Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tessan77

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Om tessan77

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Luleå
 1. Delete trycker jag för att komma in i bios,,, har kikat lite där, ska jag bara välja att den ska starta med cd el. liknande...?
 2. Och det gör jag hur... Bara någon säger hur jag gör så klarar jag av det =)
 3. Då kom jag till nästa problem... går ju inte bara att "installera över" windows 7 med xp... kommer bara upp nåt med att "den versionen du försöker installera är äldre än den som redan finns installerad på datorn" och sen går det inte att gå vidare... går ju inte att avinstallera windows 7 heller, har ju ingen skiva till den, den var ju redan i datorn när vi fick den...
 4. Då kör vi på det då, nu får det vara nog =) Vi drabbas ju också då sonen vägrar sitta vid sin dator, och istället sätter sig vid våran =)
 5. Ja, det undrar jag också, i en annan tråd har jag hittat att det inte verkar gå att uppdatera "äldre" grafikkort i Windows 7...
 6. Ang grafikkortsfrågan tidigare, så såg jag ju nu när jag gick in på bilderna att ett par av dom inte var agp...
 7. Kortet har agp kontakt. Korten jag frågade om hittade jag alla på tradera när jag sökte på agp grafikkort, så jag antog att alla var agp, men så kanske inte är fallet? Frågan är om det är värt pengarna, vet ju inte hur gammalt moderkort mm det är, räcker tex 1gb ram osv? Eller så kör jag in xp som nån föreslog. När vi ändå är igång med grafikkortsproblemet undrar jag om det kan ställa till det för bildskärmen? har en ny bildskärm som ska funka i 1980x1020, MEN upplösningen går inte att ställa till högre än 1024x780, och ja, jag har uppdaterat drivrutinerna, kan detta också hänga ihop med grafikkortet?
 8. Har gått in på samsungs sida, valt min skärm och uppdaterat drivrutinen... funkar ändå inte =( därför undrar jag om det kan vara grafikkortet det är fel på?
 9. Hej Jag är aktiv i en annan tråd också om grafikkortet på sonens dator, och har även skärmproblem, undrar om det har med grafikkortet att göra det med, eller om det är något annat som måste ljusteras. Sonen har denna skärm: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS23LRZKUV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail alltså en ny och bra skärm, MEN upplösningen går inte att få högre än 1024x768, och bättre än så måste man väl ändå kunna få... Grafikkortet är radeon 9200, op.system windows 7 är det grafikkortet som ställer till det här också, eller nåt annat? Drivrutinen till skärmen är uppdaterad.
 10. GeForce 7800GS OC 256Mb AGP, Asus Nvidia GeForce 7600 GS 256mb, GRAFIK KORT NVIDIA Geforce 8600 GT 512MB GDDR2 Här har jag bara "klippt ut" från en sida, men är nåt av dessa nåt att ha till datorn då, är nån av dom kompatibel med windows 7?
 11. Kan ju också säga att det är bra om grafikkortet klarar av the sims 3 och såna spel, då han idag måste sitta vid vår dator för att spela det...
 12. Windows 7 satt ju i den när vi fick den, men har xp hemma sedan tidigare, så jag får prova köra in den och se om det löser sig... skulle prova dotterns grafikkort för å se om det löste sig men det passade inte... där är jag inte riktigt hemma, på dotterns är det en "lång" och en kort pigg, och på denna är det 3 st piggar... har kollat lite på tradera, men då jag inte är jättehemma på den avdelningen vill jag ju inte köpa grisen i säcken... =)
 13. Kanske får köra in xp då, å se om det funkar =) annars får det väl bli en nyare dator... =)
×
×
 • Skapa nytt...