Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andreas Thors

Redaktör
 • Antal inlägg

  304
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

Andreas Thors vann dagen: 12 september 2013

Andreas Thors hade det mest gillade innehållet!

Om Andreas Thors

 • Medlemstitel
  Communitychef

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.pcforalla.se

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Bra tänkt där, jag ändrade precis knappnamnet till "Markera som bästa lösning". Det borde bli tydligare, eller vad tror ni?
 2. Bra förslag, men vad jag kan se går det tyvärr inte att ändra i ip-boards inställningar så att trådskapare inte kan markera sina egna svar.. Men visst kan ni ändra bäst svar i en tråd om ni ser någon som markerat ett eget svar?
 3. Hej! Vi plockar ner bilder som strider mot upphovsrätt så fort det kommer till vår kännedom. Vi har rensat bland bidragen nu och plockat bort de som bygger på upphovsrättsskyddade bilder. Hittar ni fler så hojta till. Hankki - Jag måste ha missat ditt mejl i min överfyllda inbox... Ber om ursäkt för uteblivet svar, men tackar för att du hörde av dig. /Andreas
 4. Nu ska det funka - glöm inte att tömma cookies. Från utvecklare: Jag har lagt in nya user agent-mappningar. Detta funkar dock endast för nya besökare. Om man tidigare har gått in och fått fullversions-temat måste man tömma sina kakor och besöka sidan igen för att den nya mappningen ska slå. Testa gärna och återkom om det inte funkar.
 5. Eforum har tillfälligt lite problem som som uppstod iom uppgraderingen förra veckan, men vi håller på och tittar på det och imorgon är det förhoppningsvis fixat.
 6. Om det funkade tidigare så måste det ha fallit bort iom uppgraderingen. Vi kollar!
 7. Vissa grejer verkar ha blivit dubletter iom uppgraderingen, annat är nya saker som vi inte hunnit översätta... Uppskrivet på todo-listan!
 8. Andreas Thors

  obdii läsare

  Hej, här är svar från artikelförfattaren: Cd-n med drivrutinerna till obdläsaren kommer från runns och bör komma tillsammans med obd-läsaren. Ifall den inte finns med, ring runns och be om en ny cd. Du kan inte göra installationen (installera obdläsaren) utan att ha den på plats (den ska kopplas in så fort drivrutinerna är nerladdade). Ladda ner för rätt operativsystem från webben annars tex på: http://www.totalcardiagnostics.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1 TouchScan är ett program för avläsning av obdiidata, utan det kommer informationen inte till någon nytta. Testversionen finns fortfarande men då ska den gröna Free Trial-knappen tryckas in. Det du har beställt är ett obdprogram som måste låsas upp med en licensnyckel, som kommer på mejlen. Har den inte kommit - kolla skräpposten eller mejla kundservice! sales@obdsoftware.net Mvh Deborah
×
×
 • Skapa nytt...