Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mikkoman1

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mikkoman1

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  SUNDBYBERG
 1. Kontrollerade på båda sätten. Hittade felet nu, det var usb-minnen som det var fel på, installerade med skiva, nyinstallation och då gick det. Provade innan med uppgradering från Win 7 32-bit till 64-bit och det gick inte! Tack för alla svar!
 2. Har en Acer Aspire 8930 och har kontrollerat att den går att köra med Win 7 64 bitars.Ändå så säger datorn att det är fel version och jag blev tvungen att installera 32 bitars versionen!Tråkigt när jag har 4Gb ramminne och en dator som skall klara 64 bitars versionen. Den hade Windows Vista 32 bit version från början. Hur ska jag göra?
 3. Ja nu börjar det likna nåt. Lagom pris och effekt på den. Har funderat på Proson steget också. Tack för tipset!
 4. Hej! Tack för svaret.Ja det verkar bli alldeles för dyrt.20A transformator kostar ca 2000kr och tror inte att det räcker till det slutsteget.Blir till att köpa ett färdigt slutsteg. Ska använda den till "basshakers" i soffan,de ger ifrån sig bara vibrationer,när man kollar på film (vid en explosion så skakar hela soffan) :-) Länk till hur basshaker ser ut: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=285336
 5. Jag söker info till ett projekt.Funderar på att använda ett 12V bil-slutsteg till hemmabio. Den är på 4 x 50w i4 Ohm,(Märke:Dls/Genesis four channel). Vad behövs? Är det värt det? Har slutsteget liggandes,till ingen nytta. Slutsteget är strömkrävande,går att lasta ner till 1-2 Ohm.
 6. Ja,söker info till ett projekt.Funderar på att använda ett 12V bil-slutsteg till hemmabio.Den är på 4 x 50w (4 Ohm,Dls/Genesis four channel). Kanske enklare att fråga vad det är som jag behöver och om det är värt att ens göra det.Blev överkurs direkt när jag kollade på länken du skickade. Vad behövs? Slutsteget är strömkrävande,går att lasta ner till 1-2 Ohm.
 7. Får ej fram produkten.Kan nån säga vilken/hur den ser ut? Ny länk?
 8. Har nu ominstallerat datorn,visade sig att den bara raderar C: ,det som fanns på D: är kvar! Såg också att när man aktiverar "den dolda partionen" med e-programmet så får man välja om den ska vara på c: eller D:. Mitt förra låg på C: och blev därmed raderat!
 9. Tack för svaret! Ringde precis Acers support o de berättade om Alt + F10. Så nu håller jag på och ominstallerar. Varning till andra Acer Aspire 8930 användare: Det finns ett program inbyggt i den datorn,med egen knapp på tangentbordet som det står "e" på.Den ger bla. tillgång till en dold partion på hårddisken på ca 4Gb. När jag fick problem med datorn så slutade "e" programmet att fungera och jag kom ej åt informationen på den dolda partionen! Så kom ihåg att spara detta på fler ställen om det är viktigt!
 10. Har inte med mig manualen,men läste i den att man skulle ta säkerhetskopia för att senare kunna återställa datorn.Men det har jag inte gjort,öppnade manualpaketet först 6mån efter datorköpet ,då när jag upptäckte att kontrollpanelen var borta och systemåterställning inte längre fungerar. Datorn är en Acer Aspire 8930,vet du (eller någon annan) om det fnns andra sätt att ominstallera/reparera min Vista?
 11. Vista fanns i datorns hårddisk och installerades när jag startade datorn för första gången.Xp skivan är en piratversion med vista utseende,service pack 3 + massa inlagda drivrutiner.Fått den av en kompis som säger att den fungerar bra. Har produktnyckel till Vista på en etikett fastklistrad på datorns undersida.
 12. Installerade några bluray brännarprogram och fick troligtvis virus med dem.Kan ej komma åt mitt kontollpanel med allt vad det innebär. Nu vill jag ominstallera men saknar Vista skivan,har en skiva med win Xp men den går ej att installera över Vista!Pga att jag ej kommer åt diskhantering och om jag försöker starta med Xp skivan så händer ingenting. Hur ska jag fortsätta?Vill helst ha Xp på min dator.
×
×
 • Skapa nytt...