Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Leopold56

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Leopold56

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Umeå
 1. Hej, Jag har fått problem med att bränna DVD-skivor med Nero. Bränningen fortskrider helt normalt men problemet blir då det ska avslutas. Då kommer upp följande felmeddelanden: Startar verifiering med SecurDisc Surface Scan. Läs fel från sektor 0 till 14 <Padding> Inläsningsfel vid sektor 15 <Virtual Multisession Info> Läs fel från sektor 16 till 17 <ISO9660 PVD> Läs fel från sektor 18 till 20 <Volume Structure Descriptor Sequence> Läs fel från sektor 21 till 31 <Padding> Läs fel från sektor 32 till 47 <Volume Descriptor Sequence> Frågan är vad felet är: 1. Det är något fel på hårdvaran, alltså brännaren. 2. Det är något fel på programvaran, alltså Nero eller 3. Det är något fel på skivan. Kolossalt tacksam för svar.
 2. Jag har nu löst det. Tack och lov hade jag gjort backup-dvd på recovery-funktionen så det gick att lösa på det viset. OneKey Recovery var försvunnen efter att Windows 10 installerats. Den här Lenovon har dessutom en jätteliten röd prick ovanför tangenterna som man med en penna eller dylikt kan trycka in för att starta processen om datorn inte skulle starta men inte heller det funkade i Windows 10. Nåväl, det löste sig med skivorna men tack för tipsen i alla fall.
 3. Hej, Jag har en Lenovo laptop där Windows 10 av misstag blivit installerat. Nu önskas återgå till Windows 7. Problemet är att de 30 dagarna gått. Jag har försökt använda OneKey Recovery för att blåsa ren datorn men det kommer upp meddelande om att det misslyckats och man ombeds ominstallera programmet. Jag har backup-skivor på den här recovery, Går det här att lösa på något vis? L.
 4. Ska testa det här. Mycken tack för hjälpen!
 5. Hejsan, Jag har en funderation gällande att infoga sidnummer och annan text i sidhuvud i Word 2013. Finns det någon funktion där man kan lägga in följande, 1. Olika sidnummernormat. Jag tänkte att först t.ex. xi fram till en viss sida och därefter vanliga siffror. 2. Bestämma vart i dokumentet man ska börja sidnumreringen. T.ex. de första fyra sidorna blanka och därefter början med sidan 5 och framåt. 3. Text i sidhuvudet där det är möjligt att ändra den efterhand utan att man ändrar bakåt så att säga. T.ex. man lägger in en viss text de första tio sidorna och därefter en annan text de kommande sidorna osv. Tacksam för svar.
 6. Det är inga problem att spela upp skivor.
 7. Nu har jag kollat. Den är i brännarläge och ingen simulering. Jag har också provat CD Burner. Det blir samma resultat. Processen kör på helt normalt ända fram till sista biten. Då är det som att det hänger sig och det står på skärmen (svarar inte). Det är så ända till dess att den matar ut skivan och det är klart. Inget annat felmeddelande. Matar man in skivan igen så är den tom. Kan det vara så illa att själva brännaren säckat ihop?
 8. Versionen är 12. Hur kan man kolla det är simulerad bränning eller inte?
 9. Hej, Kan någon kunnig människa svara vad det kan vara för fel om det inte fungerar att bränna en dvd-skiva på en HP laptop. Programvaran är Nero. Det som händer är att bränningen funkar som det ska och inget felmeddelande kommer upp. Men då den matat ut skivan och man ska kolla bränningen så är skivan tom. Vad kan det bero på? Jag har provat olika skivor så det kan inte vara det. Hälsningar L.
 10. Förlåt sent svar. Det är ingen superkatastrof då jag har en äldre version av filen sparad på annan plats. Det är Word 2013 och Win 7. Jag har provat spara som rtf utan någon skillnad. Den här filen är sparad på en hårddisk men jag har provat döpa om den och spara den till ett USB-minne men resultatet är detsamma.
 11. Hejsan, Jag har råkat ut för en minst sagt märklig sak i ett Word-dokument. Det var på ungefär 50 sidor och innehöll både text och bilder. Nu då jag öppnar det igen så består dokumentet helt plötsligt av 1480 sidor och varenda sida är full med en massa små rutor. Det går inte att redigera och inte att tillägga någonting. Konverterar jag om dokumentet till pdf så är det 1480 sidor som är helt blanka. Någon som har någon teori om vad som kan ha hänt och om det går att göra något för att åtgärda det?
 12. Och så enkelt var det. :-) Det gjorde tricket. Tusen tack för hjälpen! Ha en skön sommar! Leo
 13. Resultatet vill jag ha i stil med som det ser ut i den här länken. http://www.vk.se/926026/har-kan-det-bli-nya-stugomraden
 14. Det här är måhända en simpel och dum fråga för de som kan Photoshop. Det är som så att jag använder textverktyget för att på en bild skriva in t.ex. en siffra. Därefter använder jag ellipsverktyget för att dra en rund ring runt siffran. Den runda ringen döljer då siffran. Går det att få siffran synlig igen och att den så att säga syns i ringen. Hälsningar Leo
 15. Förlåt lite sent svar. Det kardinalfel jag gjorde var att betrakta TV-n som just en TV och inte som i det här fallet en andra datorskärm. Jag upptäckte av en slump att om man drog muspekaren utanför ena hörnet på datorn så hamnade den på TV-n och då kopplade det i skallen på mig. Sen var det inga problem att begripa hur jag skulle göra då jag sedan tidigare jobbat med två datorskärmar samtidigt i datalabbet på universitetet här. Än en gång tack allihopa för alla svar.
×
×
 • Skapa nytt...