Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sprättägg

Medlem
 • Antal inlägg

  94
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av sprättägg

 1. Prova detta: https://support.logi.com/hc/sv/articles/360023179954-Fels%C3%B6kning-f%C3%B6r-anslutningsproblem
 2. Tack för förslagen! Är själv novis när det gäller datorteknik.
 3. På nätaggregatet står det: output Watts 500W, +5V,+3.3V: 180W
 4. Mitt gamla grafikkort har gått sönder :XFX Radeon 5670 1GB GDDR5. Det har varit med sedan 2011 och de senaste åren begränsat mitt val av spel. Jag behöver alltså ett nytt. Datorns förutsättningar : CPU- Intel Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz RAM- 8Gb DDR3 4096 MBytes Moderkort- P7H55-M PRO (LGA1156) Prisnivå: omkring 2000. Några förslag?
 5. Efter att ha provat en del av förslagen utan framgång, så gick jag till uppdateringar, och där fanns det en som jag installerade. Och voila! Nu fungerar det igen.
 6. sprättägg

  LÖST Edge

  När jag öppnar Edge så står webbläsaren bara och "tuggar" på samma ställe hela tiden. Den söker något som jag inte kan se, och när jag startar om den så är det samma sak igen och igen. Det står: väntar på svar från %....... Går det att ominstallera Edge och se om detta försviner?
 7. Detta har hänt för mig när jag sett på TV via datorn, dvs att signalen försvinner till TV:n. Detta gick att förhindra med ett litet program: Caffeine. https://www.raymond.cc/blog/dont-sleep-prevent-windows-from-standby-shutdown-hibernate-and-restart/
 8. Jag använder mig oftast av Chrome som webbläsare, men har på senaste tid inte kunnat logga in på kundklubben. Om jag däremot använder Edge, så fungerar det. Kan någon förklara för mig vad skillnaden beror på?
 9. Winoptimizer finns på sidan med program.
 10. Finns på:https://www.mytrendyphone.se/shop/samsung-eo-eg9003-stereoheadset-178015p.html Pris: 235 kronor
 11. Hej! Som rubriken anger så undrar jag om man kan göra ett skrivbart PDF i LibreOffice, och i så fall hur. Till exempel kopiera och spara ett formulär som ska kompletteras med text, och som jag sedan kan fylla i. Typ enkät eller liknande. Tacksam för svar och ev. andra förslag ( helst kostnadsfria program)
 12. Snälla Åge! Förklara gärna vad Sysprep är och vad det motsvaras av på svenska.
 13. Ja den fanns med där, dock utan beteckning, och efter lite trixande så fick jag den att dyka upp i utforskaren. Så nu håller jag på med att tömma den på det viktigaste. Tack för förslaget!
 14. Jag har använt den här externa hårddisken som backup för foton, musik m.m när jag körde Windows 7. Nu lyckas jag inte få tillgång till den sedan jag uppgraderat till W10. Några råd och förslag?
 15. Hittade tillslut inslaget på You Tube under rubriken: How to Expand Your Wireless Range Using an Old Router
 16. Det fanns en artiklel i Pc för Alla om hur man gör för att använda en gammal router som accesspunkt. Kan inte hitta den. Har någon adress till artikeln?
 17. I samband med Anniversary Update så försvann: favoriter och läslistan. Går det att återfå dessa på något sätt?
 18. Hej! Hur länge kommer det att vara fritt att uppgradera till W10 om man har W7 och W8.1?
 19. Men nu kom den tillbaka igen. Ska prova med Thirteens förslag.
 20. Tack för svaren! Larsas förslag fungerade. Nu är den onödiga uppdateringe borta.
 21. Tack för svaren. Jag använder Norton Security, som PC för Alla erbjuder sina prenumeranter. Jag använder alltså inte Windows Defender. Kan jag bara ta bort uppdateringen på något sätt?
 22. Hej på er! Har haft denna uppdatering på min dator en tid men kan aldrig ladda ner den, det blir bara felkod enl ovan. Däremot har andra uppdateringar som är av nyare datum laddats ner och installerats. Hur blir jag av med detta?
 23. Gjorde en ren installation och nu är problemet borta, men å andra sidan har jag inte fått någon ny uppdatering sedan dess att testa på. Ominstallationen gjordes den 23 febr. och de senaste uppdateringarna är just från detta datum.
 24. Innebär detta att jag kan göra en ren installation via min nuvarande W10, eller måste jag ta omvägen via W7?
×
×
 • Skapa nytt...