Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Grimgor

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Grimgor

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1994-09-17

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Forsheda
 1. Mmhhhmm.. tror att "Yey.nu" har alla krav
 2. Tjena, jag tog och bytte till Google-DNS så får vi se om det fungerar eller inte. Återkommer med svar snart Tack Edit: Har inte haft några problem med det än så länge så det gjorde nog susen, tack tack ^^.
 3. Hej, på senare tid så har jag börjat få ett väldigt störande problem som bara händer på vissa specifika hemsidor då och då. T.ex om jag går in på Youtube.Com så är det 50/50 vare sig jag kommer in på hemsidan eller denna rutan kommer upp. Det är inte alla hemsidor det gäller, det är Youtube och Google Maps som jag haft problem med än så länge. Jag antar eftersom det står NAT Router och att det den nämner Port 80 att problemet är router relaterat. Om jag skulle skriva in mitt användarnamn och lösenord när rutan kommer upp så kommer jag till 192.168.. etc etc dvs router inställningar och dylikt. Så vore snällt om någon kunde hjälpa mig och reda ut detta. Tack //Grim
 4. Tjena, jag har ett liknande problem men har inte börjat byta ut något ännu: jag har tyvärr ingen specifik hjälp till dig personligen. Men kanske finns någon hjälp i min tråd som du har användning utav: //eforum.idg.se/topic/334275-no-video-input-problem/page__p__1568467#entry1568467 Mvh // Grim
 5. Har inte rört den så mycket, jag vill veta vad felkoderna innebär... Och jag har tankar på att lämna in den nån gång under nästa vecka, till ett företag som lagar den åt mig snabbt och det blir även billigt om dvs inget är sönder.
 6. haha.. ja jag har ju nämnt det själv att det är konstigt .. och jag vet vad den sitter och vilken sida koderna är på i manualen http://yay.nu/RmCw3c - En video där jag spelade in koderna .. .MOV format 9 MB fortsätter så konstant. iofs så blir det 69 & 89 om man kollar upp och ner .. men de fanns inte heller ^^
 7. Google, min bok-manual & manualen på ASROCK'S hemsida utan att hitta vad det betyder.
 8. Dr.Debug - Moderkortets Led code sak.. & de kommer upp när jag startar datorn helt normalt. Jag har letat och letat utan att komma fram till vad det är för koder, har dessvärre inte fått igång datorn än (är sjuk at the moment så sover mest på dagarna), men ska förhoppningsvis ta och kika lite på det imorgon och alternativt skicka ett support mail till ASROCK och fråga vad koderna innebär.
 9. kan tänka mig att det beror på vad du har för uppladdningshastighet? låter inte helt orimligt om du har en väldigt låg uppladdningshastighet som många har.
 10. Du kan ladda ner den till alla datorer vart du vill, så länge du har URL:en. Och du kommer inte ha någon möjlighet att radera den i princip. Indeed framgår lite dåligt.
 11. Om man laddar upp en fil och har att den visar för alla med samma Ip så kommer filerna listas på startsidan för alla som har samma Ip som dig, dvs alla i ditt hem. och alla med den ip'n kan lätt komma åt filerna, ta bort dem etc etc. Om man väljer dolda för andra med samma IP, så innebär det kort och gott privat, ingen kommer att kunna röra den är jag ganska säker på. Och när du laddar upp den kommer det stå en URL efter att filen är uppladdad så det gäller att du sparar den i så fall.
 12. filstorlek ? gick jättesnabbt för mig att dra upp en ganska stor bild och jag fick fram en progressbar o.o
 13. Okej så där nu har jag det: Yey.nu sen trycker du på inställningar som icke inloggad sen väljer du: Vara dolda ifrån andra med samma ip. Och sen klart. Otroligt härlig uppladdnings sida många bra funktioner
 14. Testade själv personligen var lite problematiskt.. då man inte såg uppladdningsknappen om man använde något som Hidemyass, testade med tre olika fast endast på yey.
 15. Skum efterfrågan - sökte runt lite utan resultat. Men t.ex yey.nu erbjuder att om man laddar upp utan ett konto så kommer det sparas så att man har möjlighet att se alla filer man laddat upp snabbt och enkelt och även möjlighet att ta bort dem via sin IP. Men om du använder hidemyass.com eller någon liknande hemsida och sen laddar upp antar jag att filen kommer laddas upp men inte sparas på din IP. Och på detta viset kommer filen laddas upp, du kommer kunna använda den så länge du minns URL-en men du har ingen möjlighet till att ta bort den heller.. Lite långsökt kanske ? kanske inte ens fungerar en gissning bara. Men det beror vad du menar med åtkomst ? Att kunna titta på den och länka den till andra osv osv ? trött och sjuk särskrivning dålig meningsbyggnad etc etc, ursäkta.
×
×
 • Skapa nytt...