Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

klevong

Medlem
 • Antal inlägg

  28
 • Gick med

 • Senaste besök

Om klevong

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Alingsås
 1. Vad kommer försvinna när jag gör återställningen?
 2. Ursäkta att jag inte är så kunnig när det gäller sånt här, men hur gör man en systemåterställning till en viss tidpunkt?
 3. När jag försöker ta bort "Säkerhets uppdatering för Windows Media Player" så varnar den för att de andra uppdateringarna kanske inte kommer fungera korrekt, ska jag ta bort den ändå? När det gäller "Windows Imaging Component" så står det "Den här uppdateringen kan inte tas bort".
 4. En massa "Säkerhets uppdatering för Windows XP" "Säkerhets uppdatering för Windows Media Player" "Hotfix för Windows XP" "Uppdatering för Windows XP" "Snabbkorregering för Windows XP" "Windows Imaging Component"
 5. Hur kollar jag vad Windows Updater laddade ner?
 6. Performance Edition är ett privatgjort operativ system baserat på Windows XP med bättre "performance". Hursomhelst, nu har jag formaterat om datorn och installerat Windows XP Pro SP2. Jag intstallerade grafikkortets och moderkortets drivrutiner direkt av skivorna man får när man köper hårdvaran. När jag senare skulle stänga av datorn så ville den uppdatera en hel del saker. När jag starta datorn efter Windows uppdatering så sluta min tft-skärm funka. Det var alltså efter att jag med hjälp av Windows Updater (?) uppdaterade Windows, min tft-skärm sluta funka. Det här kanske kan vara till hjälp?
 7. Kan jag använda en Windows XP Pro SP2 skiva, för att reparera Windows XP Performance Edition?
 8. Nu bryter jag snart ihop. Jag installerade BIOS som RN tipsade om ""Kolla också så att du har en färsk bios... Exempel från i somras: "Improve the compatibility of certain graphic card"."". Nu startar inte datorn korrekt. För det första får den ett felmeddelande om BIOS. Sedan frågar den om jag vill starta datorn i felsäkert läge pga något fel. Om jag startar Windows normalt så fastnar den i Windows XP:s "loading screen". Samma är fallet om jag väljer att starta med senast fungerande inställningar. Försöker jag starta i felsäkert läge matas det bara ut en massa rader text om /system32/drivers/******** etc. Nu är jag helt borta och vill gärna inte formatera om datorn pga att jag inte kan ändra skärm, då jag har information på datorn jag ej vill ha raderats. Finns det ingen "restore" liknande funktion i BIOS. Annars får jag väl satsa på en "repair windows" med windows-skiva. Då jag inte har en Windows-skiva för tillfället är jag lite frustrerad :ARGH!
 9. Det höll tyvärr inte länge alls. Nu är det precis samma probelem fast med andra skärmen. Nu hittar inte datorn min crt-skärm. Ska testa att uppgradera BIOS. Återkommer sablars EDIT: Har inte installerat BIOS än men jag stötte på en väldigt konstig sak. Jag hittade Visst min crt-skärm. Men endast crt-skärmen då jag satt på min tft-skärm :S. Vad händer?! EDIT #2: Jag sitter nu med lite trött min framför min crt-skärm, back to square one. Det kommer säkert funka om jag tar bort drivrutinen för grafikkortet och göra samma smörja igen, men det vill jag inte göra bara för att byta skärm?!?!. Jag har installerat alla drivers direkt från skivan jag fick med när jag köpte moderkortet.
 10. Japp, Jag har ingen aning, men när jag tog bort alla drivrutiner, sedan installerade om Endast Grafikkortets drivrutin och gick in på NVIDIA Controlpanel så startades det en "Run multiple display Wizard" eller liknande. När jag gjorde den "guiden" så funkade det. Ska testa att starta om och ändra fram och tillbaka mellan skärmarna för att se att det verkligen funkar. Det har funkat ibland och sedan slutat funka förrut. Så jag får se om jag återkommer! Tack så hemskt mycket för hjälpen för nu.
 11. Jag har redan intstallerat från Acers webbsida. Dock vet jag inte vad jag ska ladda ner till BIOS, det finns väldigt mycket man kan ladda ner under fliken BIOS på Asus hemsida. M2N32-SLI DELUXE BIOS 2207 1.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx 2.Improve the compatibility of certain graphic card. Detta låter lovande?
 12. Jo, jag gjorde precis som RN sa då jag hade Windows 7 men nu vet jag ju ej hur jag ska hitta alla drivers. Hursomhelst gjorde jag som du sa och använde Graphics drivers. Det stod att jag hade senaste drivrutinen. Dock när jag tryckte på Motherboards drivers hitta den en drivrutin jag ej hade. Jag ladda ner den och körde den och fick felmeddelandet: "The NVIDIA setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit" EDIT: Det jag trodde var ej en drivrutin. Sökte dock på drivrutiner med samma modell som "motherboard drivers" hittade. Laddade ner den manuellt och starta om datorn. Allt blev konstigt. Grafiken ändrades till sämsta möjliga (640x480, 4-bit). Jag tog därför bort alla drivrutiner och håller nu på att installera dom igen.
 13. Jag tror inte att jag har förstått vad RNs första länk betyder "GEFORCE/ION DRIVER RELEASE 196". Då jag måste ändra OS till Windows XP måste jag gå tillbaka till "Download drivers" sedan välja 1. Product Type 2. Product Series 3. Product. Där är jag ej med på vad det är jag laddar ner och vad det är till för. Det samma gäller hans tredje länk, "NFORCE DRIVER". Och på sidan du länkade väljer jag mitt moderkort men sedan finns det en heldel att ladda ner: Qualified Vendor List (1) BIOS (17) [bIOS History] BIOS-Utilities (2) Chipset (1) AUDIO (5) IDE (4) Utilities (19) Wireless (2) Others (2) Manual (14) Har absolut ingen aning vad det är som är viktigt att ladda ner :/.
 14. Tyvärr inte. Kan det ändå ha något med drivrutinerna att göra? Jag tror inte att jag har några drivrutiner till moderkortet (har letat och letat men verkar inte hitta rätt?!). Jag antar att jag har rätt drivrutiner till grafikkortet då allt funkar som det ska på min crt-skärm. Kan det vara något tillägg till grafikkortet som kan vara till hjälp? Kan någon hjälpa mig hitta alla drivrutiner som tänkas behövas? ,tack
 15. Bör tillägga att jag ej använder mig av Windows 7 32-bit längre, utan Windows XP Performance Edition, men problemet är kvar.
×
×
 • Skapa nytt...