Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

larsson021

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Min modell finns inte med där. Så frågan kvarstår om det spelar någon roll vilken MHZ som används?
 2. Så vilken MHZ det är spelar alltså ingen roll?
 3. Hej! Jag har en dator som har följande specifikationer: http://support.packardbell.com/se/item/index.php?sn=109421200133&g=1400 I den finns två stycken 512 MB RAM. Jag vill uppgradera dessa. Har jag förstått det rätt att datorn max kan ta 2 GB i RAM? Så det jag behöver köpa är minnen som är på 1 GB styck. Frågan blir då hur jag vet vad jag ska köpa. Jag tror också jag fattat att det ska vara SO-DIMM-minnen. Vad mer bör jag tänka på? Spelar det någon roll om de är på mer än 533 MHZ? Hur många "pins" ska det vara? Tacksam för hjälp! /Ola
 4. Jag köpte denna (Dlink DWL-G700AP): http://www.dlink.se/cs/Satellite?c=TechSupport_C&childpagename=DLinkEurope-SE/DLTechProduct&cid=1197319539120&p=1197318910677&packedargs=locale%3D1195806930208&pagename=DLinkEurope-SE/DLWrapper Jag har inte vågat öppna den än för jag kan verkligen inte förstå om det går att göra som jag vill med den. Är det någon annan som förstår om man kan det? Om den inte funkar har jag tid på mig att lämna tillbaka den nämligen.
 5. Finns det någon router eller switch som är helt trådlös, dvs som kan fånga upp ett oskyddat trådlöst nätverk och göra om det till en signal som man kan ansluta till med en nätverkskabel? Tips på produkt?
 6. Jag förstår. Men... Rent teoretiskt. Finns det något sätt man skulle kunna fånga upp en wifi-anslutning och göra som jag tänkt? Finns det någon apparat som skulle kunna göra det?
 7. Så här: Jag ska till Thailand i 3 månader och plugga. Jag vill ta med mig min ip-telefon (dvs ett ip-modem som kopplas till en router som i sin tur är inkopplad till internet). Problemet i Thailand är att de verkar köra mest wifi överallt, man har alltså inte tillgång till "internet på kabel". Jag skulle alltså vilja plocka upp internet till min dator via mitt trådlösa nätverkskort och sedan på något sätt sprutta ut den signalen till mitt ethernet-kort så jag kan koppla in mitt modem (eller en router) i den porten. Finns det något sätt att göra det? Snälla säg att det går?! Om inte, kan det göras på något annat sätt? Jag har försökt läsa mig till eventuella lösningar som gick ut på att brygga nätverkskorten men det fick jag inte att funka. /Ola
×
×
 • Skapa nytt...