Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bengt Lundström

Medlem
 • Antal inlägg

  180
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Verkar häftigt, har kollat lite *shots. Ska se om affären har den:)
 2. Kan någon rekommendera ett mycket häftigt spel. Så vore jag glad:) har spelat S.O.F och S.O.F II Max Payne, Red Faction, Medal of Honor m.m.
 3. Har flyttat ett nätverkskort till en annan PCI-slot, än var den satt från början när jag installerade Operativet ( Windows XP Pro )nu står det #2 efter kortet i Enhetshanteraren, jag misstänker att det ligger kvar instruktioner om nätverkskortet någonstans från tiden när den satt på den andra platsen, nätverket funkar perfekt så det är bara ett skönhetsfel, vet någon hur jag får bort den gamla instruktionen??
 4. Fick mitt Geforce4 Ti 4600 igår har sammanlagt spelat 5 timmar, grafiken är fantastisk och datorn har inte hängt sig en enda gång, inte ens när jag av misstag hade Antivirusprogrammet igång. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera kortet. ATI är historia för min del;)
 5. Jag har ledsnat på ATI. Nu har jag beställt ett Geforce4 ti 4600. Är det detornatordrivrutinerna som är bäst till det kortet??
 6. Det är ATI:s dåliga drivrutiner med andra ord. Det löser sig väl bäst med att köpa ett Geforce4 ti 4600, för NVIDIA kan i alla fall skriva drivrutiner. Då blev man lurad att köpa ATI Radeon istället för ett Geforcekort.
 7. Om jag använder drivrutinerna på skivan som följde med Grafikkortet så kan jag spela ganska länge men efter ett tag så hänger sig datorn och får använda reset för att komma ur, om jag använder senaste drivrutinen, så laddar spelet men den stannar innan den gått över till själva spelet, mycket konstigt tycker jag. Har provat att flytta runt mina kort och även manuellt satt IRQ, men det hjälper inte. Grafikkort ATI Radeon 7500 Ljud SB-PCI128 Moderkort Solltek 85 drv5 P4 2400mhz 512 DDR. Systemtemperatur 31 grader har även senaste 4in1 från VIA och senaste BIOS på moderkortet, jag har även provat med det integrerade ljudkortet men samma sak. Någon idé vad problemet kan vara? Om jag inte spelar är datorn hur stabil som helst. OS är Windows XP Pro har även provat med Windows 98 SE.
 8. Har skapat DOS Disketter i programmet för PEER to PEER TCP/IP, jag har kontakt mellan datorerna men det är så segt. Kör en som master och en som slave vid överföringen.
 9. Jag håller på att skapa bilder av mina datorer i Ghost via nätverk TCP/IP, jag har skapat bilder på 2 av datorerna och det gick bra men när jag ska köra från den datorn som är längst bort ( kabeln är 25 meter ) går den bara i 20 mb/minut. Hur kommer detta sig? Finns det en begränsning på bara 25 meter? Ska lagra bilderna på hårddisken på den ena av mina datorer. Eller är Ghost en dåligt program? DriveImage har jag inte provat men, vore intressant. Seriösa svar emottages tacksamt. Kör Windows XP Pro på 2 av datorerna och Windows 2000 Pro på den som har 25 meterskabeln. [inlägget ändrat 2002-12-08 17:41:38 av Bengt Lundström]
 10. Har fixat det, den vill vara själv på IDE anslutningen, har provat med en DVD och en CD-brännare och en IOMEGA ZIP. Antagligen för att dom andra enheterna inte stöder ATA-100, verkar bli någon konflikt, har mailat supporten för moderkortet får se vad dom säger. Annars kan jag sätta ZIP-driven i den andra datorn:)
 11. Min H.D.D.LED lyser hela tiden har provat att ändra, antingen lyser den inte alls eller hela tiden, har H.D.D.LED 1 och 2 på moderkortet varför vet jag inte har ett helt nytt moderkort SOLTEK 85DRV5 och en ny HD, Western Digital Special edition och en P4 2.4GHZ 533. Någon som har en aning mottager jag detta tacksamt, är det någon av mina andra enheter som djävlas???
 12. Jag har idag en gammal Pentium med en Linux en-diskettsdistribution som proxyserver i mitt nätverk, nu undrar jag om Wingate är bättre. Är det någon som har erfarenhet om Wingate och posta för och nackdelar här vore jag tacksam. //Benke
 13. Jag har beställt nytt. Och nu undrar jag om någon vet vilken ordning mina ATAPI-enheter ska kopplas för optimal prestanda. Hårddisk: Western Digital Caviar Special Edition 80GB ATA/100 8mb/Cashe DVD/NEC CD-Brännare HP ZIP/100 Jag tänkte Hårddisk som Master DVD som Slave på första IDE. Och Cd-Brännarem som Master och ZipDriven som slave på andra IDE kontrollen. Är detta optimalt eller har någon något bättre förslag??
 14. Jag kör Slackware 8.0. Började med Linux för att jag tyckte Windows var instabilt, men sen Windows 2000 Pro och nu senast Windows XP kom så tycker jag att Windows är klart bättre än Linux på alla sett, men jag kör Linux fortfarande men mest för att konfigurera och prova. Men produktivt arbete kör jag på Windows XP Pro det klart bästa Operativsystemet idag. Så mitt svar blir Windows XP är bättre än Linux. //Bengt
×
×
 • Skapa nytt...