Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Andreas Thors

Redaktör
 • Content count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Andreas Thors last won the day on September 12 2013

Andreas Thors had the most liked content!

About Andreas Thors

 • Rank
  Communitychef

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.pcforalla.se

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Stockholm
 1. Och mitt svar blev markerat som bästa lösning, yay!
 2. Bra tänkt där, jag ändrade precis knappnamnet till "Markera som bästa lösning". Det borde bli tydligare, eller vad tror ni?
 3. Bra förslag, men vad jag kan se går det tyvärr inte att ändra i ip-boards inställningar så att trådskapare inte kan markera sina egna svar.. Men visst kan ni ändra bäst svar i en tråd om ni ser någon som markerat ett eget svar?
 4. Tävling där upphovsskyddat material används

  Hej! Vi plockar ner bilder som strider mot upphovsrätt så fort det kommer till vår kännedom. Vi har rensat bland bidragen nu och plockat bort de som bygger på upphovsrättsskyddade bilder. Hittar ni fler så hojta till. Hankki - Jag måste ha missat ditt mejl i min överfyllda inbox... Ber om ursäkt för uteblivet svar, men tackar för att du hörde av dig. /Andreas
 5. Nu ska det funka - glöm inte att tömma cookies. Från utvecklare: Jag har lagt in nya user agent-mappningar. Detta funkar dock endast för nya besökare. Om man tidigare har gått in och fått fullversions-temat måste man tömma sina kakor och besöka sidan igen för att den nya mappningen ska slå. Testa gärna och återkom om det inte funkar.
 6. Vi kollar om det går att lösa på nåt bra sätt.
 7. Ubisoft splinter Cell Blacklist PC

  Eforum har tillfälligt lite problem som som uppstod iom uppgraderingen förra veckan, men vi håller på och tittar på det och imorgon är det förhoppningsvis fixat.
 8. Om det funkade tidigare så måste det ha fallit bort iom uppgraderingen. Vi kollar!
 9. Ej översatt till svenska

  Vissa grejer verkar ha blivit dubletter iom uppgraderingen, annat är nya saker som vi inte hunnit översätta... Uppskrivet på todo-listan!
 10. Tidszon skiljer sig (Senaste inlägg)

  För mig funkar det också, men vi kollar.
 11. obdii läsare

  Hej, här är svar från artikelförfattaren: Cd-n med drivrutinerna till obdläsaren kommer från runns och bör komma tillsammans med obd-läsaren. Ifall den inte finns med, ring runns och be om en ny cd. Du kan inte göra installationen (installera obdläsaren) utan att ha den på plats (den ska kopplas in så fort drivrutinerna är nerladdade). Ladda ner för rätt operativsystem från webben annars tex på: http://www.totalcardiagnostics.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1 TouchScan är ett program för avläsning av obdiidata, utan det kommer informationen inte till någon nytta. Testversionen finns fortfarande men då ska den gröna Free Trial-knappen tryckas in. Det du har beställt är ett obdprogram som måste låsas upp med en licensnyckel, som kommer på mejlen. Har den inte kommit - kolla skräpposten eller mejla kundservice! sales@obdsoftware.net Mvh Deborah
 12. Recension: MSI MPOWER Z87

  Strålande!
×