Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tokimekake

Medlem
  • Antal inlägg

    68
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Tokimekake

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1992-11-06

Profil

  • Kön
    Vill inte avslöja
  1. Okej. Tack för att du la ner tid för att hjälpa mig! (: Jag får försöka fixa detta på något sätt men jag vet bara inte hur xD
  2. Det värsta är att jag vet inte det exakta datumet. Jag tror inte att det är någon uppdatering som har orsakat problemet för jag kör bara viktiga och rekommenderade uppdateringar.
  3. Det finns ingen äldre än 12/31-2010. Problemet uppstod innan det.
  4. I några dagar har det varit så här. Nej. Jag skulle stänga av datorn en vanlig dag och datorn startades bara om.
  5. Jag har det svårt med Engelskan..
  6. Jag testade att dra ur nätverkskabeln men det fungerade ej..
  7. Jag vet inte. Jag har inte provat men har internet med detta att göra? Jag ska prova det!
  8. Tjena! Jag är ny användare i opera v. 11 En sak som jag inte gillar är reglaget som man måste aktivera hela tiden vilket innebär att man får klicka två gånger istället för en gång. "Titel: Klicka för att aktivera och använda reglaget" Det ogillar jag. Är det en funktion som man kan ändra? Jag har googlat och läst på Opera hjälp men jag hittar ingenting om detta. MVH Niklas
  9. Gjort! Datorn startas fortfarande om när jag trycker på "stäng av"
  10. Jag följde dina instruktioner (Som på bilderna du bifogade) Första bilden var det kryssat i alla rutor men det är nu kryssat som på bilden och det fungerar ej.
  11. Jag hittar inte "Wake on Lane" Men ACPI och PCLE är "Disabled" Jag har en stationär med Windows 7 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @2.93GHz 2.92 GHz Systemtyp: 32-bitars operativsystem Ram: 4,00 GB Hårddisk: 400 GB Nätverkskort: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Jag har inte gjort någonting. Jag skulle stänga av datorn en helt vanlig dag så gick det inte.. Kan det vara virus i BIOS?
  12. Tja! När jag trycker på 'Stäng av' så startas datorn om. Det händer detsamma när jag trycker på 'Strömsparläge' Med andra ord så kan jag ej stänga av min dator. När jag gör det får jag trycka på 'stänga av' och fort som f*n dra ut strömkabeln.. Hur kan jag lösa dem här två problemen? När jag är inne på 'Energialternativ' så stämmer det som det ska. Jag har en stationär med Windows 7 Processor: Intel® Core™2 Duo CPU E7500 @2.93GHz 2.92 GHz Systemtyp: 32-bitars operativsystem Ram: 4,00 GB Hårddisk: 400 GB Nätverkskort: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Jag har BIOS version 02.59 1985-2006, American Megatrend, INC När jag går in på "Power" i BIOS så kommer detta fram: Suspend Mode [Auto] ACPI 2.0 support [No] ACPI APIC support [Enabled] APM configuration Hardware Monitor Jag har inte gjort någonting. Jag skulle stänga av datorn en helt vanlig dag så gick det inte.. Kan det vara virus i BIOS? MVH Niklas
  13. Tokimekake

    Att ladda hem

    Tja! Hur är det egentligen med att ladda hem och fildelning? Är det lagligt att ladda hem till bara sig själv och olagligt att fildela? Eller är det olagligt att ladda hem också? Jag har aldrig förstått mig på detta... Mvh Niklas
  14. Okej.. Vart ska man placera routern då?
×
×
  • Skapa nytt...