Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

StefanKurtJohansson

Medlem
 • Antal inlägg

  161
 • Gick med

 • Senaste besök

Om StefanKurtJohansson

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  https://www.stefankurtjohansson.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Kungsör
 • Intressen
  Det mesta som min hemsida innehåller plus lite annat som jag naturligtvis inte talar om därför att det är privat

Senaste profilbesöken

5 238 profilvisningar
 1. Surfar på nätet och har jobbat lite med hemsidan  :)

 2. De använder också invandrare som verktyg , om ni förstår , de får ju stanna då.
 3. Polishögskolan och andra högskolor och universitet har olika former/system för sin utbildning för sina studenter. Polishögskolan har i sin utbildning en del suspekta metoder som egentligen inte är human-etiska som tex. att främja en individs utveckling. De har också inte access till samtliga utbildningar inom det "normala" utbildningssystemet utan är ett speciellt skrå. Vetenskap och beprövad erfarenhet grundar sig på humanistiska värderingar vilket alla gånger inte polishögskolan har. Då måste det utbildningssystemet som polishögskolan grundar sig på vara till viss del "skumma" aktiviteter och det lider de studenter av som ägnar sig åt exprimenterande ungdomsaktiviteter som tex. småbrottslighet och annat konstigt som just svenska samhället inte tillåter. Naturligtvis är inte att ägna sig åt brott något rekomendabelt , men deras skrå får då tillgång till upgifter som egentligen inte tillhör skrået och skadar därmed den utbildning och forskning som bedrivs på den aktuella institutionen utanför skråets utbildning. Polishögskolan har i och för sig utbildningar på offentliga högskolor och universitet som just är ägnat till poliser och det innefattar just etiska metoder inte andra "skumma" metoder som skadar individen. Polisorganisationen i Sverige har också kontakt med andra länders polisorganisationer bl.a forskning från och till USA som rapporterna går till , därför är (kanske) NATO aktuellt på agendan , organisationen har en stor makt med vapen och annat som skyddar deras verksamhet. Polisen ska definitivt inte lägga sig i sjukvården som exempel för det skadar bara , ett exempel är den häktade läkaren på Astrid Lindgrens sjukhus som var misstänkt för felaktig verksamhet (ordval). Det är Socialstyrelsens uppgift.
 4. "Inlägget är redigerat av Monshi: 04 nov 2011, 17:39. Anledning till redigering: ed av moderator: Fixade sista länken" Tack för det Monshi !
 5. http://pcforalla.idg...2.1054/1.386130 http://pcforalla.idg...2.1054/1.355783 http://pcforalla.idg...2.1054/1.396535 Slagträn finns det gott om i debattklimatet , här är ett av exemplen. SVD - Snart har vi alla fått pedofilernas blick LOL..............
 6. Jaha , det visste jag inte ! Intressant.
 7. En länk till , lol. https://aws.amazon.com/security/#overview
 8. Hej ! http://www.svd.se/naringsliv/manga-virusprogram-ger-daligt-skydd_6593674.svd
×
×
 • Skapa nytt...