Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

datamannen1

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej. jag har en sony ericsson k530i.den funkar som vanligt inget är sönder,vad jag kan se.jag kopplar den till datorn och väntar på pc suite ska göra något. efter en att jag har väntat 1 min så öppnar jag pc suite och trycker på -så här ansluter man. jag följer instruktionerna och när jag väntar på att windows ska installera drivrutinerna.så står det att datorn inte kunde hitta min telefon.fast om man istället trycker på filöverföring istället för telefonläge funkar det , men man kan ju inte ens filöverföra som det heter!, jag testade även myphoneexpirence fast det hjälpte inte ett dugg! vad kan problemet bero på?
 2. tack! jag har stängt av några saker så nu tar inte svchost.exe lika mycket cpu. fast om du läser hela ser du att virus och trojaner ibland har det namnet
 3. hej! här är några tips: 1: ta bort onödiga program och filer. 2: defragmantera din dator 3:``Ccleaner gör egentligen tre olika saker. För det första rensar det bort onödiga filer, till exempel sådana som din webbläsare har skapat. För det andra städar programmet i Registret. Det här är den del av Windows där alla inställningar lagras, och om du ofta avinstallerar program är risken stor att det finns kvar hänvisningar till program som du har tagit bort. Det här gör datorn långsam och instabil. För det tredje låter Ccleaner dig ta bort program från datorn. Till skillnad från den funktion som finns inbyggd i Windows kan Ccleaner även befria dig från de program som startas automatiskt när datorn slås på``som det står på pc tips. tyvärr har jag problem med att kopiera så du får googla: seg dator höstädning och ta den första länken.
 4. Hej! jag har ett stort problem med proccesorn svchost.exe som äter upp 40-90 av mitt cpu ibland. jag har 11 stycken svchost.exe proccesorer, är detta normalt? är några av dom här proccesorerna virus? kan jag göra något åt det?
 5. hej, jag har windows live messenger troligen den nyaste. jag har ett problem med ljudet, när jag startar ett vidoesamtal är ljudet helt perfekt men om man ska höja ljudet( ljudet är för lågt) så blir det plötsligt förvrängt och man hör ej vad den andra personen säger. kan någon vad det troligen beror på och hur man fixar det?
 6. du har rätt, förlåt jag överreagerade. jag tog bort spelet helt och tänker sluta ladda ner filer.
 7. oj förlåt miss perfect. ni har aldrig laddat ner något eller frågat något fel
 8. datamannen1

  read only??

  hej jag har fått ett spel av min kompis. man måste kopiera crackfilen i installastion directoryn men filerna där är read only och man kan inte kopiera . jag försöker ändra det men det går inte. jag har gått in på cmd.exe skrivit attrib /? som det står i microsoft support sidan men fattar ej hur vad jag ska skriva mappen heter main och den ligget i (E:). hjälp mig snälla!!! jag visste inte vilket forum jag skulle lägga inlägget i
×
×
 • Skapa nytt...