Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hacker_54

Medlem
 • Antal inlägg

  109
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. är det lätt att byta cd romen i datan??? för compaq skickar en ny med posten så byter jag själv..
 2. dom gick åt direkt alla det var en bra bärbar för priset den powern jag köpte på fick in 5 st som gick direkt
 3. jag har köpt en compaq presario 2107ea på power och när jag kom hem så funkade inte cd läsaren och åkte tillbaka och dom sa att jag kunde lämna tillbaka den och vänta på att få en ny, 3 veckor eftersom den inte finns på lager eller att ringa compaq dom hade nått som hette DOA ?? vad ska jag göra ?? vill att den ska bli lagad så snabbt som möjligt... några tips?
 4. jag har ibm 7200 rpm dom är på ultra dma
 5. det hjälper inte =( jävla windows 2k skit
 6. lol jag har inget virus nån som kan hjälpa? =) jag kan se på film i liten ruta men inte i stor då hackar det väldigt mycket [inlägget ändrat 2002-12-08 11:30:26 av Hacker_54]
 7. hmm har testat det också det hjälper inte nu är det likadant med tv kortet det krånglar väldigt mycket nu
 8. jag har precis installerat win 2k innan hade jag xp pro och nu när jag ska se på ex avi filer m.m så hackar det men inte om man gör en liten ruta förut när jag hade xp funkade allt utan problem... nån som kan hjälpa?
 9. det är precis som förut även om jag öppnar alla portar går det inte [inlägget ändrat 2002-11-06 16:17:57 av Hacker_54]
 10. hej jag har ett problem innan jag formaterade kunde jag komma in på en kompis ftp utan problem... men nu när jag formaterat kan jag inte komma in längre jag använder passive mode m.m och gjort samma inställningar som förut men det går iaf inte. jag ligger bakom en router (netgear rp614)... kan nån hjälpa?
 11. jag får inte mitt lindows att installeras nån som har samma prob lr vet hur man fixar det?
×
×
 • Skapa nytt...