Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

reppson

Medlem
 • Antal inlägg

  658
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Anseende-aktivitet

 1. Gilla
  reppson fick anseende från Cecilia i TV4 och comhem   
  Ett litet tips bara! Om man har comhem som tv operatör och vill kunna se TV4 på vanligt sätt i en lite äldre platt TV, utan Appar, istället för att se kanalen i Play i datorn nu under avtals bråket som jag hoppas löser sig snart, så
  kan man ansluta en vanlig inomhus antenn för de okrypterade kanalerna i marknätet. Hade en sådan som låg och skräpade som jag testade med och gjorde en kanal sökning och vips så dök TV4 m.fl upp i rutan :)
 2. Gilla
  reppson fick anseende från Mikael63 i Internt nätverkskort trasigt   
  Hej nu funkar det fint, Grannen hade ett kort som låg och skräpade som jag fick gratis  windows 10 kände av det automatiskt så drivrutin behövdes inte.
  Hittade ingenstans i Bios  att stänga av det interna, men inaktiverade det i Enhetshanteraren istället
 3. Gilla
  reppson fick anseende från Cecilia i Mail Alert   
  Checker Plus for Gmail. https://chrome.google.com/webstore/detail/checker-plus-for-gmail/oeopbcgkkoapgobdbedcemjljbihmemj
 4. Gilla
  reppson fick anseende från Cecilia i Avinstallera eset smartsecurity   
  Hej det ordnade sig. Jag hade glömt att jag skapat en återrställnings punkt innan jag lade in estet, så nu fungerar windows defender
 5. Gilla
  reppson fick anseende från Skrotnisse i Lenco L- 3866 USB skivspelare   
  Hej.
   
  Nu har jag fått det att funka. Man skulle aktivera "Mikrofon USB audio codec" Då fick jag vinyl skrap i högtalarna
 6. Gilla
  reppson fick anseende från Cecilia i Fråga om BIOS   
  Det har fixat sig. HDMI kabeln mellan Dator och TV får inte vara ansluten. Nu får jag text på skärmen innan win drar igång,och det var mycket riktigt DEL knappen för Bios. Man får helt enkelt ha kabeln ur pluggad när man vill in i Bios.
 7. Gilla
  reppson fick anseende från Flyfisherman i Film på USB Samsung TV   
  Jag ringde comhem support och fick hjälp. Hade tur support killen hade likadan samsung TV. Dom ger normalt inte den support jag efterfrågade nämligen. När jag gjorde kanal sökning skulle jag välja Kabel läge. Inte antenn läge och så hade jag missat skriva in Nätverks ID för min Ort. Det kan ta nån timme innan jag kan se de kanaler jag abonnerar på sade han. Ännu står det kodad signal. Snart skall det nog funka.
 8. Gilla
  reppson fick anseende från jannejanne i win 7 funkar fint   
  Ja vet inte vad det beror på men funkar fint i sjuan gör det verkligen trots att datorn är 10 år gammal och inte är något fartvidunder direkt. 1,8 Ghz amd. 2 Gb ram. 64 Mb geforce.
   
  Har även en 4 år gammal Laptop med XP. På den funkar dock SVT play mycket bra. Men jag använder främst den Stationära med Sjuan till webb-tv eftersom Grafikkortet har S-video, så jag kan ansluta den till tv'n och kolla Webb program där istället. Det är mycket trevligare än att sitta och glo på en liten datorskärm.
 9. Gilla
  reppson fick anseende från Laso i vanligt fel?   
  Hej. jag testade det, men det gick inte först bilden var svart-vit ändå, men sedan testade jag på kul att installera drivrutinen för mitt gamla grafikkort som var ett geforce MX440 64 Mb. och då funkade det konstigt nog. Nu är inte bilden svart-vit längre
×
×
 • Skapa nytt...