Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

//cath

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om //cath

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Ort
  Storstockholm
 1. Yes - så långt har vi förstått. Vårt problem är att vi inte hittar någon rättighet som gör att man kan visa/se en veckovy med uppgifter om Ärende och Plats utan att för den skull göra det möjligt för den som tittar att klicka sig in i själva händelsen. Vi vill att det i veckovyn ska synas att avdelningschefen sitter i MBL-förhandling på Regionkontor Öst på onsdag förmiddag t.ex. men vi vill inte att alla ska kunna klicka sig till händelsen där det i textfältet kan stå sånt som inte är för allas ögon. Just vecko/månadsvyn är ju kanon att lägga allas vyer omlott o.s.v. Det skapar ju en bra överblick. Mötesförfrågan-vyn ger inte alls samma överblick.
 2. Jo det är så vi har förstått det. Men önskemålet är att man ska se varandras veckovyer samt den information man ser när man bokar möten med varandra (plats och ärende) men att det sen inte går att klicka sig in i en speciell händelse. Vecko (-eller månads-)vyn är så mycket mer översskådlig än mötesbokningen. Uppgifter om Ärende och plats ger fördelar istället för privatmarkerat. Men man vill inte att andra ska kunna klicka sig ned och läsa det som skrivs i textfältet.
 3. - det är frågan? Vi har i höst bytt till Exchange och Outlook 2007 och även beslutat att vi ska gå över till kalendern. Tanken är att vi ska dela varandras kalendrar. Men några tvekar. Kan man sätta rättigheter så att man kan se varandras dag-, vecko- och månadsvyer utan att den som tittar kan klicka sig in i en enskild kalenderhändelse? Vi har inte fått till det men det vore super om det gick.
×
×
 • Skapa nytt...