Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

corado

Medlem
 • Antal inlägg

  152
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

corado vann dagen: 29 oktober 2011

corado hade det mest gillade innehållet!

Om corado

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Umeå
 1. Ja det funkar för mig också. Det var enkel lösning. Tack för hjälpen!
 2. Hej! Jag kan inte logga in på facebook på datorn. När jag skriver in min e-postadress och trycker @ försvinner texten jag just skrivit. Om jag istället testar att logga in på e-posten så går det att skriva @ utan att något händer. Felet verkar endast vara i facebook. Det fungerar som det ska om jag loggar in med mobilen. Ska tillägga att allt fungerade igår. Men i morse städade jag skrivbordet och la en del grejer på tangentbordet. Finns det någon knapp som blivit nedtryckt som orsakar detta problem. Tacksam gör hjälp.
 3. Jag har laddat ner och kört en app som heter Clean Master och efter att den städat telefonen är 10110 borta.
 4. Jag har installerat det från google play butiken.
 5. Hej! Jag har de senaste dagarna sett att batteriet i telefonen töms onormalt fort. Idag har jag knappt rört telefonen och ändå är batteriet snart tomt. Jag gick in på batteriinställningen och såg att något som heter "10110" har dragit 53% av batteriet sedan senaste uppladdningen. Både tvingad avslutning och rapportera är i grått. Sedan finns info om användning och där står GPS 15h och beräknad strömförbrukning 1215mAh. Men jag har haft gps:en avstängd, så hur kan denna process använda den ändå? Någon som vet vad 10110 är? Det jag gjort på sistone är att installerat pokemon go och sedan också avinstallerat det. Kan det ha lämnat kvar denna batterislukande process? Jag har en nexus 5 med den senaste androidversionen. Tacksam för hjälp.
 6. Hej Mina föräldrars bandspelare är trasig och de har nu massor med kassettband de inte längre kan spela. Var får jag tag på en bärbar spelare som inte kostar flera tusen kronor. Jag vet att det går att konvertera till MP3, men dom vill inte ha det så. Dom vill ha en vanlig bandspelare. Tacksam för hjälp
 7. Tack för hjälpen. Nu har jag köpt Sol Republic Tracks HD för 499 kr hos Netonnet.
 8. Hej Jag behöver hjälp med att köpa nya hörlurar. Jag kan inget om impedans, frekvensomfång m.m. Lurarna ska bara användas hemma och jag ska ha dom både till dataspel och musiklyssnande. Viktigt är att det inte är mycket bas. Budget 800kr. Tacksam för hjälp.
 9. Efter att ha uppdaterat firmware och köpt nya sladdar fungerar datorn som den ska.
 10. Nu har jag tänkt att jag ska uppdatera firmware på ssd:n och installera om windows. Då ska jag väl installera om windows först och sedan uppdatera firmware.
 11. Ett annat fel är att helt plötsligt kommer ibland en entonig signal ur högtalarna. När jag lyssnar på musik eller spelar spel, det får mig att nästan ramla ur stolen. Låter lika högt som brandvarnaren. Detta fel har kommit senaste veckan.
 12. Vad för andra test kan jag köra? Om det inte är fel på ssd:n så är det väl antingen kablarna eller moderkortet.
 13. Jag funderar på att uppgradera från win 7 home till windows 10. Ska jag installera om windows 7 först och sedan uppgradera. Jag har win7 på dvd.
 14. Hur gör jag för att ta backup på disken?
 15. Enligt Crucial Storage Executive mår disken bra och har inga error alls. Det finns en firmware uppdatering, men jag har aldrig gjort det förut och tvekar.
×
×
 • Skapa nytt...