Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kelksye

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kelksye

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1981-10-10
 1. Hej, jag har en fråga: Jag har länge tänkt på varför folk får virus. När jag läser i trådar ser jag att folk har de värsta virusen. De säger oftast att de inte har tryckt på något, hur ska de annars få viruset? Jag avinstallerade precis Norton AntiVirus förra månaden och nu fungerar datorn som en dröm! Norton skickade mig pop-ups om LiveUpdate och varje gång när jag fick en pop-up i högra hörnet så tog den mera minne. När jag var yngre visste jag inte så bra och fick virus hela tiden. Nu vet jag bättre och är endast inne på säkra sidor. Har inte fått ett virus på snart 3 år tror jag. Hur kan alla andra få virus när de inte ens har tryckt på något och jag har inte ens ett antivirus och har inte fått ett virus på 3 år? -Kel
 2. Jag kom på en sak. Om man läser på Wikipedia på adware så står det att BitLord för med sig just adware. Avinstallera det så kanske du får alternativet att avinstallera adwaren. Annars är det nog bäst att formatera datorn.
 3. Skulle vara kul om du tog en skärmdump på "viruset".
 4. Hur gör man om man har Windows och vill installera DivX i Quicktime?
 5. Det verkligen absolut enklaste bästa sättet är, som jag har sagt förr: Formatera datorn. Du kan aldrig vara säker på att det är borta om du inte har formaterat datorn. -Kel
 6. "You can disable Nero scout by right clicking on the little toolbar you get at the bottom task bar and choosing options. A box will come up and it says to "configure nero scout" etc. Make sure they are uncheck and that should do it." -Yahoo Answers [inlägget ändrat 2009-01-03 21:17:22 av Kelksye]
 7. Jag gör det senare. Har inte tillgång till den datorn just nu. Har någon hört talas om detta virus. Vad är det och vart kommer det ifrån? Skulle gärna vilja veta om man får det i ett mejl eller något.
 8. Hejsan! Det är så att vi har fått ett knepigt virus på mina föräldrars dator. Jag använder inte datorn själv, men jag såg när jag tittade in att det var ett meddelande från Internet Explorer på skärmen som löd: "You haven't sent this message. Are you sure you want to discard it?" "Click on OK to discard or click Avbryt to continue". Jag testade att klicka på avbryt och då omdirigerades jag till den engelska Hotmail-sidan som jag antog bara var ett skript. När jag kom in på sidan kom jag till inloggningssidan och där stod det en hotmailadress och lösenord. Adressen var i stil med: "secuu7"-något och efter några sekunder loggades jag in automatiskt. Det var 5 meddelande i inkorgen och jag klickade där för att se vad det var. Efter några sekunder igen öppnades ett meddelande utan att jag gjorde något och då tryckte jag ner sidan. Dessa meddelanden från IE dyker upp titt som tätt. Detta är en jobbdator och går inte formatera utan ett administratörlösenord. Jag behöver hjälp. Tack!
 9. Hejsan alla. God jul. Jag ville bara fråga hur man uppdaterar Quicktime så att den kan spela upp Xvid. Jag har laddat ner en .dmg-fil från xvid.org men jag vet inte vad jag ska göra med den! Hur gör jag för att uppdatera Quicktime? Tack!
 10. Hejsan. Jag håller för tillfället på att överväga om jag ska köpa en Casio EX-F1 men till min förskräckelse skiver den i AVCHD-format. Detta går ju inte att spela upp i någon mediaspelare. Såg att det går att redigera det i Vegas 7.0e men går det i det då att rendera till ett annat format så man kan titta på det i mediaspelaren? Blir det sämre kvalité då? Överväger också om jag ska köpa en HV-30 istället men ser att den endast filmar i 25 bilder per sekund. Tack!
 11. Jag vill inte ha något mer program från Symantec. Jag vill bara radera allt som har med det att göra. finns det något "superdeleteprogram" som raderar även skrivskyddade filer och liknande?
 12. Hejsan. För någon månad sen började jag få en pop-up av Norton där det stod: "Regler skapades automatiskt för programmet:Symanted LiveUpdate". Denna kommer upp kanske var femte minut cirka 10 gånger. Jag har försökt att avsluta processen AluScheduler samt Norton AntiVirus-processen men de vägrar att sluta. Kan ni ge mig något tips för hur man kan ta bort filer som inte går att ta bort. Jag vill ha bort det här förbannade Norton! Tack!
 13. Formatera datorn och du får säkerligen bort keyloggern. Skriv också ett mail till steam och förklara att någon har tagit ditt konto.
 14. Bifoga en bild så kan vi lättare förstå hur ditt problem ser ut.
×
×
 • Skapa nytt...