Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

micke7406

Medlem
 • Antal inlägg

  92
 • Gick med

 • Senaste besök

Om micke7406

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1974-06-14

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://Ms-maleri@hotmail.com

Profil

 • Ort
  nol
 1. Har nu testat att göra en ny mapp i (D). gjorde en mapp som jag döpte till Pictures. Gick sedan in i Pictures Properties och la till en ny folder till Pictures(D:) och markerade den som Libary locations. Men när jag försöker att föra över dom gamla bilderna jag har så blir det bara en genväg ? Något som jag gör fel?.
 2. Nä man behöver inte bränna någon skiva, Man får en fil som sköter allt automatiskt.
 3. Det har konstigt nog aldrig fungerat att göra en printscreen på min dator, Vet ej varför, även vänner som har varit bättre på datorer än mig har inte lyckats och tycker att det är konstigt. Hur som helst så ser man ju bara de två partitionerna/ Den ena ©som har system,Boot,Page File,Active,Primary Partition. och en (D) som är tom. Det som jag vill är att endast System och Boot ska ligga i © och resterande i (D). Och sen har jag även en annan fråga. Vad är Dynamisk Disk för något ?
 4. Du är en ängel Cecilia. Min nya disk fungerar nu bra/ Men min gamla disk var på 180gb och den nya är på 1TB. Efter cloningen så hamnade resterande diskutrymme i en egen partition. Då tänkte jag att jag skulle lägga alla stora filer och spel/foton osv.. där. Hur gör man då. PS. tänk på att jag är helt kass på datorer så förklara gärna på barnspråk.
 5. Tjo alla glada människor! Har stött på ett litet problem. Min hårddisk börjar bli trött och vill gå i pension. Problemet är att min dator är från grunden en gammal hyrdator som jag har byggt om fullständigt. Den kom med gamla windows XP som jag har uppdaterat till windows 7 (nerladdat från Microsoft Så jag har ingen skiva med operativ systemet. Hur ska jag gå till väga ? Blir det till att köpa nytt operativ system eller går det att flytta det nuvarande till den nya disken på något sätt ? Tacksam för svar.............MVH Micke
 6. Precis så jag gör ? Hur kollar jag om den är skrivskyddad ?
 7. Problemet är att jag ska spärra en sida i hots filen(Notepad) Jag tänkte (lopa) den 127.0.0.1 ************ Jag högerklickar på Notpad och kör som ADMI. Skriver in kommandot och kopierar över den till hosts. Men när jag ska spara ändringen får jag meddelandet att jag måste ha Admi tillstånd.?
 8. Mitt konto är nu ADMIN. Men när jag ska gå in och göra en ändring så får jag svaret att jag måste ha Admins tillåtelse ?
 9. Hej! Jag undrar vad jag gör för fel ? Jag går in på cmd.exe och skriver in net user administrator/active:yes Men det fungerar inte ? Det jag får upp är detta. The syntax of this comand is: NET USER (username (password l *) (options))(/DOMAIN) username (password 1*)/ADD(OPTIONS)(/DOMAIN) username (DELETE) (/DOMAIN) username (/TIMES:(times 1 ALL)]
 10. Du kan prova att BAKA kortet. D.V.S Lägga kortet i ugnen en kort stund så att dåliga lödningar smälter samman igen. Fungerar i bland.Värt att pröva.
 11. Man ska aldrig damsuga i en dator (statisk elektricitet). Kan bli väldigt dyrt. Köp i stället luft på burk och blås rent datorn i fortsättningen. Prova att ta ut graf kortet och montera dit det igen, Anledningen till att det var buntband var troligen att kortet är ganska tungt och blir hängande neråt så att det tappar kontakten i pci porten.
×
×
 • Skapa nytt...