Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

falde

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Irssi har överlägset bäst funktioner, men x-chat är mer användarvänlig som mIRC. Irssi är helt textbaserad så den kan du köra under screen och komma åt från vilken dator som helst. Vill du däremot ha något som är grafiskt och liknar mIRC så är x-chat att föredra.
 2. Har du provat andra browsers för att se om det blir samma fel där? Testa i FF och Opera och se hur det ser ut. Ladda ner de senaste drivarna till ditt grafikkort. Avinstallera de gamla. Starta om så att du får standard vga-drivarna. Installera de nya drivarna. Gör detta även om du installerat de senaste, det kan vara något fel på installationen. Nollställ även alla grafikinställningar. Det ser ut att kunna vara antingen anti-aliasing eller bildkomprimering som orsakar problemet. Ett alternativ är att reklamen är felaktigt gjord. När man skapar en flash-animation måste man till exempel stänga av anti-aliasing om man vill ha tydliga typsnitt. Har du kollat att du kör senaste versionen av flash förresten? Vilket format är reklamen i?
 3. Vad finns det för bra ställen att registrera domäner på. Förut har jag använt godaddy.com, men är de fortfarande bäst?
 4. Jag har en bärbar ASUS A6000 där batteriet är helt dött. Den vägrar starta även när nätsladden är ikopplad och batteriet uttaget. Är det någon som har en lösning på detta som inte innefattar att köpa ett nytt bateri. Datorn används alltid med nätsladden i så det känns som resursslöseri att skaffa ett nytt batteri.
 5. Vilka IM-tjänster finns för mobil? Är SMS den bästa eller finns det något annat, och hur går man till väga för att skicka och ta emot SMS från ett eget program? Jag har sett att det finns email2sms-gateways men de brukar vara svindyra att använa. Är det någon som har några tipps.
×
×
 • Skapa nytt...