Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Uno Mögel

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Uno Mögel

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  FALUN
 1. Tack för hjälpen, ska ta bort Winväggen omgående.
 2. Gissar att många som skaffat sig i-phone sitter hemma med en pc och har problem att kommunicera med de båda. Överföring av bilder eller html-filer t ex verkar vara helknöligt. Jag får svaret att "den här datorn är inte längre auktoriserad för program installerade på i-phone-enheten NN:s I-phone. Vill du auktorisera den här datorn... osv När jag svarar "ja" och skriver lösen får jag svar "This computer is already authorized". Support för i-phone-problem verkar avlägsna. Finns någon som har ngn idé?
 3. jag har Windows Vista. Jag har ytterligare en brandvägg, PC för Allas F-secure. Men det har fungerat förr.
 4. Jag måste starta Windows brandvägg varje gång jag startar pc:n. PC för Allas hjälptel. anmodade mej att gå in i adm.verktyg/tjänster och ändra till automatisk start, men det står redan på automatisk där (så mycket för den hjälpen, mera fick jag inte). Har någon något råd så jag slipper knappa upp den varje dag.
 5. Ett närliggande problem: när jag vill se en film från datorn på TV:n via HDMI:kabel får jag en perfekt bild men inget ljud, får ha medlyssning med datorn. Vad gör jag för fel?
 6. Rensade i Roaming och det tycks fungera nu. Tack för hjälpen!
 7. Har ominstallerat 3 ggr utan resultat
 8. Jag får felmeddelande då jag öppnar Calc och Writer: "Fel vid laddning av Basic i dokumentet file:///C:/User/name/AppData/Roaming/OpenOffice.org/3/user/basic/Standard/script.xlb Allmänt fel. Allmänt indata/utdatafel." Några förslag som hjälp?
 9. Någon som kan hjälpa mej med Open Office? Vid laddning av kalkylprogrammet får jag felmedd "C:/Users/Uno/AppData/Roaming/OpenOffice.org/3/user/basic/Standard Det dyker upp två ggr, sedan fungerar calc. Mycket irriterande.
 10. Jag har nyligen köpt en laptop HP typ 9654. På vänster gavel av den finns ett uttag för expansionsport 3. Vad kan man använda den till ?
 11. Hur får man bort programmet Verisoft Logon Vizard från Vista? Det dyker upp ideligen trots att man inte vill ha fingertoppsläsning
×
×
 • Skapa nytt...