Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jimmy.w

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jimmy.w

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Malmö
 1. Det är svårt att säga på rak arm vad felet kan vara. Efter som "0x0000008E...." indikerar på att det kan vara någon av minnes kretsarna som är sönder (om du har möjlighet så prova att ta bort 1 minnes krets och starta om, blir det samma så sätt tillbaka den kretsen och ta bort nästa o.s.v) Medans "win32k.sys" hänger mera ihop med server pack3 (men det kan ev. även härstamma ihop med symptomen ovan).
 2. Det är svårt att säga, men jag har råkat ut för liknande tidigare. Vad jag då gjorde var att sätta "USB stickan" i portarna på baksidan av datorn och då fungera det mobila bredbandet (även där var det vista sp2) så prova att bytta port, det kanske kan fixa det.
 3. Jag vill bara ställa en fråga, har du partitionerat HD'n? för det behövs göras först innan man kan formatera den ( det är inte alltid hårdiskarna är partitionerade som fabriks nya).
 4. Tack för ditt svar Cecilia, provade att bytta ut processorn men det fungerade fortfarande inte - det visade sig vara moder kortet som gått sönder. Så nu blir det till att ominstallera burken igen (om inget annat så får man en "nytt" o fräsht windows igen).
 5. Ang. sätta in en större fläkt än en 60 mm fläkt ska inte vara några problem, det enda man bör kolla är hur "stort" är luft hålets plats....fördelen med en större fläkt är att den inte behöver snurra så snabbt = tystare dator (fläkt) bifogar en länk över en stor och "tyst" fläkt Chassi Fläkt Sedan ang. processor fläkt på en socket 939 rekommendera jag en Zalman fäkt (efter egen erfarenhet) bifogar en länk att kolla ... Processor Fläkt Om du inte vill beställa där ifrån så har du något riktmärke
 6. Om du använder datorn och har strömsladden inkopplad i datorn samt batteriet - så är inte det till att rekommendera, detta pga. det sliter extra mycket på batteriet. Så jag rekommenderar att man plockar ut batteriet om man använder datorn hemma med ström och bara laddar upp det om man ska iväg med datorn.
 7. Hej. Tänkte att jag kanske kunde fått ett svar här, det är så att min dator har helt plötsligt slutat att fungera (den är alltid igång dygnet runt). När jag trycker på "power" knappen så snurrar fläktarna bara till ett varv eller 2 sedan stannar dom, systemet går inte igång alls. Då trodde jag att det kunde vara nät delen som lagt av, så jag har bytt ut denna men resultatet är fortfarande detsamma - så nu är min fråga kan det vara moderkortet som lagt av eller kan det vara processorn? Jag har provat att koppla ifrån hårdiskarna och dvd'erna samt nätverks kortet för att eliminera detta. Är det någon som kan svara på detta tack? /Jimmy.W
 8. Hmm det enda jag kan tänka mig då,är att du provar en reparation med Windows skivan.....annars verkar det som en formatering som gäller...
 9. Jag är inte helt säker på att jag har förståt din fråga. Men jag kan säga om det är en "platt skärm" du har köpt så kan det bli lite "suddigt" med texten på vissa modeller. Men det kan man lösa väldigt enkelt med ett litet program på microsoft.... Har själv använt det med framgång på flera olika maskiner... Länken nedan kan kanske vara lösningen på ditt problem http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/step1.aspx Hoppas att det kan vara till lite hjälp.....
 10. Det låter som det är någon drivrutin som har fått på f*n. Har du provat att trycka in F8 och välj "återställ senaste fungerande windows"? Det brukar fungera, men om du har installerat något nyligen finns det en chans att det inte finns på den tidigare fungerande version, och då är det bara att installera det igen.
×
×
 • Skapa nytt...