Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ferdi_k

Medlem
 • Antal inlägg

  286
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

ferdi_k vann dagen: 16 juli 2012

ferdi_k hade det mest gillade innehållet!

Om ferdi_k

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1992-02-26

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Eskilstuna
 1. Efter att nollställt Bios inställningarna genom att ta ur CMOS batteriet för ca 10minuter så lyckades jag äntligen komma in i bios då tangentbordet blinkade i en sekund och det räckte för mig att hinna trycka på F2 knappen och då kom jag in i Bios, men väl där så slutade tangentbordet att svara och blev helt fryst. Måste nämna att grafikkortfläkten kördes på maxläge när man var i Bios.
 2. Funkar fortfarande inte, jag har ingen inbyggd grafikkort och därför kan inte plocka bort min GT 440, men tog bort tre ram minne och testade att starta om dock utan resultat. Tangentbordet är fortfarande maktlöst och kan inte komma igång vid starten.
 3. Som jag sa tidigare det är en Nvidia Gforce GT 440 Mer info
 4. visst borde moderkortet och komponenterna ha tillräckligt mycket med ström då med tanke på att jag kör Corsaiir GS600W ?
 5. Det är en Geforce Gt 440 som inte är speciellt kraftfull, då jag hade en nätagg på 300W innan var jag tvungen att köpa just denna, men det har fungerat kanon med det gamla nätagget, så nej jag har ingen aning faktiskt.
 6. Jojo, det är väl "huvudströmkabeln". Och ja, den är kopplad på samma ställa som du har markerat i bilden. men förutom de två kablarna, finns det någon mer kabel som man måste koppla?, om ja, vilken och var ska den kopplas?
 7. Bägge? Jag har kopplat två kablar, se bilden, kabel nr 2 går att dela i två då jag har en 4-pin kontakt på moderkortet så har jag kopplat den. är det någon mer kabel som måste kopplas in?
 8. Testa med den originalfläkten som jag hade från början och gjorde precis som du sa, dock utan resultat. Den inkopplade fläkten snurrade långsamt och samma felmeddelande kom upp igen. Har redan testat ta ur batteriet och sätta tillbaks den efter några minuters väntan, det går bra vid första omstarten, men sen när man startar upp systemet igen möts man av samma error. Samma sak går att göra genom att dra ur nätagg sladden från själva nätagg boxen och sen sätta tillbaks den, då kan man bypassa felmeddelandet, men efter omstarten blir det samma sak, error.
 9. Nej inget sånt, nu startar inte datorn alls, samma felmeddelande "Error: CPU fan has failed"
 10. Ja det är ett sådant. Jag får två alternativ F1 Setup och F10 Recovery båda fungerar inte, även om jag håller ned F (windows knappen) Ctrl eller Alt. Utan resultat! Kan det vara korrupt bios som inte kan läsa tangentbordet vid start? Tangentbord o mus båda PS/2 fungerar felfritt när systemet är igång sen.
 11. OK, jag ska testa och se om jag lyckas komma in i bios, då tangentbordet låser sig när man startar datorn och det är då bios (sidan) flyger förbi ... Edit: Jag lyckades inte komma in i Bios då tangentbordet (icke usb) låser sig.
 12. Under Systeminformation står följande (se bilden) Jag valde att uppdatera Bios och det gick bra, dock så vill inte datorn släppa den där felmeddelandet vis omstarten "Error: CPU fan has failed" så jag tror inte nya uppdateringar har sparats då datorn inte kunde startas om pga felmeddelandet.
×
×
 • Skapa nytt...