Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Svanis

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Svanis

 1. Hejsan. Har en maskin med 2 st IDE diskar. Maskinen finner nu inte den ena disken och den ger ifrån sig klickande ljud. Vi kan kalla det hårddiskkrash. Nån som vet om software som kan reparera detta? ...eller i alla fall få ut den kritiska datan jag har på disken? Tack
 2. Jag har exakt samma problem. Kontakter visas inte under Verktyg -> Adressbok och sen där går du in på Verktyg -> Alternativ. Inte heller om jag klickar på "Till" när jag vill hämta en kontakt när man skriver nytt mail. Men klickar jag på kontakter i Outlook så ligger alla kontakter där. /Robert
 3. Tack för svaret. Vi kör Windows NT4. Det är inget mätfel, utan processorkraften äts upp av alla DOS-applikationer man startar och datorn blir då otroligt svår jobba med. Svarstiderna blir otroligt långa och ibland låser sig datorn helt.
 4. Hejsan! Har fått ett märkligt problem med DOSapplikationer och pentium4. När man startar DOSprogrammet så äter den applikationen upp hela CPUn kapasiteten. Nån som kan hälpa?
 5. Installerade Intel Application Accelerator och allt fungerade finfint. Min 128GB disk blev en 190GB disk. =) http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ /Robban
 6. Har nyligen köpt en Western Digital 200GB IDE disk med 8MB cache. När jag skall installera den så går allt fint fram till att jag skall formatera den och märker att windows ser den som en disk på 128GB istället för 200GB. Är det någon option/konfigutering man måste gör för stora diskar eller har jag fått en för liten disk av leverantören?
 7. Jag jobbar som Datatekniker på en bank och flera av mina aktiemäklare vill ha fler än 4:a skärmar. Tanken vore ju att ha 6st skärmar, 3+3 TFT (ovanpå varandra). Men jag hittar inget kort som stödjer fler än 4st.
 8. Jag jobbar som Datatekniker på en bank och flera av mina aktiemäklare vill ha fler än 4:a skärmar. Tanken vore ju att ha 6st skärmar, 3+3 TFT (ovanpå varandra). Men jag hittar inget kort som stödjer fler än 4st.
 9. Finns det något skärmkort som stödjer fler än fyra skärmar?
 10. Svanis

  Webb och SQL

  När jag har lagt upp en "textarea-ruta" på min sida och skickar in informationen i databasen via INSERT så funkar allt bra. Det enda som jag vill också skall fungera är att radbrytningar skall komma med i publiceringen på sidan. Jag skriver alltså in texten med radbrytningar i en vanlig "textarea" och använder mig av "enter" för att byta rad i rutan, sedan så publiceras texten utan radbrytningar. Man vill inte att man skall behöva använda sig av <br> eller <p>.
 11. Jag skulle vilja ha information om när mitt lösenord på domänen går ut. Jag vill kunna ha ett program/script för att trigga checken för att få status på detta. Jag har redan ett program som gör detta, men programet fyller inte mina krav.
×
×
 • Skapa nytt...