S. Den fungerar fortfarande med denna surfplatta. Nu har jag försökt att koppla ihop den med tre olika mobiler - (Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S9, Doro 8035). Jag har aktiverat bluetooth på dessa mobiler men ingen av dem hittar Libratone. Den dyker inte upp som tillgänglig enhet. Kan det vara någon androidinställning som förhindrar detta. Tacksam för tips på hur jag ska få denna högtalare att funka även på mobilerna.
 11. Nu har jag hittat en lösning på följande länk: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/apps_windows_10-outlook_mail-winpc/e-mail-sent-from-win-10-mail-app-appears-in-the/fdd0d9f3-a156-4d89-a0b4-63afd5a4580a Den fungerar om man har IMAP-konto i Windows E-postapp - då får man fram skickade mejl - men inte om man har POP-konto: "You can't see the Sent folder with POP and you can't save sent messages on the server with POP/SMTP. I think it's good that gmail saves them on the server even with POP. You'll always have a copy of what you send from the mail client on the client as well as the server."
 12. Tack för svaret. Dessvärre hjälpte det inte. Skickat-mappen har en stjärna på sig, dvs. är favorit men mail som skickas från gmail-kontot hamnar inte i denna mapp. Det finns även ett outlook-konto installerat men det används inte för mejlkonversation. Kanske kommer mejl från detta konto att hamna i skickat-mappen?? Problemet finns i en god väns dator och jag kan f.n. inte testa att skicka mejl från outlook-kontot. I min egen dator har jag två skickat-mappar i E-post-appen, en där det står Skickat (Gmail). Men när jag skickar ett mejl från mitt gmail-konto kommer det inte i denna skickat-mapp trots att mejlet både går iväg och kommer fram. Skickar jag däremot från min outlook-adress så kommer hamnar mejlet i Skicka-mappen.
 13. I mail-appen i Windows 10 med en installerad gmail-adress förblir Skicka-mappen tom när mail skickas. De återfinns dock i Skicka-mappen när jag går in på mail.google.com. Hur kommer det sig att de inte lägger sig i skicka-mappen inuti mail-appen. Windows 10 uppdaterad till senaste versionen. Tacksam för tips på hur jag ska få detta att funka. /Gunilla
 14. Aja

  Google Backup & Sync

  Jag minns faktiskt inte exakt hur det gick till. Tror det kom upp en ruta med länk där jag kunde fixa synkningen. Före dess hade jag i flera veckor letat efter hur det skulle gå till. Nu sker synkningen automatiskt vilket den hela tiden har gjort i min andra dator. Tyvärr kan jag inte ge mer precist besked om hur jag gjorde.
 15. Aja

  Google Backup & Sync

  Jag har sedan jag skrev detta lyckats synka Google Drive även med datorn.
×