Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sprättägg

Medlem
 • Antal inlägg

  96
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

sprättägg vann dagen: 6 december 2011

sprättägg hade det mest gillade innehållet!

Om sprättägg

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Klicka på Start, sedan Inställningar, -> Appar->Standardappar ->Webläsare . Klicka här och välj Chrome
 2. Hej, har flera gånger använt mig av denna artikel från Pc för alla. Googla till: Krånglar datorn? Här är medicinen mot alla Windowsproblem. Där finns en steg för steginstruktion.
 3. Prova detta: https://support.logi.com/hc/sv/articles/360023179954-Fels%C3%B6kning-f%C3%B6r-anslutningsproblem
 4. Tack för förslagen! Är själv novis när det gäller datorteknik.
 5. På nätaggregatet står det: output Watts 500W, +5V,+3.3V: 180W
 6. Mitt gamla grafikkort har gått sönder :XFX Radeon 5670 1GB GDDR5. Det har varit med sedan 2011 och de senaste åren begränsat mitt val av spel. Jag behöver alltså ett nytt. Datorns förutsättningar : CPU- Intel Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz RAM- 8Gb DDR3 4096 MBytes Moderkort- P7H55-M PRO (LGA1156) Prisnivå: omkring 2000. Några förslag?
 7. Efter att ha provat en del av förslagen utan framgång, så gick jag till uppdateringar, och där fanns det en som jag installerade. Och voila! Nu fungerar det igen.
 8. sprättägg

  LÖST Edge

  När jag öppnar Edge så står webbläsaren bara och "tuggar" på samma ställe hela tiden. Den söker något som jag inte kan se, och när jag startar om den så är det samma sak igen och igen. Det står: väntar på svar från %....... Går det att ominstallera Edge och se om detta försviner?
 9. Detta har hänt för mig när jag sett på TV via datorn, dvs att signalen försvinner till TV:n. Detta gick att förhindra med ett litet program: Caffeine. https://www.raymond.cc/blog/dont-sleep-prevent-windows-from-standby-shutdown-hibernate-and-restart/
 10. Jag använder mig oftast av Chrome som webbläsare, men har på senaste tid inte kunnat logga in på kundklubben. Om jag däremot använder Edge, så fungerar det. Kan någon förklara för mig vad skillnaden beror på?
 11. Winoptimizer finns på sidan med program.
 12. Finns på:https://www.mytrendyphone.se/shop/samsung-eo-eg9003-stereoheadset-178015p.html Pris: 235 kronor
 13. Hej! Som rubriken anger så undrar jag om man kan göra ett skrivbart PDF i LibreOffice, och i så fall hur. Till exempel kopiera och spara ett formulär som ska kompletteras med text, och som jag sedan kan fylla i. Typ enkät eller liknande. Tacksam för svar och ev. andra förslag ( helst kostnadsfria program)
 14. Snälla Åge! Förklara gärna vad Sysprep är och vad det motsvaras av på svenska.
 15. Ja den fanns med där, dock utan beteckning, och efter lite trixande så fick jag den att dyka upp i utforskaren. Så nu håller jag på med att tömma den på det viktigaste. Tack för förslaget!
×
×
 • Skapa nytt...