Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HelenaH

Medlem
 • Antal inlägg

  85
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Se om du hittar något intressant på http://www.walks.com/ Jag gick Spies' and Spycatchers' London när jag var där för några veckor sedan och kan verkligen rekommendera åtminstone den promenaden (förutsatt att man är intresserad av sånt, förstås).
 2. Hej, Jag har lånat ut en hårddisk till en kompis för att denne ska kunna kopiera ett antal stora filer (ca 50 GB totalt). Kompisen har XP (samt NFTS) och hårddisken identifieras, men när man försöker komma åt den visas ett meddelande om att den inte är formaterad. Hårddisken har tre partitioner: en med XP (NTFS), en med Mandrake 9.2 samt en utan operativ (NTFS, det är här filerna ligger). Kan det vara dualboot (lilo) som ställer till det, eller är det någon som har några andra idéer?
 3. Det bör väl innebära att du kan lämna allt utom K10 på Internet. Så har jag uppfattat det i alla fall.
 4. Har för mig att det finns en fil i programmets mapp som heter ebooks. Tar man bort den bör mappen försvinna (du kan ju flytta på den först, för säkerhets skull).
 5. Annars kan du ju skapa genvägarna och sedan ta bort "Genväg till" i namnen med t ex det här programmet: http://www.fauland.com/af5.htm RED: Testade lite och insåg att det där programmet kanske inte funkar i just det här fallet, men det finns säkert andra bra. [inlägget ändrat 2003-12-13 15:42:31 av HelenaH]
 6. Är du säker på att det står "komprimerade gamla filer" när du kör diskrensning? Det är inte så att du har möjligheten att spara 4 GB genom att "komprimera gamla filer"?
 7. Programmet PC Inspector File Recovery på http://download.com.com/3000-2248-10118664.html?tag=lst-0-1 fungerade bra för mig.
 8. Håller helt med om SF. Man kanske skulle skriva en protestlista...
 9. http://dict.leo.org/ samt ovan nämnda länk till skolverkets engelsk-svenska kanske. Eller blir det för omständligt?
 10. Jag misstänker det, men är inte säker. Använde själv programmet första gången igår. Kanske någon annan vet...?
 11. Det kan hända att det inte går att kolla systempartitionen med programmet. Har du möjlighet att koppla in hårddisken i en annan dator?
 12. Jag förlorade några filer igår och hämtade programmet PC Inspector File Recovery på http://download.com.com/3000-2248-10118664.html?tag=lst-0-1 Det hittade visserligen inte just de filerna, men en hel massa annat som jag har raderat tidigare. Programmet är gratis, så det kan ju vara värt ett försök. Lycka till! /Helena
 13. //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=487369#487372 /Helena
 14. Eller med Pir från http://pekspro.com/ /Helena
 15. Någon kanske kan lista ut hur man gör genom att högerklicka på .reg-filen och välja Redigera. /Helena
×
×
 • Skapa nytt...