Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

turja

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Om turja

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  malmö
 1. Jag har inga problem med att formatera om datorn och testa, eller installera ett nytt system. Kanske värt att testa det, men jag vet inte om det är lönt?
 2. Dum fråga kanske men hur gör man en recovery?
 3. Köpte en begagnad dator, till ett bra pris. En compaq presario, windows 7. Problemet är att jag inte kan stänga av den eller starta om den utan att den fastnar på steg 1 av 7 på någon windows uppdatering. Har haft igång den i över 8h så den fastnar. Hur kan man lösa detta?
 4. Så jag ska försöka rensa datorn på något sätt? Ska se om jag kan öppna upp den och rensa den.
 5. Mycket märkligt. Efter att jag laddat ner speedfan så orkade datorn helt plötsligt längre, innan den överhettades och slocknade. Hade igång den i 40 minuter. Där jag i tio minuter surfade också. Innan jag tanka ner speedfan så orkade den max i tio minuter innan den slocknade, och då gjorde jag ingenting på datorn.
 6. Laddade ner speedfan och fick fram detta, vet ej om det hjälper något men ändå. core 0 - var på runt 50 grader i snitt, gick upp till 70 som max. core 1 - i snitt 54 grader hd0 - 30 grader CPU usage 0-2%
 7. Nej hittar inte det tyvärr i BIOS. Finns inte under "information". Edit: Kan kanske testa ladda ner speedfan?
 8. Svar till Mikael63: Jo, jag tog min dator till en kompis, som hade projektorn, och koppla in den där. Annars brukar den stå hos mig hela tiden. Funka bra i tio-femton minuter hos kompisen sen helt plötsligt så stängdes den av. Jag startade den igen men efter tio minuter igen så stängdes den av. Då förstod jag att den helt plötsligt var fullständigt överhettad. Hade inga symptom som helst innan, att den skulle hetta över så här.
 9. Testade att sätta den i BIOS. Tog 8-10 minuter innan den släcktes av, av sig själv. Varm. Är det kört eller?
 10. Jag ska testa öppna den nu, eller dammsuga. Men det som gör att jag tvivlar på att det är detta som är problemet är att min dator var rätt så ny innan den helt plötsligt blev överhettad efter projektorincidenten. Den blev aldrig varm innan detta utan funkade väldigt bra. Jag undrar om det kan vara något i datorn som står och arbetar konstant och överbelastar datorn? Eller något liknande, är ej någon expert så kan ej lösa det själv.
 11. Hej. Jag har en bärbar acer. Den funkade bra tills för nån dag sedan. Det som hände var att jag kopplade in den till en projektor. Sen helt plötsligt efter en halvtimme så stängdes datorn av, av sig själv. Jag testade en gång till men samma sak hände. Sen testade jag starta den utan att den var inkopplad till en projektor, då märkte jag att den blev jävligt varm. Snabbt. Så den är nog överhettad. Kan jag göra något åt detta eller är det bara att slänga den? Jätte tacksam för svar.
 12. Tack for hjalpen! Hittade alla gamla filer. Snacka om lattnad nu. Tack! Ska testa harddisken nu.
 13. 1. Gjort. 2. Windows och Windows0 Kanns som det ar windowsmappen fran det gamla operativsystemet som inte funkar och en fran det nyinstallerade. 3. All Users, All Users.WINDOWS.0, användare_1, dator. Sen mappar som varit dolda, Default User, Default User.WINDOWS.0 , LocalService, LocalService.NT AUTHORITY, NetworkService och NetworkService.NT AUTHORITY 4. http://imageshack.us/photo/my-images/854/datdv.jpg/
 14. En till fraga. Skulle jag kanske kunna prova installera om det operativsystem som har kraschat. Men utan att ta bort nagra filer eller det jag har pa skrivbordet? Gar det? Kan man gora det? Hur?
 15. Hittade nagot som kan vara losningen I had the same problem with a Dell Optiplex 330. I received the STOP 0x0000007B(0xF78DA63C,0x0000034,0X x0000000,0x0000000 error message if I booted with Windows XP. I resolved the issue by the following actions 1. On start up (Dell logo), press F2 to enter BIOS 2. Expand the "Drives" section 3. Go to "SATA Operation" 4. Change this from "RAID Auto/AHCI" to "RAID Auto/ATA" Problemet ar att jag inte har SATA pa min BIOS. Hur far jag det, har last att man kan ga via nlite, men nagon som vet hur man gor mer exakt?
×
×
 • Skapa nytt...