Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cytech

Medlem
 • Antal inlägg

  1 330
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Cytech

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1979-04-04

Profil

 • Ort
  Kista
 1. Följer med ett reparationsverktyg för PST filer i Outlook, du kan testa att köra det, http://office.microsoft.com/sv-se/outlook/HA100758311053.aspx
 2. Hämtat från vv.se: - Radarsensor för hastighetsmätning. - Digital kamera för fotografering av fordon, registreringsskylt och förare. - Fotoblixt. - Dator för styrning av systemets olika funktioner och överföring av bild- och mätinformation. http://www.vv.se/templates/page3____15965.aspx Vill du ha mer teknisk info kan du alltid kolla http://www.sensys.se som tillverkar kamerorna [inlägget ändrat 2008-02-25 18:43:41 av Cytech]
 3. Cytech

  Ingen bild laptop

  Testa att trycka fn + F4 då detta är kombinationen för att växla mellan laptop skärmen och extern skärm. Händer inget första gången du trycker, tryck kombinationen igen då det brukar finnas olika lägen för visning. http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00765291.pdf [inlägget ändrat 2008-02-19 20:59:50 av Cytech]
 4. Har du förstökt kontakta HP? Alt om du kan hitta nån äldre version av drivrutinerna som fungerar till Vista. De senaste drivrutinerna till 1020 är buggiga, jag hade utskriftsproblem med min 1020 i både XP och Vista, när man skrev ut bilder fick man fula ränder i kanten. Jag fick installera de drivrutiner jag hade på installationsskivan i XP och dessutom rotera utskriften (så den börjar skriva nerifrån och upp sidmässigt) för att få rätt på det, på min Vista dator har jag inte orkat försöka än, men har läst att lösningen skulle vara densamma, för mitt problem i alla fall. Rotera utskrifterna kanske inte hjälper i ditt fall, men leta reda på äldre drivrutiner som stöder Vista så kanske det funkar bättre.
 5. Verkar finnas sätt att lösa det på, tex finns en del skrivet på http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/learnmore/northrup_multimon.mspx hur du kan göra. Orkar du inte läsa ovan så är det http://www.maxivista.com/ som erbjuder lösningen via programvara som installeras på de datorer som ska agera monitor.
 6. Du har bootat upp med DOS diskett eller liknande? DOS har inget stöd för NTFS, och kan därmed inte se din C disk, så har du tex FAT32 på din D disk syns denna och blir tilldelad som C enhet. Med NTFS4DOS går det även att både läsa och skriva till NTFS partitioner i DOS, http://www.free-av.com/antivirclassic/avira_ntfs4dos.html - och det är gratis...
 7. Om jag förstått det rätt så startade Windows inte som det skulle när du skulle köra på extern skärm. Har du testat att ställa ner upplösningen för den externa skärmen när du är i felsäkert läge? Sen starta Windows som vanligt.
 8. Först kan du kolla om det finns en nyare mjukvara till din telefon. Ladda hem och installera SonyEricsson UpdateService, http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1200585176/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe programmet är enkelt att använda med tydliga instruktioner. Finns det ingen nyare mjukvara, eller att den inte hjälper är det bara att lämna in den, om du har garanti kvar kostar det ju ingenting.
 9. Om du kör InternetExplorer 7: Verktyg -> Internetalternativ ... längst ner klickar du på knappen Språk Lägg till engelska (och ta bort svenska för att vara på den säkra sidan), starta sen om webbläsaren och gå in på www.hotmail.com för att registrera dig, då får du välja live.com adress. Har du någon annan webbläsare får du väl leta runt lite efter språkinställning där du väljer vilket språk webbsidor ska presenteras i om sådan funktion finns på sidorna.
 10. Då räcker det väl med att köpa en trådlös router och byta ut din vanliga router i kopplingen som jag nämnde ovan. De flesta av dagens trådlösa routers är bra räckvidd. Men vill du vara riktigt säker så ska du titta efter någon med avtagbara antenner så du kan antingen sätta på andra antenner eller dra anetnnkabel från routern till antennen för att kunna placera antennerna på ett optimalt ställe. Beror väl sen en del på om du ska täcka en stor yta inomhus och/eller om du även vill täcka en stor yta utomhus. Du kan hitta bra trådlösa routers för runt tusenlappen.
 11. Eftersom din Dreambox måste vara kopplad direkt efter modemet är väl enklaste lösningen att skaffa någon enkel switch/hubb som du kopplar in direkt efter modemet, sedan kopplar du in router och Dreambox i switchen/hubben. Finns massa olika att välja på, behöver ju inte vara något avancerat, tex http://www.webhallen.com/prod.php?id=70235 skulle räcka gott å väl, finns säkert billigare också.
 12. Kan ev vara antivirusprogrammet som gör så du får långa öppningstider. Kör du samma antivirusprogram på servern och klienterna? Kontrollera isåfall inställningarna på dessa ifall du kan få dom att tex lita på en redan gjord scanning etc
 13. Eftersom du inte skriver vilken bärbar dator du har är det lite svårt för någon att hjälpa dig, så mitt tips är att titta i manualen till datorn.
 14. Cytech

  IMEI

  Förutsatt att din telefon fortfarande har kvar samma IMEI nummer och inte fått ett nytt så kan operatören på polisens begäran spåra telefonen. Men räkna inte med att få detta gjort eftersom denna typen av stöld/brott inte är högprioriterat hos polisen.
 15. Var står det att du ska ta ur sladden, i mobilen eller i datorn? När du ansluter mobilen till datorn via sladden borde du få upp ett meddelande i mobilen om att välja läge (se instruktionsboken för mer detaljerad info kring att ansluta via USB kabel), där ska du välja Filöverföring. På datorn går du in på "Den här datorn" så kommer du se två nya enheter, en för telefonensminne och en för minneskortet i telefonen. Under avdelningen "Överföra filer med USB-kabeln" i instruktionsboken står rätt bra beskrivning hur du gör. http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/209/644/1193004069/W580i__UG_R1a_SV.pdf
×
×
 • Skapa nytt...