Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Aja

Medlem
 • Antal inlägg

  561
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Aja vann dagen: 10 december 2017

Aja hade det mest gillade innehållet!

Om Aja

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1944-08-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  STOCKHOLM
 1. För kännedom kan jag meddela att energisparläget åter har slutat att fungera. Denna gång tog det ytterligare några dagar innan det gav upp men nu är jag tillbaka på gå igen.
 2. Jag tyckte jag gjorde det. Har du ändat bocken för rätt inlägg verkar förbockat.
 3. Ja det blir det. Jag letade efter hur jag gör det men hittade ingen bästa-lösning-knapp.
 4. Om du läser föregående inlägg så har jag nu efter ett klokt råd fått det att funka på ett mycket enkelt sätt.
 5. Tack, det verkar funka!!!!!! Fattar inte att jag inte upptäckt den möjligheten. Ingen annan av alla som givit mig goda råd tycks heller ha gjort det. Trevlig helg!
 6. Jag har gjort en nyinstallation av pop-konto och angivit samma pst-fil som för mitt huvudkonto och tagit bort vidaresändningen för gmail-adressen - men det fungerar inte nu heller. Så jag får återaktivera vidaresändningen. Det fungerar i alla fall så att jag får alla meddelanden/påminnelser från Google-kalender (som har gmail-adress) till min Inkorg för min vanliga e-postadress.
 7. Ja, jag har haft POP-konto och det har fungerat med gemensam inkorg i många år. Nu blev jag tvungen att installera om e-postadressen och försökte styra den till befintlig pst-fil men fick det inte att fungera. Jag får göra ett nytt försök.
 8. Tack, det var verkligen en utförlig guide. Märkligt att det ska vara så komplicerat att i Outlook samla mejl i en Inkorg. På min androidsurfplatta och mobil är det enkelt att välja Kombinerad inkorg för flera olika konton. Just nu funkar det bra för mig sedan jag vidarebefordrat gmail-kontona till mitt ordinarie konto. Men jag ska vid första bästa tillfälle testa alternativen i den givna guiden. Trevlig helg!
 9. Jag har använt POP-konto, men efter en massa strul när jag inte fick det att fungera fullt ut så har jag i stället ordnat med vidaresändning av ett par gmail-konton till min ordinarie e-postadress och då får jag mejlen i samma inkorg.
 10. Mejl från olika e-postadresser kan exporteras till samma pst-fil och hamnar då i samma inkorg. Så har jag haft det i många år. Problem uppstod när jag var tvungen att ominstallera en epost adress och hade glömt hur jag gjort tidigare. När man installerar ett konto manuellt i Outlook med pop eller imap-konto kan man under "Leverera nya meddelanden" välja pst-fil. Vill man omdirigera inkommande mail senare kan man göra det via Arkiv>Öppna och exportera enl. den länk jag skickade tidigare.
 11. Jag tror att jag nu efter mycket experimenterande har kommit på hur man gör. Man kan exportera en outlook-datafil (pst-fil). Det finns beskrivning hur detta går till här: https://support.office.com/sv-se/article/exportera-eller-säkerhetskopiera-e-post-kontakter-och-kalender-till-en-outlook-fil-pst-14252b52-3075-4e9b-be4e-ff9ef1068f91
 12. Jag har Office 2013 Pro och använder Outlook för e-posthantering. Jag har många olika e-postkonton och önskar samla inkommande e-post i en gemensam Inkorg. Jag har letat runt i alla olika inställningar men hittar inte om detta går och i så fall hur det ska gå till. Tacksam för tips. MVH Gunilla
 13. Tack för informationen.
 14. Än så länge funkar energisparfunktionen!!!! Önskar gärna svar på frågan jag ställde i förra inlägget: Vad är det för skillnad på att uppdatera via enhetshanteraren och via länk på NVIDIAS hemsida? Hämtas den inte senaste versionen från NVIDIAS webbplats när man går via Windows enhetshanterares uppdateringslänk?
 15. Nu har jag uppdaterat grafikkortet via den länk du gav och just nu funkar energisparprogrammet. Återstår att se om det lägger av igen efter 3-4 dagar. Vad är det för skillnad på att uppdatera via enhetshanteraren. Hämtar den inte senaste versionen från NVIDIAS webbplats?
×