Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anders3

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Anders3

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  VINSLÖV
 1. Använder Windows Live Mail. Testade att skicka en bild som epost genom att högerklicka på den och välja att skicka den som just epost. Tänkte inte mer på detta. Efter detta fick jag problem att skicka mail. Jag tror att de mailade bilderna stoppar upp. De syns inte i utkast eller någon annan stans. Jag får upp meddelande om att det är fel på utgående mail.. Jag har nu 12 meddelande som inte är skickade. (Såg det vid något tillfälle) Jag kan skicka mail från annan adress på Windows mail, men vill naturligtvis använda min egen och inte hustruns. Telia ger ingen hjälp. Kan någon hjälpa mig tömma de här mailen som jag inte vet var de ligger? Hur gör jag för att få mailen att fungera igen? /Anders
 2. Funkar tyvärr inte heller för mig. Problemet är väl här att det namn och lösenord jag skriver in inte godtas.
 3. Installerade idag en trådlös skrivare HP officejet 8600. Routern hittades och allt funkade utmärkt. Verkade finnas två sätt att ansluta trådlöst. Jag gjorde efter begreppet 802.11. Problemet efter installationen är att min iPad inte längre hittar mitt wifi. I iPadens wifi hittas nu inte längre mitt nätverk, som jag döpt till Anders utan nu kommer namnet på routern upp D-Link5492 och denna accepterar inte mitt gamla lösenord. Däremot kan jag logga in på routerns sida på internet med mitt nätverkslösenord. Hur gör jag för att både iPaden och skrivaren ska funka tillsammans med routern? Det framgår säkert av mitt sätt att skriva att jag inte har avancerade kunskaper, så snälla förklara enkelt om ni kan hjälpa mig.
 4. Anders3

  Ljus skärm

  opererativ system Vista Vid uppstart fungerar skärmen normalt. Bakgrundsbilden blir normal ända tills skrivbordet har laddat färdigt. Då blir skärmbild och text för ljus. Sådant som är skrivet i fet stil syns något annars svårt att läsa. Vit text på svart bakgrund syns, men svart text på vit bakgrund syns nästan inte alls. Vad kan jag göra?
 5. Tack för dina svar Mats. Har provat systemåterställning, men det hjälpte inte. Mvh Anders
 6. Har plötsligt fått problem med att spela upp dvd-film på min dator. (Har två olika dvd-spelare på datorn, varav en brännare.)Har Vlc, Nero show time och Power Dvd installerade. Ingen fungerar, får ljud men ingen bild. Testade precis Svt play och det fungerade. Var kan problemet ligga?
 7. Efter en av alla dessa ominstallationer av datorn, fick jag problem med Publisher. Programmet kan inte läsa in bildfilerna jag vill infoga. (Vanliga filformat ex. jpg) Övriga officeprogram kan läsa bilderna. Programmet föreslår ominstallation, men inget hjälper. Testa t.om. från en annans installationsskiva, men med samma resultat. Har något som konverterar bilder försvunnit när jag installerade om systemet?
 8. Har skaffat en extern brännare. Till den fanns Nero express 6. Hur gör jag nu för att lyckas bränna en nerladdad film, så att jag kan spela upp den i min dvd-spelare.(Inte den på datorn) Nero säger säg inte känna igen formaten på skivorna. De flesta har tillägget XviD.
 9. Tack White_shark113. Du löste mitt problem. Nu ska jag kolla Borats pinsamheter.
 10. Har för första gången laddat ner en film. När jag skulle spela upp den gick det inte. Har Power DVD och Windows media player. Jag hör endast ljudet i båda programmen. Filmen står som AVI och är "Borat.R5.XviD.SWESUB-SWEpneT" Kan någon hjälpa mig få fram bilden?
×
×
 • Skapa nytt...