Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

manaii

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Så bra! Det ska jag testa. Var hittar jag licensnyckeln? Datorn är 5-6 år gammal och jag har inte kvar lådan
 2. Jo det har jag, den fanns på datorn när jag köpte den så när jag formaterar så installeras den per automatik.
 3. Tack, jag har gjort allting som stod där men det funkar fortfarande inte Jag får en känsla av att datorn inte vill starta om på order av windows. Alltså om jag trycker på starta om så hår det bra, men inte om windows själv av någon anledning vill starta om.. Vet iofs inte om det faktiskt är så, men när installationen vill starta om så stängs datorn bara av och startar egentligen aldrig om..
 4. Ehemm.. Det vet jag inte varken vad det betyder eller hur jag gör
 5. Jag hade redan provat detta en gång och det hängde sig, samma sak hände nu igen när jag provade. Den kommer till den svarta sidan med det blå fönstret och sen händer det inget mer
 6. Hej, Jag har en Samsung Q330 med Windows 7 Home Premium som jag har försökt uppgradera till Windows 10, men det har inte fungerat. Jag har googlat runt en hel del och gjort allt från ren installation med USB till reparation och nu sist till och med formaterade om hela datorn, men ingenting fungerar . Jag har både dubbel- och trippelkollat så datorn uppfyller alla kraven för uppgradering. Varje gång får jag upp detta felmeddelande: "Det gick inte att installera Windows 10 Datorn har återställt precis som den var innan du började installera Windows 10. 0xC1900101 - 0x20017 Installationen misslyckades i fasen SAFE_OS med ett fel under åtgärden BOOT" Mina kunskaper om datorer är ganska begränsade och jag vet verkligen vad jag ska göra nu. Är det någon vänlig och pedagogisk själ som möjligtvis har koll på detta och kan hjälpa mig?
 7. Nu fick min sambo nog och åkte och köpte denna http://www.clasohlson.com/se/Inomhusantenn-Philips-SDV6224/38-5620 Skulle enligt försäljaren vara den bästa dom hade, ingen har kommit tillbaka med den iaf. Vi har också en antennförstärkare. Hittar fortfarande inga kanaler! Jag blir snart tokig, ska det vara så svårt? Enligt Teracom bor vi 3 km från en och 53 km från en annan mast och mottagningsförhållandena är "mycket goda". Enligt tvn så har verifieringen av Boxer-kortet misslyckats. Vad innebär det? Vad är det för fel? Vi har provat ALLT, ingenting fungerar! Vad är det vi missar??
 8. Nu har vi varit i kontakt med både Samsung och Boxer och konstaterat att Boxer har gjort en dundertabbe som inte talat om för oss att man måste ha en inomhusantenn för att kunna ta emot deras kanaler. Nu står vi i val och kval om vi ska behålla det eller säga upp det.. Det finns inga andra bra alternativ hos andra leverantörer för oss.. Om vi nu ska ha en inomhusanntenn, är det någon som kan rekommendera nån bra? Eller åtminstone berätta vad man ska titta på?
 9. Okej, de på Riksbyggen sa att det skulle gå bra att ha flera, att så länge Boxer säger att de kan leverera så är det inga problem. Och ingen på Boxer har sagt något om antenn i fönstret.. Jag vet inte om detta är relevant men vi har ett annat vägguttag också som vi använde innan vi fick ComHem. Jag tror iofs att den inte är aktiv längre men inte helt säker. Hur som helst, vi provade att stoppa in antennkabeln där och göra om allting igen men fick inte in en endaste kanal, noll på både digital och analog.
 10. Det har vi iofs inte gjort, men killen på Boxer sa att han uppdaterade kortet, alltså han skickade alla uppdateringar till kortet och att kortet i sig skulle fungera. Men vi provar!
 11. När man söker på kanaler, vad är det för skillnad på Kabel och Antenn? Boxer ville att vi skulle söka på Antenn men där kommer det ju inga digitala kanaler. Har det med antenn i fönstret som ni har nämnt att göra kanske?? Han förstod inte varför kanalerna dök upp på Kabel och inte Antenn =|
 12. Fast vi vill inte ha ComHem och enligt både fastighetsägaren och Boxer så ska vi kunna få in de marksända via vägguttaget? Är det konstigt? Vi är helt gröna på detta och har ingen aning om vad som är rätt o fel haha
 13. Ja, vi får in SVT1, SVT2, TV4, TV6, Kunskapskanalen och Fox, men inga digitala kanaler. Detta får vi in om vi bara söker på digital. Söker vi på både digital och analog så får vi in alla 19 analoga.
 14. Tack för ditt svar. Ja vi har en antennkabel till vägguttaget. Jag vet inte vad inre och yttre antenn är? Hur vet jag om den är rätt riktad? Enligt både Boxer och fastighetsägaren så ska det gå bra att få in Boxerkanaler här.
×
×
 • Skapa nytt...