Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Terence Hill

Medlem
 • Antal inlägg

  190
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Terence Hill

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1988-07-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.supply.se

Profil

 • Ort
  Falkenberg
 1. Tack för det bra svaret! Du borde kunna få jobba där tycker jag:)
 2. Okej tack, jag sökte lite men hittade inte bättre än dig. Men dem 2 som har legat på er skiva i tidigare nummer, var inte dom gratis? Hls Severin
 3. Hej, jag söker detta programmet som ska ha funnits med i en tidigare pcföralla programskiva som man får med tidningen. Jag har sökt här men hittar det inte. www.pcforalla.se/program . Programmen heter Bannermaker Pro 1,3 (Full version) och Bannermaker Pro 3,02 Hoppas att någon kan hjälpa mig med detta! Vet ni om något annat bra gratis bannerprogram får ni gärna tipsa om det här också. Mvh Severin
 4. Hej, jag brukar leta efter olika erbjudanden när jag handlar bläckpatroner. Vill tipsa om en sajt jag testade att köpa bläckpatroner på för några dagar sen. Dom har ett erbjudande så att man får välja premie vid köp. Inget att klaga på, bara fördelaktigt för kund. SAJT: http://www.supply.se/
 5. Hej! Jag tänkte höra med er vad ni rekommenderar angående mitt köp av usb-hub. Jag har letat lite på nätet och hittat bland annat dessa. http://supply.se/usbhub-p-329.html http://www.kjell.com/?item=68295&path= Jag är inte så bra med just tekniken i hubbar men tycker ni att jag kan köpa den billigaste av dom på www.supply.se eller är den sämre? Jag ska mest använda den för att koppla in mina externa hårddiskar och vill då ha en pålitlig hub som kan hantera mycket trafik och snabba överföringar. Kom gärna med andra tips om ni vet några mer hubbar. Tack på för hand.
 6. Nu har det börjat hänga sig mer när det hänger sig och man kan inte ens få upp startsidan på internet längre när de hänger sig så den bryter allt nu och det händer ofta. Är det något speciellt med denna hemsidan eftersom jag inte kan öppna den? www.di.se
 7. Hej! Det enda jag har ändrat för från standard inställning var att jag valde dynamisk ip adress för att kunna använda internet. Har inte modemet och routern i samma rum som datorn men ja vet inte om man kan se nåt speciellt för man kan logga in direkt igen efter att det har brutits. Igårkväll när jag var inne på msn hände detta med ca 15 minuters mellanrum att det bröts och sen loggades jag in igen. Spelade även ett spel över internet där jag upplevde att det kom en del hack som jag inte är van vid så det kan nog bero på samma sak. Jag tror bara den bryter delar av anslutningen för när det har varit en annan dator uppkopplad samtidigt med en annan msn har det hänt att min msn har loggats ut men inte hennes.
 8. Hej på er! Routern krånglar fortfarande med de jag nämde innan och även andra små saker som nedladdningar med bitcomet kan stanna upp ibland. Det enda som alltid går är internetexplorer att man kommer fram till startsidan. Jag har uppdaterat både Firmwaret till routern nu och drivrutinen till nätverkskortet utan att jag märkt någon större skillnad mer än att den laddar startsidan fortare. Denna sidan fungerar fortfarande inte http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/SWForetag.aspx Vad ska jag ändra i routern nu för den ska fatta? Den laddar lite sen står det bara de vanliga att "den här sidan kan inte visas" Cecilia.......... Med D-Linken som jag använde för några dagar sen fungerade den sidan perfekt så det har inget med datorn att göra vad ja vet.
 9. Hej har precis köpt en Netgearrouter för D-Link bara hängde sig lite när den ville. Men den nya verkar ha lite problem den också med nånting som ja inte vet va det e om. Internet explorer fungerar alltid när man dubbelklickar på den så kommer man fram till startsidan. Men ibland kan andra saker hänga sig som Msn kan loggas ut och det kan bli avbrott i anslutningen i Klienten till Internetpokern på svenska spel. Denna sidan kommer den inte in på heller fast än det ska gå, så nåt skumt e de med den. http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/SWForetag.aspx Någon vet hur man fixar de. Den kostade Ca 270 kr
 10. Hej! Om jag har en internetsida uppe och får en länk på tex msn som jag trycker på så skrivs sidan över som jag hade öppe innan. Samma händer om jag öppnar en genväg till en internetsda som ligger på skrivbordet så skrivs den sidan jag har öppe över istället för att den öppnar en ny sida som de ska vara. Någon som vet om det är virus eller en inställning i IE?
 11. Jag tror på Maxell-)Hade en TDK som antingen hade en repa från tillverkningen eller så fick den de av nåt. Det gick bra o bränna saker på den men när man skulle läsa skivan kunde man knappt komma nånstans.
 12. Hej de va bara den översta som funkade men de blev bara ett vanligt rtf text utan bilder. Jag har hittat en som konverterar till word men bara för att det är gratisverionen kan man bara göra det me dom 5 första sidorna.
 13. Jag vill konvertera för att jag ska redigera bilderna och texten i ett reader dokumentet jag tycker det blir ganska krångligt o kopiera för bilderna kommer inte me när ja gör de. Det är några dokument som jag vill ha i word istället. Finns några gratisprogram?
 14. Hej någon som vet hur man konvertarar adobe reader dokument (pdf) till textdokument som man tex kan läsa med microsoft word och även få med bilderna.
 15. Man kan ha så många som datorn har plats för. Öppna och titta hur många portar det är på moderkortet jämte det minnet du har i. Om du sätter i ett till så ska det helst ha samma hastighet som ditt gamla minne.
×
×
 • Skapa nytt...