Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dannyboij

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Om dannyboij

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1978-10-10
 1. Ingen som har något mer att tillägga? Hur vet jag att grafikkortet Flyfisherman rekommenderar kommer att fungera med mitt moderkort? Har någon annan tips på grafikkort så skriv gärna!
 2. Tack för ditt svar! Jag kollade ASUS hemsida ang. vilka PCI-portar mitt morderkort har och hittade detta: Expansion Slots: 1 x PCIe x16, 2 x PCIe x1, 1 x PCI Men det säger inte mig så mycket :/ Radeon R9 290 ser trevligt ut Ska kolla upp detta grafikkort!
 3. Hej gott folk! Lust att hjälpa en vilsen själ? Jag vill uppdatera processorn i min stationära dator, men har egentligen ingen aning om vad jag bör titta efter. Jag vill kunna spela de senaste spelen med hygglig grafik (det är inte ett måste för mig att kunna ha grafikinställningar på max), så jag tänkte framförallt uppgradera processorn, men också grafikkortet om det behövs. Kanske kan processorn motsvara Intels i5 eller i7 (eller nånstans däremellan)? Jag kikar på denna processorn, är den något att ha? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1462288 Enligt CPU-Z så är detta mitt moderkort, skulle processorn jag länkat ovan fungera med mitt nuvarande moderkort? http://i245.photobucket.com/albums/gg42/filmframsidor/C9451DD4-A85E-40E1-8637-3FBC78C93E60_zpshyd4xdiq.png Såhär ser min nuvarande set-up ut: Processor: AMD FX 6100 3,3GHz (95W). Grafikkort: Radeon HD7850 2GB Ghost, Black Edition . RAM: 8GB 1600Mhz.
 4. Tackar! Hittade så att jag kunde emulera IDE i BIOS Så nu håller jag äntligen på att installera XP.
 5. Fick lånat en Vista skiva av svärfar. Så äntligen har jag fått avinstallerat vista. Men när jag kör XP skivan så kommer fortfarande samma blåa skärm efter att den laddat drivrutinerna. Förutom en massa prat om att jag kanske har virus (även om jag precis omformaterat via Vista skivan) osv. så står följande. STOP: 0x0000007B (0XF78D2524, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000) Någon som vet något mer? Jag blir galen! Jag har en SATA disk, om det hjälper...
 6. Det är bara en massa siffror efter "STOP", inget "INACCESSABLE_BOOT_DEVICE". Fick såklart inte med någon Vista skiva
 7. Jag kommer inte så långt att jag kan börja installera XP från skivan, efter att den laddat upp alla drivrutiner så får jag en blåskärm (se mitt föregående inlägg)
 8. Hej! Jag har stora problem med att avinstallera Vista. Nyligen köpte jag en dator med Vista, men vill hellre ha XP. Jag har försökt att avinstallera Vista via CMD, med att skriva format c:, men jag får bara till svars att jag inte har"särskild behörighet" för detta. Högerklickar jag och försöker köra CMD som administratör så går det inte att bocka i, allt är bara grått. Jag har även försökt med att starta datorn från XP skivan, både Home och Pro, men efter att den laddat upp alla drivrutiner får jag upp en blå skärm som pratar om att min hårddisk kan vara skadad och att det inte går att fortsätta. Bl.a. står det också "STOP: 0x0000007B Vad kan jag göra? Jag har även provat att köra defrag, men det hjälpte inte. Vill bli av med Vista :'( Tacksam för svar!
 9. Hej! Jag har precis köpt en Lacie Network Space (301387EK). Den skickas nog idag och är framme imorgon. Men det som jag är nyfiken på är att den har en USB port för att koppla till ännu en extern hårddisk, då undrar jag ifall jag kan använda en USB hubb för att i framtiden kunna koppla in fler än en extern hårddisk? Tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...