Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

buskavar

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

buskavar vann dagen: 18 juni 2013

buskavar hade det mest gillade innehållet!

Om buskavar

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1960-04-29

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Borås med omnejd
 1. Var lite upprörd när jag tog skärmbilden så volymen kom med i bilden. Men bortser man från den så undrar man varför blaffa både uppe och nere och blaffor som inte gör någon nytta. Det är artikeln man vill läsa.
 2. 4 år senare och längtar fortfarande
 3. Kom tre paket igår som Postnords utdelare försökte få in i brevlådan. Vilken tur att man var hemma. Han kunde väll tutat eller något.
 4. Vad ska man med en brandvägg till när det finns brandkår?
 5. Vart tog Computer Swedens podcast vägen. Tog till slut bort länken i min podcast-spelare. Har letat efter info om den är nerlagd eller inte men inte funnit något. http://computersweden.idg.se/2.27509
 6. Tycker alla saiter lider av detta. Jag vill inte tvåfingerscrolla eftersom det är svårt att få nerrullningen rak. Fasiken vad man blir irriterad när man gång på gång råkar komma åt en bild = fyller hela sidan, eller en artikel och får backa.
 7. Tagit mig hit igen... egentligen skulle det vara behändig om man kunde köra blocklist direkt i routern. Något som routertillverkarna inte vågar inplantera? Tror det går i http://www.dd-wrt.com/site/index men då ska routern stödja opensource. http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=276591
 8. Ja IDG över lag har ju blivit helt ointressant. Okej, mycket dravel i kommentarerna ibland men också många kunniga som kunde förhöja en dålig artikel copy paste från goole translate. IDG utan kommentarer är alltså helt ointressant att läsa. Men finns idioter lite var stans i samhället som gillar att förbättra till det sämre. En av dem bestämmer på IDG!
 9. Lite träligt att man ska behöva skriva in lösenord med automatiska uppdateringar. Är säkert en bra säkerhetsgrej men känns ändå lite B.
 10. Hjälpte inte mig. Har Jottacloud och syntjänsten har ställt till det regält med enormt långa filnamn på 0 kb filer. Ångrar att jag köpte tjänsten.
 11. Har tvärt om problem. Hänger sig spelet och jag startar aktivitetshanteraren skymmer spelet hela skrivbordet, alt/tab löser inte problemet.
 12. Vad kul man kan ha på nätet dessa vinblåsiga dagar med mycket regn.
 13. Kör med Windows 8 och 13 tums pekskärm med IE 10 Metro och självklart är det en pina att besöka IDG hemsidor. Nu en stor reklamblaffa för TRE som är enormt svår att få bort utan att ständigt hamna hos TRE. Idioter, vill ni skrämma bort besökare i framtiden när allt fler skaffar pekskärm. Det finns diskret reklam, tala om det för TRE. Ingen mening med att någon svarar. Kommer inte tillbaka till denna reklamskräpsida. Fick använda Firefox och Adblock för att kunna avreagera mig fast IE10 är överlägset bättre för pekskärmar.
 14. Saftat din länk bland mina viktiga bokmärken. Jag tror inte Telia vill att deras epostkonton används till spam men de junde vara tydligare så man hittar vart man ska tipsa om saken. Där ligger Paypal steget före.
 15. Undra hur man anmäler nedanstående brev till Telia. E-postupporten är inte lätt att hitta eller ska man bar skicka det till abuse@telia.com. Kanske är jag trög men tycker ändå det är dåligt att man inte lätt kan anmäla och bifoga brevet till Telia. [log] Bäste mail.telia.com Post User, Vi skrev till er den 3 januari 2010 att ge råd att du byter lösenord på ditt konto för att förhindra obehörig åtkomst till kontot efter nätverket instruktion vi kommunicerade tidigare. alla Mailhub system kommer att genomgå planerat underhåll. Access till din e-post via webmail-klienten kommer att vara otillgänglig under en längre tid under denna uppfyllandeperiod. Vi håller på att uppgradera vår databas och e-post kontocentral I.E hemsida view. Vi skall ta bort gamla [https: / / mail.telia.com / l konton som inte längre är aktiva för att skapa mer utrymme för nya accountsusers. Vi har också undersökt ett stort säkerhetsgranskning att förbättra och höja vår nuvarande säkerhet. För att fortsätta använda våra tjänster du behöver för att uppdatera och nytt comfirmed ditt e-postkonto detaljer som efterfrågas nedan. Att slutföra kontot nytt comfirmation, måste du svara på detta mail omedelbart Ange ditt konto detaljer som efterfrågas nedan. Användarnamn: Lösenord: Övrig Framtida Lösenord: Underlåtenhet att göra detta kommer omedelbart göra ditt konto inaktiveras från vår databas och service kommer inte att avbrytas så viktiga budskap kan också gå förlorade på grund av din sjönk till nytt comfirmed till oss ditt konto detaljer. Vi ber om ursäkt för det besvär som detta orsakar dig under den här period, men lita på att vi är här för att ge dig bättre och ge mer teknik som kretsar kring e-post och internet. Det är också relevant, du understandthat vår huvudsakliga uppgift är för våra kunder, och för säkerheten i sina filer och data. COMFIRMATION KOD: mail.telia.com -/93-1A388-480 Technical Support Team[/log] Moderator ändrar från KOD till LOG-Tagg, för lättare läsning //gästen - Moderator för Avreagera dig! [inlägget ändrat 2010-01-05 02:25:47 av //gästen]
×
×
 • Skapa nytt...