Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

__apocalypse__

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om __apocalypse__

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Tack så jätte mycket för svaren!! Nu börjar ja fatta hur allt ligger till nu tror ja att ja kan få årdning på det.. skall testa direkt, med alla era tips åter tack! Glad gotlänning:)
 2. Tack för svar! Nej allt som har med zoom med tv eller mediahårddisken att göra funkar inte ja har testat precis allt och jag är ganska teknisk utan att skryta, Så de behöver ni inte tänka på.. Det är precis som du skriver en Divx/avi converter skulle vara de bästa.. Ja skulle ju säkert kunna konvertera om filen till MPEG4, sen konvertera om den till annan storlek.. Men ja skulle ju som sagt vilja ha en avi konverter eller något hjälp!
 3. tack för svaren! Mediahårddisk är alltså en extern hårddisk som du kopplar in i tv.. Men jag har testat att ändra 16:9, 4:3, 2,35:1 bla bla bla men de hjälper inte.. Det bästa hade varit en konverterings program.. Men filmerna är inte Mpeg4! Nästan alla filmer är avi, Några är xvid, divx mpeg osv Skulle vara jätte bra med ett sånt program! Tack /Max
 4. Jag har ett problem ja kan inte se hela bilden på vissa filmer när ja spelar upp det på min Mediahårddisk, ja kan bara se en textrad på vissa filmer.. så ja undrar om det går att ändra storleken på filmen?? Om man höger klicker på filmen/Egenskaper/information då ser man att bildhöjden är annorlunda.. Höjden är ca:384 på dom ja inte kan se klokt och ca:272 på dom som går att se.. Snälla hjälp! ja vill ha ett program som kan ändra detta!
×
×
 • Skapa nytt...