Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

delarosee

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

Om delarosee

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja men guud, var det så enkelt. Tack tack!
 2. Jag får två alternativ: bläddra eller kopiera. Jag vill kunna klicka direkt i sms-appen. Inte kopiera och gå till web-läsaren. Jag kunde göra detta innan jag uppdaterade telefonen.
 3. Då kanske du kan hjälpa mig med nästa problem som den senaste uppdateringen ställde till med? När jag fått ett sms med en länk, så kan jag inte klicka på länken. Jag måste alltid kopiera och klistra in i webläsaren. Så vill jag inte att det ska vara.
 4. Tack ännu en gång! Nu fick jag till det. Dina senaste tips hjälpte. Nu har jag ljud. Jag gick från sida till sida i de inställningar du föreslog. Det var nog 7-8 sidor att stänga när allt var klart. Tack!
 5. Tack för ditt svar. Jag har gått igenom alla möjliga inställningar men jag kan inte hitta felet.
 6. Jag har en Huawei Mate 20 lite. Helt plötsligt har ljudet för SMS försvunnit. Jag har inte gjort några ändringar i inställningarna. Telefonen vibrerar bara när SMS kommer. Jag har startat om mobilen, försökt byta ljud, kollat volym m m. Någon som har ett tips?
 7. Tack för ditt svar Cecilia, då vet jag.
 8. Vi har försökt från Play Butik, Google Play men där finns inget. Den föreslår två andra "shops" att hämta ifrån, men det går inte att få hem en app från t ex Nordea. Hon som jag ska hjälpa med detta har enn genväg på sin gamla dator och vill ha en app eller genväg på den nya datorn, men det går inte.
 9. delarosee

  LÖST Ny dator

  På en ny dator kommer det ett meddelande när jag försöker installera appar. Det är en W10. Meddelandet lyder; Du har inga enheter som appen kan installeras på. Vad betyder det och vad ska jag göra?
 10. På min Samsung Galaxy S8 Edge är teckensnittsfärgen olika på hemskärm och på den skärm där jag har apparna. Kan jag ändra färgen från svart till vit på hemskärmen?
 11. När jag vill installera appar så får jag ett felmeddelande att jag måste uppdatera till t ex IOS 9. Hur gör jag?
 12. Säkerhetsprogramet som ingår i Windows Essentials har slutat fungera och går inte att uppdatera Hur gör jag för att få in ett annat säkerhetsprogram t ex Avast?
 13. Tack för svar. De mail som inte ska öppnas har dessvärre hamnat i inkorgen. Alla sorteras inte till skräpkorgen.
×
×
 • Skapa nytt...