Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dama

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Dama

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Lund
 1. Egentligen alla skärmar jag sett som befinner sig vid 27 tum har haft alla tre, vilket är bra, behöver både HDMI och VGA. Tack för hjälpen alla (:!
 2. Just nu har jag en bildskärm som visar 1680*1050 utan problem.
 3. Värt att tillägga kanske, men min dator är inte såpass gammal. Några på på nacken med Vista.
 4. Grafikkortet hade gått sönder.
 5. Enkel fråga. Jag spelar inte på min dator därför har jag ett tyst, men mycket dåligt grafikkort. *Kan alla grafikkort visa full HD, eller måste jag kolla upp mitt grafikkort? *Tar stora (27") mycket kraft, så att jag kan förvänta mig lagg och prestandaproblem?
 6. Mycket informativt inlägg! Bra saker att veta, mycket att undvika. Men grafikkortet tar inte skada när datorn är på utan att vara kopplad till en skärm?
 7. Trycker kort på start-knappen. Då stänger den av sig normalt. Men tack för svaret. Får väl inte hålla på att rycka ut sladdarna från datorn när den är igång!
 8. Fick byta grafikkort efter att det gått sönder. Ifall det bara var slump eller inte vet jag inte, men jag skulle gärna vilja veta ifall det var mitt fel att det blev som det blev så att jag slipper förstöra ett till. Jag delar bildskärm med en annan enhet. Båda använder VGA. När jag byter så drar jag loss VGA-sladd 1 från skärmen, men enheten påslagen och sätter in nästa VGA-sladd, och tvärtom. Tog detta död på mitt grafikkort, får man inte dra ut VGA-sladden från datorn när den är igång? Och skadas grafikkortet om datorn är igång men inte ansluten till en bildskärm?
 9. Jag tog ut grafikkortet och satte in det igen men det hjälpte inte. Tyvärr. Värt att noter dock är, att skärmen också strular med andra enheter som till exempel med min Xbox. Den går i Power Save, men jag får i alla fall en bild om jag startar min Xbox med skärmen ikopplad.
 10. Det skulle jag kunna göra. Men måste han inte ha ett speciellt armband? Och jag har hört att datorn, med strömsladden utdragen, kan vara elektriskt laddad. Jag vill undvika att få en stöt. Tipps?
 11. Idag fick jag för mig att byta plats på min dator. Jag stängde av den och flyttade den över till mitt andra skrivbord. Sedan dess vägrar skärmen att fungera som den ska. Eller datorn. Jag vet inte! Notera att datorn fungerade utan problem, endast några sekunder innan! Problemet: När jag startat datorn, förblir skärmen i "Power Save". Men den fungerar som den ska, för när jag drar ut VGA-sladden dyker det upp en box med olika färger. Som det ska. Så kopplade ut VGA sladden ur grafikkortet och in i datorns VGA-plats. Och det fungerade, det med. Det vill säga, på det sättet kan jag bara ha en upplösning på 800x600 (eller någonting liknande) pixlar. Vad är problemet, hur löser jag detta? Jag har bytt sladdar. Jag har dragit ut alla sladdar, startat om, och om och om. Låtit skärmen vila i 30 sekunder ur och inkopplad. Skärmens "factory-reset" hjälpte inte. Jag använder vista. Hjälp!
 12. Tack för alla svar! Löste sig dock. Fick tipset att trycka F8 några gånger medan den startar och nu är problemet konstigt nog, men lyckligtvis, löst!
 13. Jag har ett riktigt allvarligt problem. Riktigt allvarligt. Min dator startar om direkt efter någon sekund då "DELL" visas upp. Detta problem började först idag och jag vet inte vad jag ska göra. Har misstankar om ett virus då Avira upptäckte någonting igår, men många filer har jag inte backup på så ja skulle helst vilja hitta en annan metod än killdisk. Förslag?
 14. Dama

  -

  - [inlägget ändrat 2009-04-11 18:52:50 av Dama]
 15. Dama

  Dx9

  Åhåja tack för svaret!
×
×
 • Skapa nytt...